Miért gondolkodunk negatívan?

2021. szept 24.

Miért gondolkodunk negatívan?

Sokan már az anyatejjel magunkba szívjuk a negatív gondolkodást, amikor édesanyánkkal egyek vagyunk. Hiszen ekkor átvesszük az Ő félelmeit, aggodalmait, és szégyen érzetét, amennyiben van neki. Ez fokozódik akkor, amikor fejlődünk, és megszégyenítenek bennünket amikor bekakilunk (szégyelld magad) címszó alatt, megtanuljuk ezt is. 

Majd elkezdünk szorongani, amikor székletet kellene ürítenünk, hiszen ezért negatív érzés társult. Később jön az óvoda, az iskola, és a társadalom is, időnként címkékkel, és már készen is vannak a negatív gondolataink. 

Miért gondolkodunk negatívan?

Szorongunk a párkapcsolatunkban, a családi kapcsolatainkban, sőt a barátokkal, haverokkal ismerősökkel, kollégákkal kialakult kapcsolataink miatt is szoronghatunk, gondolkodhatunk negatívan. Ezt még azzal is tetézhetjük, hogyha nem kommunikáljuk ki az érzéseinket, hiszen egy hatalmas zörej alakul ki a fejünkben, a gondolataink között. 

Másodpercenként mindenki több millió információt fogad be a koronacsakráján keresztül. Attól függően, hogy pozitív, vagy negatív életszemlélete van, hogy mit enged be a Homlokcsakrán keresztül (mint szűrő), hiszen ez van a fejünk középpontjában, a Koronacsakra, és a homlokunk közepének találkozási pontjában. 

Amikor negatívan gondolkodunk, férgeket teremtünk a saját auránkban. Amikor szidunk, okolunk másokat, és erről így beszélgetünk, még több férget hízlalunk az auránkban, amik veszik el tőlünk az energiát. Mivel nekünk egyre kevesebb az energiánk, ezért attól, akivel beszélgetünk, energiát csapolunk meg. Sokan így jutnak energiához. Ők az energiavámpírok, amiről nem is tudnak. Nekik van a legalacsonyabb rezgésük. 

Mindezt honnan tudom? Én is csináltam régen. 

Panaszkodtam a férjemre, a gyerekeimre, az anyukámra, az apukámra, és még sorolhatnám. Ez akkor volt, amikor még nem tudtam, mindenki és minden csak tükör, és Önmagam belső valóját tükrözi vissza. Ezért bármi történt és történik az életemben, azaz én FELEL- ŐS- ségem. Mióta ezt tudom, és változtatni tudok a gondolataimon, a szavak használatán, azóta tettem le ezekkel a szokásokkal. 
Ez többnyire az önismereti munkával, és meditációkkal történik. 

Ha Te is akarsz változtani, oldani a blokkjaidat, keress bátran. 

Legközelebb pedig gyere el, hogy a GONDOLATNAGYTAKARÍTÁSról olvashass, amit még 1991- ben tanultam egy Agykontroll tanfolyamon. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!