Online tanfolyamok

Online, tanfolyamok a Bőségklubban

28 napos, online tanfolyamok

Eljött az ideje, hogy a Bőség klub is megjelenjen online a korona idején, hogy segítsen Neked!

Ezért alakítottam ki a következő lehetőségeket, hogy már most ebben az időszakban is segítselek a munkámmal abban,
hogy jobban, kellemesebben töltsd el az idődet!

Miért éppen 28 naposak ezek az Online tanfolyamok? 

Azért 28 naposak ezek az Online tanfolyamok, mert ennyi időbe telik, amíg egy új szokás beépül az életedbe. Ennyi időbe telik, amíg az agyban új szinapszisok épülnek ki, és kapcsolódnak azért, hogy Te onnantól már örömmel végezd az új feladatokat. Ennek érdekében napi szinten jelentkezem a Facebook csoportban, élő videókkal, filmmekkel, könyvekkel, blog oldal ajánlatokkal, illetve a korona anyagának megfelelő meditációkkal. Ezeket az élő videókat napi szinten újra vissza tudod keresni, megnézni. Egy évig hagyom fent a csoportban. Így  visszanézhető lesz számodra.

Ez hozzá segít a nagy ugráshoz az életedben, ahhoz, hogy új nézőpontokat találj, fejlődj, és jól érezd

magad a bőrödben!

Folyamatosan tudod nézni, hallgatni azokat a megosztott információkat, amit saját magam is alkalmaztam az életemben, hogy megfelelő időbeosztásom legyen, hogy megfelelő kedvem legyen, hogy megfelelő legyen a test súlyom. Illetve, ne halogassam a dolgaimat. Nagyon sok segítséget kaptam Szabó Pétertől, Pongor Juhász Attilától, Kerner Tibortól, Brian Tracy- től. Évekig tanultam, és alkalmaztam, majd megint tanultam, és megint alkalmaztam a leckéiket. Gyakorlatilag 4 éve dolgozom a munkám mellett vállalkozásban. Van időm, mind a kettőre, mert alkalmaztam a tanításaikat!

Az Online tanfolyamok menete: 

Minden online tanfolyam azzal indul, hogy elmondom az első alaklommal, hogyan fog alakulni a tanfolyam. Leírjuk azt is, hogy jelenleg az adott témában hol tartunk. Élő videóval fogom részletezni, mi az amit ilyenkor írjál le magadnak, hogy tudjad mennyit fejlődtél a tanfolyam végére. Illetve a további egy év alatt, hiszen a bejegyzések egy évig lesznek elérhetőek. Ehhez vegyél magadnak egy füzetet, ami segít majd a későbbiek folyamán is visszakeresni azokat a dolgokat, amiket fontosnak ítélsz az életedben.

Nem csak a füzetedbe írhatod le az észrevételeidet,

hanem a csoportba is kommentálhatod azokat. Kérdezhetsz nyugodtan, hiszen a következő napon választ adok a kérdéseidre. Mivel élő videókat osztok meg, ezért ezeket rögtön, vagy később is megnézheted, amikor kedved tartja. Így a saját ütemedben végezheted a gyakorlatokat, amiket tanácsolok. Menet közben megállíthatod a videókat, ha az Neked úgy jó. Vagy egyszerűen lejegyzeteled a füzetedbe azokat a gondolatokat, amik feljönnek egy egy alkalommal.

Nap mint nap osztok meg

élő videókat, cikkeket, filmeket, könyveket, amiből folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz, változtathatod a saját valóságodat, ezért úgy gondolom hogy Neked is az a jó, ha mindezért megdolgozol, és nem csak az öledbe hullik. Azért írom ezt, mert ez a tapasztalatom. Nekem csak az volt amit be tudtam építeni a gyakorlatba, amit hallottam, láttam, írtam, olvastam. Egyedül a szaglás érzékszervemet nem használtam a tanuláshoz. Kivéve, amikor kávét, vagy teát ittam, hiszen akkor azaz illat is ott volt a tanulás alatt. 

A tanfolyam alatt több meditációt is megosztok, amiket folyamatosan használhatsz az elkövetkezendő egy évben akár napi szinten is.
Ez természetesen változik, attól függően, Te melyik tanfolyamra jelentkezel.

Online tanfolyamok a Bőségklubban

Ezekre nyugodtan jelentkezhetsz. Ha jelentkezel, és átutalod a tanfolyamra a befektetni kívánt összeget, akkor kedvezményesen kapsz egy ThetaHealing kezelést is 5.000Ft kedvezménnyel. Az eredeti ára 20.000Ft. Ennek helyszíne előzetes egyeztetés alapján történik. Lehet online, vagy személyesen. A körülményektől függ. (Lásd korona.)

Ezen az oldalon olvashatsz azokról a konzultációkról, amikben segítettem másoknak,

hogy könnyebb legyen az életük.

Jelentkezz minél előbb, hogy Neked is jusson lehetőség a változásra!

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

Jövőteremtő életmód a korona idején

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Önismereti fejlődés meditációkkal.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időgazdálkodás online tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz az egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad online tanfolyam?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Célok, álmok, az Új évben! Online tanfolyam.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Élj! Változtass! Szeress!