A karma szerepe a képzeletben

A karma szerepe a depresszió kialakulásában

Egy könyv, amiben nem ezoterikus közhelyeket olvashatsz. Egy könyv amiben valaki az életútjáról ír, ez egy mese, amiben meghaladta a depressziót. Czidor Mária betekintést enged egy depressziós életébe, az emlékeibe, felfogásába, hogy ezáltal segítséget nyújtson másoknak, akik hasonló problémával néznek szembe nap mint nap. A szereplők kitalált karakterek, hiszen egy depressziós tollából íródott a történet. Így látja egy depressziós a környezetében élőket. A kötet második fele készülőben van: amikor meglátja az olvasó az összefüggéseket azzal kapcsolatban, mikor jöhetnek létre ilyen hitrendszerek, és hogyan jöjjön ki ebből a mély állapotból. 

Lehet, most borús az ég, de hamarosan kisüt a Nap!

{

Nekem nagyon tetszett! Ez a könyv odavisz, amivel éppen dolgod van. Szórakoztató monológ, hasznos, tanulságos és bölcs gondolatokkal. Mindamellett sok jó tanácsot adott és segített az önmunkában is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Theta-s, annak meg főleg…!

Egy lelkes olvasó

Nincsenek véletlenek!

Ha most itt vagy ezen az oldalon, akkor ez azt jelenti, hogy a szinkronicitás működik az életedben, és itt az ideje, hogy elolvasd!

Ebben a könyvben bemutatom neked egy kislány életén keresztül a depresszióhoz vezető karmikus utat. Ezek az energiák ott voltak a kislány fogantatása óta a környezetében. Hogyan lehet egy emberből depressziós, vagy pánik beteg, a neveltetése által? Ki az aki eldönti ezt? Mikor lesz megbélyegzett az ember? Hogyan jut ki az alagútból, vagy legalább hogyan látja meg az alagút végén a fényt?

 

Transzgerenrációs minták, feloldódó blokkok, önsegítő technikák…

Mindezek  egy kislány személyes életútján keresztül.

Mivel hiszek a holtodiglan tanulásban, így jelenleg is a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanulok.

Az íróról:

Az Agykontroll tanfolyamon tanultakat 1991-től alkalmazom az életemben. Nem csak más emberek leolvasására vagyok képes, hanem a Korregresszió Agykontroll tanfolyam elvégzése óta előre, és hátra is tudok utazni az időben. Ezért meditációkban ezt a technikát is alkalmazom. Az életemben a következő tanfolyam az Ultra szeminárium elvégzése volt, amit a Pénzkontroll tanfolyam elvégzése követett. Itt tanultam meg, hogy a pénz az egy energia is. Ezért aki pénzt szeretne, annak egy bizonyos energiaszintet kell elérnie annak érdekében, hogy ezt megteremthesse. Majd csoport terápiák következtek. Később 2006-ban a Bach virág terápia. Továbbiakban következett a számmisztika, majd 2013-ban a Mesteri Elme tanfolyam és 2013 őszén a Szomato-Dráma Alaptanfolyam.

A koronát 2015-től a ThetaHealing® tanfolyamok adták. Általuk nemzetközi bizonyítványt szereztem, mint ThetaHealing® konzulens. Ebben több tanárom is volt, a Magyarországi képviselő is,mint: Nagy Szilvia.

Czidor Mária Ildikó

 

 

Hogyan hatnak a születés után a fogantatáskori energiamintázatok?
A neveltetése által, kialakulhat-e valakiben depresszió?
Van olyan, amikor nincs segítség?
Tényleg mindig van kiút?
Önismeret, személyiségfejlődés, személyes tapasztalatok.

A könyvről:

Hogy lehet egy emberből depressziós vagy pánikbeteg a neveltetése által? Ki az aki eldönti ezt? Mikor lesz megbélyegzett egy ember? Hogyan jut ki az alagútból vagy legalább, hogyan látja meg az alagút végén a fényt?

Marika, a főszereplő, egy mesében meséli el, hogy a 60-as években született, egy polgári család gyermekeként. A könyv az ő életét mutatja be szegénységen, boldogságokon, bosszúságokon, szomorúságokon és sok nevetésen keresztül. Marika nem tud megbékélni az életével, édesanyjával, neveltetésével és ezért választja a depresszió különböző bugyrait fiatal felnőttként. Érett felnőtt fejjel mégis úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét és abbahagyja amit a depresszió okoz neki.

Hogyan tudja ezt megtenni? Hogyan lesz a búskomor lányból újra életvidám és céltudatos ember?

Mit üzennek, akik már megrendelték a könyvet?

w

“Nekem nagyon tetszett! Szórakoztató monológ, hasznos, tanulságos és bölcs gondolatokkal. Mindamellett sok jó tanácsot adott és segített az önmunkában is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Theta-s, annak meg főleg…!”

Veres Katalin
Budapest

w

“Ez a könyv odavisz, amivel éppen dolgod van. Ezért sok segítséget ad azoknak, akik szeretnének az életükre egy más szempontból ránézni.”

Apócsi Terka
Budapest

w

“Érdekes és hasznos olvasmány. Teljesen újszerű megvilágításba helyezte számomra a Karma és a depresszió kapcsolatát. Nekem is vannak depis időszakaim hasznosítani fogom az ajánlásokat a saját életemben és szeretném jobban megismerni a ThetaHealing®-et is.”

Borsa László
Kecskemét

Megrendelés itt

A könyvet megrendelheted az alábbi űrlap kitöltésével.

 

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kapcsolatfelvételi célokat szolgál.

Ára: 1.999Ft

(e-book formátumban)

A Karma Szerepe a Depresszió Kialakulásában

Megrendelésed után, megadom a további szükséges információkat!


Számlázási adatok

Erre a névre és címre állítom ki a számlát.

Postázási adatok

Ha papírformátumban kéred a könyvet.

Kérlek pipáld be, hogy elolvastad:
Kérjük várjon...