Élj! Változtass! Szeress!

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

Intuitív Bőség Segítő Szakember,
Cashflow Bőség játékvezető és
Pénzügyi tanácsadó

Bemutatkozás

Hosszú utat tettem meg, amíg ezt a Bőség klub oldalt megalapítottam.

Egy új fajta gondolkodás, ami Bőséget hozott az életembe minden téren. 

Látóként kezdtem az életem. Mint segítő angyalka segítettem azoknak, akik hagyták a környezetemben. De sokan nem akarták, hogy segítsek nekik. Ekkor elkeseredtem. Aztám magamra maradtam a három gyermekemmel, és megtalált egy cigány asszony átka is. Kórházba kerültem. Sokáig nem tudtam kijönni abból a depresszióból, ami akkor rám szakadt. Nem tudtam két számot összeadni, és 5 perc olvasás után szétrobbant a fejem, annyira fájt. Ráadásul nem értettem a szövegből semmit. Még sem adtam fel. Hogy hova jutottam? Ha érdekel olvass tovább…

Mára már három gyermekem, és két unokám is van.

Három gyermekemet neveltem egyedül évekig. Még Gyes- en voltam, amikor magamra maradtam gyermekeimmel. Nem volt egyszerű. Gondot okozott a rezsi kifizetése, a cipők megvásárlása, és egyebek. Ráadásul dohányoztam is, és nem tudtam lemondani erről sokszor. Ahhoz, hogy mára mégis hitel nélkül élek, hosszú úton mentem keresztül. Ismerem a buktatókat, és a megoldásokat is.

Több mint 30 éves munkámnak lett vége 48 évesen egy mamut cégnél, mégis talpra álltam.

De nem csak ezt tanultam meg. Hanem azt is, hogyan győzzem le a negatív gondolkodást.

A történet abban érdekes, hogy megláthatod benne, bárhol is vagy most, elérhetsz egy magasabb szintet minden téren.
Hiszen ha önmagadat fejleszted, a gondolataidat pozitívvá változtatod, bármi megtörténhet az életedben!
Hogyan kezdett Betti Új életet? 

A bemutatkozás folytatódik: 

Mire vagyok Büszke?

Több mint 30 évig voltam egy pénzügyi cégnél, ahol szakmai sikereket értem el, mert segítettem az ügyfeleknek, hogy ők a tőlem telhető legtöbb segítséget kapják. Magas szinten, főnökeim szerint brókeri tudással ajánlottam mindenkinek a befektetéseket, biztosításokat.

2006- tól

a segítségemnek, és a tudásomnak köszönhetően 2 bronzérmet, 1 ezüstérmet, és 7 aranyérmet kaptam. Mind a 7 évben díjkiosztógálákon vettem részt, ennek köszönhetően. Aztán jött 2015, egy új korszak, két új alkalom az életemben, és megváltozott minden!
Mik voltak ezek? 

2015. tavaszán

végeztem el a ThetaHealing alap és haladó tanfolyamát is. Ebben az időben a bevételeim nem fedezték a lakáskölcsön és a rezsi összegét sem. Mégis arra költöttem, hogy képezzem magam. Tavasszal szerettem volna eladni az új építésű ingatlanomat, mivel volt rajta kölcsön, és nehézséget okozott a befizetése. De ha a 8 millió Ft kölcsönt kifizetem tavasszal, akkor olyan kevés pénzt kaptam volna, hogy nem tudok tovább lépni a gyerekeimmel együtt. Nem keseredtem el, hiszen voltak még tartalékaim. 

2015. junius 2.- a Tízmilliószoros nap volt. Életem fordulóponthoz érkezett! 

Ezen a napon elmentem egy manifesztációs délutánra, és elmentem életem első Cashflow társasjátékára is. Ezt a játékot akkor kaptam ajándék kupon formájában, amikor megvettem a játékot. A Cashflow társasjáték rávilágított arra, hogy egész eddigi életemben csak úgy tudtam segíteni az embereknek, hogy továbbra is a szegénység tudatosságban, és a középosztály tudatosságában éljék az életüket. Hiszen én is így gondolkodtam. 

Ez volt életem fordulópontja! Ekkor döbbentem rá, hogy több mint 30 évig úgy gondolkodtam, mint a szegények, és középosztálybeliek, és ennek a tudásnak megfelelően adtam tanácsokat is a szakmámban.

Ekkor határoztam el, hogy ezentúl a ThetaHealinggel, és a Cashflow társasjátékkal akarok foglalkozni az életemben, és olyan embereknek akarok ezzel segíteni, akik fejlődni, változtatni akarnak az életükben, és tesznek is érte! Olyanoknak, akik már nem szegénységtudatossággal, és középosztálybeli tudatossággal akarnak gondolkodni, hanem úgy, hogyha elég sokat tanulnak, lehetnek gazdagabbak, és lehet passzív jövedelmük is. 

Ezen a napon döntöttem el, amint lehetőség adódik az életemben, ott hagyom az alkalmazotti létemet, ahol éppen dolgozom, és változtatok a sorsomon.

Telt múlt az idő, és az ingatlan piac változni kezdett. Egyszer csak felhívott az ingatlanközvetítő, aki el akarta tavasszal adni az ingatlanomat. Megegyeztünk.
A második vevő egy kínai nemzetiségű család volt. Akkora összeget fizetett az ingatlanomért, amiből tovább tudtunk menni, és meg tudtam venni álmaim otthonát, ami ma a Bőségklub helyszíne is egyetemben az otthonommal. 

Ez 2015. december hónapban történt!

Vagyis fél év múlva, hogy eldöntöttem változtatok az életemen!

2016 tavaszán költöztünk!

Ma már hitel nélkül éljük az életünket!

2016.04.05.- én váltottam ki a vállalkozásomat!

2016. nyarán véget ért a pénzügyi munkahelyemen a pályafutásom!

2017. őszétől lett passzív jövedelmem. 

2018. tavaszán megtanultam miért kell, hogy az embernek több helyről legyen passzív jövedelme. 

2020.- ra az ingatlanom értéke a duplájára emelkedett. 

2016- tól pedig sok- sok mindenen mentem keresztül. Viszont egy dolgot mindig tudtam! 

A ThetaHealinggel® és a Cashflow® társasjátékkal szeretném megtanítani az embereknek -akik

fejlődni akarnak, jobb életet akarnak-, hogy hogyan lehet megvalósítani az álmaikat, vágyaikat! 

Vannak olyan ügyfeleim, akik már így élik életüket. Itt van Bianka siker története. 
Nekem pedig 50 Felett új barátaim lettek. Ez is egy siker sztori.
Betti is új életet kezdett. Az ő története a sikerről. 
Mit tanulhatsz a Cashflow játékból mint a Bőség egyik eszközéből? Itt megtalálod ezt is. 

A mai napig egyre jobb és jobb kapcsolatom van a szeretteimmel, és most már kiegyensúlyozott, szeretettel teli a kapcsolatunk. Sokkal bensőségesebb, mint a ThetaHealing® megismerése előtt. Miután folyamatosan dolgoztam magamon, ezért folyamatosan változott a kapcsolatom a körülöttem élő emberekkel is. Örülök nagyon, hogy erre az útra léptem. Tudom bármi történhet, az Univerzum segít. 

Ez az a gondolkodás mód, amit NEKED is meg tudok tanítani, ha szeretnél, és hajlandó vagy az

önismeret, a változás, és a fejlődés útjára lépni!

Mi az igazi KÜLDETÉSEM? 

Küldetésem, ha változtatni, fejlődni akarsz az életedben, ha jobban akarod érezni magad a minden napjaidban és hozzám fordulsz, akkor segítselek Téged legjobb tudásom szerint. Olyan emberekkel dolgozom, akik változni, változtatni, fejlődni akarnak, és ezért tesznek is a mindennapokban. Ha szeretnéd az életedet boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, szeretettel telibbé tenni, akkor várlak szeretettel. Minden program segíteni fog Neked a jövődben! 

Megmutatom neked az utamat!

Most ingyenesen letöltheted

5

Miként teremtjük meg az életben betöltött szerepünket?

5

Mire tanítottak a legnehezebb évek?

5

Mivel gyógyítottam meg a súlyos betegségeimet?

5

Hogyan győztem le a depressziót és a tériszonyt?

Feliratkozom a hírlevélre.

A ThetaHealingből is több tanfolyamot végeztem el:
Alap- és Haladó >
Dig Diper >
Te és a Belső köröd >
Teremtés Bőség >
Te és a Teremtő >
Szivárványgyerek >
Te és az Állatok >
Intuitívanatómia >
Az élet játéka >
Te és a párkapcsolatod >
Workshop: Családi karmáink oldása >
Te és a Föld >

 

Bemutatkozás. Azaz, hogyan értem el a vágyaimat? 

2011- ben írtam meg először a jövőre vonatkozó terveimet, addig csak tanultam és fejlődtem. Ennek az időszaknak a hozadéka 7 szakmai végzettség, és megannyi tudás, tapasztalat szerzés. 2016. évére a megtervezett dolgok 2/3-a beteljesült. 2016- ban volt egy megtorpanás az életemben, mert hirtelen tervek nélkül maradtam. Ekkor újra rendbe kellett szednem soraimat. Azóta már tudom mi az irány, és már nem minden felé teszek meg lépéseket, hanem az utamat követem.

Ezért tartok Meditációs alkalmakat, ahol Te is megtapasztalhatod mindazt, amit az Online tanfolyamon 28 nap alatt adok át. Természetesen két óra alatt nem lehet olyan sok mindent átadni, mint 28 nap alatt. De értékes tudással távozol ha eljössz. 

Tudom megfigyelőként ThetaHealing®gel segíteni embertársaimat a jobb lét érdekében, ha ők is akarják!
A pénzügyek, az érzések, a munka, a családi és egyéb kapcsolatok területén is.
Illetve a fogyásban.

Megmutatom neked az utamat!

Most kérheted útmutató e-bookomat!

Feliratkozom a hírlevélre.

Amikor Robert Kiyosaki könyvét – Gazdag papa, szegény papa, egy amerikai milliomos könyvét elolvastam a meggazdagodás útjáról, úgy gondoltam megveszem később hozzá a társasjátékot is és itthon használjuk a gyerekekkel. Amikor megérkezett a társasjáték, lássatok csudát, egy ajándékkupon volt benne, ami több mint 6000Ft-ot ért. Egy ajándék.

Az ajándék kupont 2015. június 2-án kedden a 10 milliószoros napon váltottam be.

Ez egy fontos ezoterikai nap volt. Most már én is tartok ilyen napokat. 

Az ilyen 10 milliószoros napon ha valamit teszel, vagy mondasz, vagy szeretnél, s ezt ki is nyilvánítod, 10 milliószoros energiát adsz neki. Ha jóról beszélsz, jót szeretnél, akkor annak, ha rosszról, akkor a rossznak adsz energiát, az valósul meg.

Az egyik amivel foglalkozom éppen ez a játékvezetés, embertársaim tanítása.

Megmutatom játékosan, hogyan legyen több pénzed.

Azon a napon, amikor beváltottam az ajándékom, tartották Cashflow® társasjátékot, este 18.00- tól. A kupon ide vezette azokat az embereket akik megvették a játékot. A játék sokat segített a későbbi világszemléletem kialakulásában. Csak az okozott szomorúságot, hogy megtudtam, az általuk vezetett moderátori (játékvezetői) képzés 80 000Ft-ba kerül. De nem adtam fel, tovább kutattam.

Megtaláltam a második ajándékot:

Ahol a Cashflow® társasjátékot vásároltam, megismerkedtem egy fantasztikus hölgyel, Sallay Katalinnal, aki által a tanfolyamot amiben a játékvezetést tanultam meg, 1/1-ben végezhettem el. Ő maga fordította le a játékot, és az első könyveket is. Már abba hagyta a játék tanítását, nekem mégis lehetőségem nyílt erre a kiváltságra. Ebben az esetben újabb több 10 000 Ft-ot takarítottam meg, egy újabb kedves ember segítségével. Mélyen megszerettem, és tisztelem Őt.

Szeretnéd, hogy ilyen szerencsés dolgok veled is megtörténjenek?

Amikor elkezdtek folyamatosan megtörténni az életemben ezek a csodák, elmesélhettem a családomnak, az ismerőseimnek és ők is elkezdhettek profitálni belőle. Hiszen erre mindenki képes. Gyere, és töröljük azokat a negatív hitrendszereket amik már nem szolgálják az életedet és változtassuk azokat pozitívvá, hogy boldogabb lehess! Nézzünk rá a dolgokra, hogy másként, pozitívan lásd az életedet. 

De erre nem mindenki kapható. Csak azok, akik hisznek ezekben a dolgokban. Kitartás és erő is szükségeltetik ahhoz, hogy változtassunk az életünkön. Hiába mondod valakinek ez milyen jó, ha ő ebben nem hisz. Akkor neki nem fog működni. Hiszem, hogy azoknak akik hisznek, azoknak működik. Nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam. Ma már tudom, hogy tiszteletben kell tartanom az emberek akaratát. Ma már tudom, hogy annak segítsek aki kéri. Sőt azt is tudom, hogy lehet könyvek által, tanfolyamok által fejlődni. Lehetséges és biztonságos pozitívan gondolkodni. Félelem nélkül. Mert megtanultam hogyan tegyem. 

A TheatHealing® módszerével, ami egy meditációs technika, ezt könnyedén megtehetjük!

Legyél Te is sikeres, amiben szeretnél!
Megmutatom Neked, miképpen tettem meg! Nekem sikerült, Neked is menni fog, ha Te is így gondolod!
Te is így gondolod? Hiszel benne? 

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se sikerült,
eztán se sikerül.

Csak eddig sikerült,
eztán nem sikerül.

Eddig sem sikerült,
majd eztán sikerül.

Eddig is sikerült,
eztán is sikerül.

Szeretnél így gondolkodni? Csak Rajtad múlik!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!