BEMUTATKOZÁS

Hosszú utat tettem meg, amíg ezt a Bőség klub oldalt megalapítottam.

Mára már három gyermekem, és két unokám is van.

Három gyermekemet neveltem egyedül évekig. Még Gyes- en voltam, amikor magamra maradtam gyermekeimmel. Nem volt egyszerű. Gondot okozott a rezsi kifizetése, a cipők megvásárlása, és egyebek. Ráadásul dohányoztam is, és nem tudtam lemondani erről sokszor. Ahhoz, hogy mára mégis hitel nélkül élek, hosszú úton mentem keresztül. Ismerem a buktatókat, és a megoldásokat is. Megtapasztaltam.

Tudtam hol kell megvenni a cipőt, hogy hosszútávon olcsóbb legyen, és jó minőségű, mégis meg tudjam venni. Ezt ma is tudom. Tudom hol és mikor kell vásárolni, hogy a 20.000Ft-os bőrcipőt 7.000Ft- ért vegyem meg úgy, hogy 2 éven belül vagy ingyen megjavítsák ha tönkre megy, vagy újat adjanak, ha megvan a blokk. Ugyanitt vettem már 3.800Ft- ért is cipőt, ugyanezekkel a feltételekkel.

Tudtam hogyan jöjjek ki a pénzből, úgy, hogy jusson is és maradjon is. 48 évesen lett vége több mint 30 éves munkámnak egy mamut cégnél, mégis talpra álltam.

Ha szeretnéd, megmutatom Neked az utat, ahogy a gyermekeimnek is.

Erről szólnak a képzéseim, a konzultációim.

További részleteket ingyenesen tölthetsz le ebook formájában az oldalról.

Amit még tudnod kell rólam:

35 éves pénzügyi tapasztalatom mellett, amit egy magyar mamut cégnél töltöttem, a hobbimnak is éltem, s azt is tanultam. Mint banki és biztosítási szakember több oklevélben volt részem, díjkiosztó gálákon vettem részt éves szinten az elért eredményeim miatt. Persze mindig voltak terveim, hogy miket valósítsak meg. Mindig arra figyeltem, hogy az emberek akiknek segítettem a legjobbat kapják mind a befektetések terén, mind ha tanácsról volt szó. Erre odafigyeltem  akár a magánéletükben, egészségükkel, vagy a pénzügyeikkel kapcsolatban.

Még 1991- ben az elsők között végeztem el az Agykontroll tanfolyamot, ami a 4 napos szemináriummal kezdődött. Ezt követte a Korregresszió, ahol megtanultunk előre és hátra utazni az időben, és az Ultraszeminárium, ahol a kézrátétes gyógyítást tanultuk meg. 1993- ban a Pénzkontroll tanfolyamot végeztem el szintén az Agykontroll tanfolyam keretein belül. Azóta tudom, a pénz nem csak egy megfogható, hanem virtuális tartalommal bíró eszköz is nem csak mint folyószámla hanem mint energia is. Mivel a Gondolatnagytakarítást nem végeztem el a negatív gondolatokkal kapcsolatban, ezért hiába használtam naponta reggel és este a technikát, mély depresszióba süllyedtem. Ebben az időben, az orvosok eltiltottak az Agykontroll használatától, így új utakat kerestem.  Voltak viszont területek, ahol tudtam alkalmazni a tanultakat, amikor már elég mélyen voltam. Ezekről írok az ingyenesen letölthető e- book- ban: Hogyan oldottam meg?! 

A következő években különböző könyveket olvastam ezen a téren és más téren is. Majd folyóiratokat, rádió és TV előadásokat hallgattam, illetve néztem. Később, ahogy az internet is elterjedt, a felkúszó reklámoknak köszönhetően több tanfolyamot végeztem el személyesen, illetve online. Így az elmúlt 26 évemet a hobbimnak élve ezoterikus tanok tanulásával és gyakorlásával töltöttem, az üzleti világ sikerre vitelében pedig 2002 óta képzem magam. Így valamennyi sikerkönyvet és hanganyagot addig ismételtem át, amíg a saját életemben is használni nem tudtam. Ez idő alatt több száz könyvet olvastam el.

Néhányat megemlítenék közülük:

Az üzleti életben: Brian Tracy, könyvek és hanganyag, Szabó Péter, Kerner Tibor, Braskó Csaba, Dale Carnegie, Schilling Péter, Tonk Emil, László Zoltán, Robert Kiyosaki és még sok sok más személyiségfejlesztő könyv amiket elolvastam és tanfolyam amin részt vettem, a pénzügyi cég ajándékaként is, ahol több mint 30 évig dolgoztam.

Mindemellett 8 évig a gyermekeimet homeopátiás gyógyszerekkel gyógyítottuk egy kedves barátnőmmel együtt, aki ez irányban tanult. Akkor hagytuk ezt abba, amikor hoztak egy törvényt, ami alapján ezt a gyógyítást csak orvosok végezhetik. Szerettem volna én is ezzel foglalkozni, a témában rengeteg könyvet olvastam el, mivel addig sűrűn voltak betegek a gyerekek és jómagam is, ezért sok tapasztalatot gyűjtöttem a gyakorlatban az érzések, érzetek tünetekkel kapcsolatban.

Ezt követően hosszabb időbe telt, mire sok- sok téma és könyv elolvasása után több módszert megtanultam:  Használtam virágterápiát, Byron Katie módszerét, Echart Tolle A most hatalma a gyakorlatban című könyvből, és Scott Kilobi módszerét megtanulva használtam a jelenlétet megélni, és benne lenni. A SzomatoDráma alap-tanfolyamot elvégeztem, s szintén nagyon sokat tanultam belőle, majd jött a Theta Healing módszere, amit nem csak saját magamon, hanem másokon is tudok alkalmazni.

Menetközben a Mantra Alternatív TermészettudományiSzabadegyetemen elvégeztem egy olyan technikai olvasást, amit Oroszországban a vak egyetemisták tanítására használnak, így megtanultam az extraszenzorika olvasást a Mesteri Elme kurzuson. Az így elolvasott könyvek mennyiségét olyan mértékűre növesztettem, hogy több mint kétszáz könyvet tudtam elolvasni jóval rövidebb idő alatt, mint a hagyományos módszerrel.

2011- ben írtam meg először a jövőre vonatkozó terveimet, addig csak tanultam és fejlődtem. Ennek az időszaknak a hozadéka 7 szakmai végzettség, és megannyi tudás, tapasztalat szerzés. 2016. évére a megtervezett dolgok 2/3-a beteljesült. Azóta tudom mi az irány, s már nem minden felé teszek meg lépéseket, hanem az utamat követem. Ez az a tudás, amit mivel megtapasztaltam, át tudom adni azoknak, akik szintén irányt szeretnének adni az életüknek. Ezt nem csak a való életben, hanem az ezoterikus szinteken is meg tudom tanítani.

Most már tudok segíteni embertársaimnak a jobb lét érdekében! Ezt nem csak a pénzügyek, hanem az érzések, a családi és egyéb kapcsolatok, az egészség területén is teszem. 

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

ThetaHealing® konzulens, spirituális konzulens, és ezoterikus Cashflow társasjáték vezető

Amikor Robert Kiyosaki könyvét elolvastam, a Gazdag papa, szegény papát, egy amerikai milliomos könyvét a meggazdagodás útjáról, úgy gondoltam megveszem később hozzá a társasjátékot is és itthon használjuk a gyerekekkel. Amikor megérkezett a társasjáték, lássatok csudát, egy ajándékkupon volt benne, ami több mint 6000Ft-ot ért. Egy ajándék.

Az ajándék kupont 2015. június 2-án kedden a 10 milliószoros napon váltottam be. Ez egy fontos ezoterikai nap. 

Ezen a napon, ha valamit teszel, vagy mondasz, vagy szeretnél, s ezt ki is nyilvánítod, 10 milliószoros energiát adsz neki. Ha jóról beszélsz, jót szeretnél, akkor annak, ha rosszról, akkor a rossznak adsz energiát, az valósul meg. Lásd most az egyik amivel foglalkozom éppen ez a játékvezetés. Embertársaim tanítása, hogyan legyen több pénzük. 

Ekkor tartották Cashflow® társasjátékot, este 18.00- tól. Ezt a kupont az egyik Kft. adta azoknak az embereknek ajándékba, akik megvették a játékot. A játék sokat segített a későbbi világszemléletem kialakulásában. Nagyon elszomorodtam, amikor megtudtam, az általuk vezetett játékvezető képzés 80 000Ft-ba kerül. Nem adtam fel, tovább kutattam.

Megtaláltam a második ajándékot:

Ahol a társasjátékot vásároltam, rajtuk keresztül ismerkedtem meg, egy fantasztikus hölgyet, Sallay Katalint, aki által a tanfolyamot amiben a játékvezetést tanultam meg, 1/1-ben végezhettem el. Ő maga fordította le a játékot, és az első könyveket is. Már abba hagyta a játék tanítását, mégis lehetőségem nyílt erre a kiváltságra. Ebben az esetben újabb több tízezer Ft-ot takarítottam meg egy újabb kedves ember segítségével.  Mélyen megszerettem, és tisztelem Őt.

Vajon ki ne szeretne úgy gondolkodni, hogy az ilyen dolgok elkezdjenek vele is megtörténni?

Főleg, ha az elkezdenek folyamatosan megtörténni az életében és amikor elmeséli a családjának, a környezetének, ők is elkezdenek profitálni belőle. Hiszen erre nem mindenki képes.

Vagy mégis?

Sokat mondtak negatív dolgokat neked? Gyere, és dolgozzunk rajta a TheatHealing® módszerével, vagy egyéb technikákkal! Töröljük azokat a negatív hitrendszereket, amik már nem szolgálják az életedet és változtassuk azokat pozitívvá, hogy boldogabb lehess!

Hogyan legyél Te is sikeres, amiben szeretnél? Itt megmutatom Neked! Ha Nekem sikerült, Neked is fog!

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se sikerült,

eztán se sikerül.

Csak eddig sikerült,

eztán nem sikerül.

Eddig sem sikerült,

majd eztán sikerül.

Eddig is sikerült,

eztán is sikerül.

Szeretnél így gondolkodni? Csak Rajtad múlik!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!