Hogyan legyen Bőség az Életedben?!

Bemutatkozás

Hosszú utat tettem meg, amíg ezt a Bőségklub oldalt megalapítottam.

Egy új fajta gondolkodás, ami Bőséget hozhat az életünkbe minden téren. 

Foglalkozásom: 

  • Életvezetési Pénzügyi szolgáltatás a Théta Kvantum használatával. 
  • Spirituális Cashflow workshop moderátor 
  • ThetaHealing konzulens
  • Spirituális Önismereti Szakember

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

Pénzügyi és Üzleti tanácsadó,
Spirituális Cashflow Workshop vezető és
ThetaHealing konzulens

1967- ben születtem Budapesten. Tisztán érzőként kezdtem az életem. Mint segítő angyalka segítettem azoknak, akik hagyták a környezetemben. De sokan nem akarták, hogy segítsek nekik. Ekkor elkeseredtem. Többször használtam spirituális képességeimet, a nélkül, hogy tudtam volna mit teszek. Hogy jó e, vagy rossz e. Később ezeket a dolgokat készség szinten használtam.
Tudatosan a spirituális utat 14 évesen kezdtem Nemere István Titkok könyve című könyvvel, majd a scifi irodalmat is olvastam. Ez volt az az év is, amikor a pénzügyi szakközépiskolába kezdtem tanulni.

Mélyen legbelül mindig azt hittem, hogy egyszer majd valami nagy dolgot viszek véghez. Hogy segíteni fogok másokon, és akkor más lesz az életem. Ami így is lett. A pénzügyi pályán több mint 35 évig, és a spirituális úton több mint 30éven át.
Az első könyvemet 2011-ben kezdtem írni, és rá 8 évre 2019-ben adattam ki. Ez a könyv sok-sok ember életében segített. Tavaly kezdtem el a következő nagyobb könyvemet, ami jelen pillanatban már lektorálás alatt van. Remélem még ebben az évben kiadatom, hogy ezzel is tudjalak benneteket támogatni, és mellette egy kalandokkal teli könyvet is olvashattok. 

Hiszen 1991-ben ismerkedtem meg az agykontroll technikával, majd a homeopátiával is. Ez utóbbit a családom segítésére használtam amig lehetett használni. Agykontrollal pedig a Korregresszió, az Ultra szeminárium, és a Pénzkontroll tanfolyamok is megvannak, amiket most is használok az életemben.
Ezekben az években tovább fejlesztettem magam a pénzügyi területen, így még több embernek tudtam, tudok segíteni a pénzügyekben.

Később, felnőttként magamra maradtam a három gyermekemmel, és megtalált egy cigány asszony átka is. Kórházba kerültem. Sokáig nem tudtam kijönni abból a depresszióból, ami akkor rám szakadt. Még sem adtam fel. 
Szót fogadtam édesanyám, és édesapám tanításának: 
– Marika amit megtanulsz, soha senki sem veszi el tőled. 
Ezért folyamatosan képeztem magam felnőtt fejjel is. Képzésekre jártam:  Bach-virágterápiára, SzomatoDráma tanfolyamra, illetve jártam a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemre is. Végül mint ThetaHealing konzulens teljesítettem be a küldetésemet, hiszen ez az egyik technika, amit használok a munkám során. 
Természetesen a Pénzügyi területen, és a Vállalkozás fejlesztés, marketing fejlesztést is tanultam, hiszen a munkámban nagy szükség volt erre. Ezért is tudok segíteni vállalkozás előtt álló egyéneknek. Ha Te is ilyen vagy, fordulj hozzám bizalommal. 

A pénzügyi tudásomat is hasznosítom, mert Életviteli Pénzügyi Tanácsadást végzek, a Théta Kvantum technikával kidolgozva. 
Így tartom meg a Spirituális Cashflow Workshopokat is.
Így a pénzügyekben is segítséget tudok nyújtani a hozzám fordulóknak. Így Neked is.

 

Mára már három gyermekem, és két unokám is van.

Három gyermekemet neveltem egyedül évekig. Ők már felnőttek, és én nagyon büszke vagyok rájuk. Nagyon szeretem őket, és hálás vagyok nekik azért a szeretetért, amivel elhalmozzuk egymást.
Még Gyes- en voltam, amikor magamra maradtam gyermekeimmel. Nem volt egyszerű. Gondot okozott a rezsi kifizetése, a cipők megvásárlása, és egyebek. Ráadásul dohányoztam is, és nem tudtam lemondani erről sokszor. Ahhoz, hogy mára mégis hitel nélkül élek, hosszú úton mentem keresztül. Ismerem a buktatókat, és a megoldásokat is.

 

Több mint 30 éves munkámnak lett vége 48 évesen egy pénzügyi mamut cégnél, mégis talpra álltam.
De nem csak ezt tanultam meg, hanem azt is, hogyan győzzem le a negatív gondolkodást, és legyek pozitív beállítású ember.
A vállalkozásomat 8 éve fejlesztem, és önmagamat is. Ezért tudok neked is segíteni, hogyha vállalkozást szeretnél indítani.
Hiszen többször kezdtem újra a nulláról.
Ezenkívül Életvezetési Pénzügyi Tanácsadással is tudom segíteni az életedet.

 

A történet abban érdekes, hogy megláthatod benne, bárhol is vagy most, elérhetsz egy magasabb szintet minden téren.
Hiszen ha önmagadat fejleszted, a gondolataidat pozitívvá változtatod, bármi megtörténhet az életedben!

Egy pár fénykép az elmúlt 8 évről.

2015-ben ismerkedtem meg a ThetaHealing® technikájával. Drasztikus változást hozott be az életembe. Nem csak belülről, hanem kívülről is. Itt tudjátok nyomon követni ezeket a változásokat:

Egy pár videó az elmúlt 3 évről a vállalkozásban.

2024

Mi jöhet ezután?

Tele vagyok tervekkel, álmokkal, vágyakkal, célokkal. 
Az első ilyen célom, hogy kiadják a 200 oldalas könyvemet, amivel sok-sok embert segítek abban, hogy nagyobb rálátásuk legyen az emberi lényeknek az érdekes viselkedésére, sorsára. Arra, hogy mennyire mást él meg egy gyerek, mint egy felnőtt. Hogy milyen rendszer volt a szocialista világban, és hogy milyen csodákat tanultak akkor a gyermekek, és milyen csodákon mentek keresztül, ami ma már nincsen. 

Szeretném támogatni, segíteni a köröttem élő embereket abban, hogy jobbá tegyék az életüket, hogy emelt fejjel tudják élni azt, minden tekintetben. 
Ebben a legjobb tudásom szerint tudok segíteni mint Életviteli Pénzügyi Tanácsadó, a Théta Kvantum technika használatával egyesítve a gyakorlatot, és a spiritualitást is. 

Küldetésem, hogy a hozzám forduló embereket segítsem, támogassam az életükben, hogy jobb hellyé tegyük együtt ezt a Föld nevű bolygót.

Megmutatom neked az utat!

Most ingyenesen letöltheted

5

Miként teremtjük meg az életben betöltött szerepünket?

5

Mire tanítottak a legnehezebb évek?

5

Mivel gyógyítottam meg a súlyos betegségeimet?

5

Hogyan győztem le a depressziót és a tériszonyt?

Feliratkozom a hírlevélre.

A ThetaHealingből is több tanfolyamot végeztem el ezeket a világ összes országában használhatom:
BASIC DNA >
ADVANCED DNA >
MANIFESTING AND ABUNDANCE >
RAINBOW CHILDREND >
GAME OF LIFE >
DIG DEEPER >
INTUITIVE ANATOMY >
YOU AND THE CRREATOR >
YOU AND THE EARTH >
ANIMAL SEMINAR >
YOU AND YOUS INNER CIRCLE >
GROWING YOUR RELATIONSI: YOU AND SIGNIFICANT OTHER CERTIFI CATION CROUSE >
WORLD RELATIONS >
Workshop: Családi karmáink oldása > 

 

Tanúsítóként ThetaHealinggel segítem az embertársaimat a jobb lét érdekében
a pénzügyeik, és a vállalkozásuk területén is.
Hiszen Pénzügyi és Üzletviteli tanácsadás miatt is kereshettek a vállalkozás megkezdése előtt!

Megmutatom neked az utat!

Most kérheted útmutató e-bookomat!

Feliratkozom a hírlevélre.

Amikor Robert Kiyosaki könyvét – Gazdag papa, szegény papa, egy amerikai milliomos könyvét elolvastam a meggazdagodás útjáról, úgy gondoltam megveszem később hozzá a társasjátékot is és itthon használjuk a gyerekekkel. Amikor megérkezett a társasjáték, lássatok csudát, egy ajándékkupon volt benne, ami több mint 6000Ft-ot ért. Egy ajándék.

Az ajándék kupont 2015. június 2-án kedden a 10 milliószoros napon váltottam be.

Ez egy fontos ezoterikai nap volt. Most már én is tartok ilyen napokat. 

Az ilyen 10 milliószoros napon ha valamit teszel, vagy mondasz, vagy szeretnél, s ezt ki is nyilvánítod, 10 milliószoros energiát adsz neki. Ha jóról beszélsz, jót szeretnél, akkor annak, ha rosszról, akkor a rossznak adsz energiát, az valósul meg.

Az egyik amivel foglalkozom éppen ez a játékvezetés, spirituális barátaim, ismerőseim tanítása.

Megmutatom játékosan, hogyan legyen több pénzed. 

Azon a napon, amikor beváltottam az ajándékom, tartották Cashflow® társasjátékot, este 18.00- tól. A kupon ide vezette azokat az embereket akik megvették a játékot. A játék sokat segített a későbbi világszemléletem kialakulásában. Csak az okozott szomorúságot, hogy megtudtam, az általuk vezetett moderátori (játékvezetői) képzés 80 000Ft-ba kerül. De nem adtam fel, tovább kutattam…

Megtaláltam a második ajándékot:

Ahol a Cashflow® társasjátékot vásároltam, megismerkedtem egy fantasztikus hölgyel, Sallay Katalinnal, aki által a tanfolyamot amiben a játékvezetést tanultam meg, 1/1-ben végezhettem el. Ő maga fordította le a játékot, és az első könyveket is. Már abba hagyta a játék tanítását, nekem mégis lehetőségem nyílt erre a kiváltságra. Ebben az esetben újabb több 10 000 Ft-ot takarítottam meg, egy újabb kedves ember segítségével. Mélyen megszerettem, és tisztelem Őt.

Szeretnéd, hogy ilyen szerencsés dolgok veled is megtörténjenek?

Amikor elkezdtek folyamatosan megtörténni az életemben ezek a csodák, elmesélhettem a családomnak, az ismerőseimnek és ők is elkezdhettek profitálni belőle. Hiszen erre mindenki képes. Gyere, és töröljük azokat a negatív hitrendszereket amik már nem szolgálják az életedet és változtassuk azokat pozitívvá, hogy boldogabb lehess! Nézzünk rá a dolgokra, hogy másként, pozitívabban lásd az életedet. 

De erre nem mindenki kapható. Csak azok, akik hisznek ezekben a dolgokban. Kitartás és erő is szükségeltetik ahhoz, hogy változtassunk az életünkön. Hiába mondod valakinek ez milyen jó, ha ő ebben nem hisz. Akkor neki nem fog működni. Hiszem, hogy azoknak akik hisznek, azoknak működik. Nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam. Ma már tudom, hogy tiszteletben kell tartanom az emberek szabadakaratát. Ma már tudom, hogy annak segítsek aki kéri. Sőt azt is tudom, hogy lehet könyvek által, tanfolyamok által fejlődni. Lehetséges és biztonságos pozitívan gondolkodni. Félelem nélkül. Mert megtanultam hogyan tegyem. 

 

A TheatHealing® módszerével, ami egy meditációs technika, ezt könnyedén megtehetjük!

A Pénzügyi tanácsadással, és Üzleti tanácsadással pedig a gyakorlatban is tudom

segíteni az életedet!

Legyél Te is sikeres, amiben szeretnél!
Neked is menni fog, ha Te is így gondolod!
Te is így gondolod? Hiszel benne? 

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se sikerült,
eztán se sikerül.

Csak eddig sikerült,
eztán nem sikerül.

Eddig sem sikerült,
majd eztán sikerül.

Eddig is sikerült,
eztán is sikerül.

Szeretnél így gondolkodni? Csak Rajtad múlik!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!