Mire jó a gondolatnagytakarítás?

2021. szept 28.

Mire jó a gondolatnagytakarítás?

Az előző posztban olvashattál arról, hogy Miért vannak negatív gondolataink.
Ha olvastad, akkor már tudod, hogy a negatívgondolatok férgeket teremtenek az aurában, és még több negatív gondolatot hoznak létre. Ezek pedig rengeteg negatív eseményt vonzanak be az életünkbe. Méghozzá olyanokat, amiket nem szeretnénk megtapasztalni. Mivel viszont ezekre fókuszálunk, egyre több lesz belőlük. Ahhoz, hogy pozitívan gondolkodjunk, kell a GONDOLATNAGYTAKARÍTÁST használni, amit létrehozhatsz Agykontrollal, és ThetaHealinggel®, vagy egyéb technikákkal is. 

Mire jó a gondolatnagytakarítás?

A gondolatnagytakarítás segít a negatívgondolatokat kisöpörni a fejedből, és pozitívgondolatokra cserélni. Ehhez arra van szükség, hogy nyakoncsípjük a negatív godnolatainkat. Ilyenkor az Agykontroll azt tanítja, mond azt töröl- töröl. Helyette pedig egy pozitív gondolatra gondolj, ugyan azzal a dologgal kapcsolatban. Ne félig üres pohárként nézd a dolgot, hanem féli tele pohárként. 

Ehhez én sokáig a telefonom ébresztőjét használtam. Beállítottam az órát arra a feliratra: 

Mire gondolok most? 

Így az elmém elkezdett arra fókuszálni többször naponta, hogy a jelent éljem meg, és a jelenben lássam, érzékeljem, tudatosítsam a gondolataimat. Amikor nem találtam pozitív dolgot, akkor megkérdeztem magamtól: Mire tanít ez a szituáció? A Coviddal kapcsolatban is voltak ilyen meglátásaim, amikor elkaptam. Itt tudsz róla olvasni.
Így nem tragédiaként éltem meg a betegséget, hanem egy tanulási folyamat részeként. 

Legközelebb azzal az írással jövök: Miért gondolkodjunk pozitívan? 

Ha szeretnéd oldani a negatív blokkokat, akkor jelentkezz egy konzultációra!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!