Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?

Bemutatkozás

Hosszú utat tettem meg, amíg ezt a Bőség klub oldalt megalapítottam.

Egy új fajta gondolkodás, ami Bőséget hozott az életembe minden téren. 

Tisztán érzőként kezdtem az életem. Mint segítő angyalka segítettem azoknak, akik hagyták a környezetemben. De sokan nem akarták, hogy segítsek nekik. Ekkor elkeseredtem. Aztám magamra maradtam a három gyermekemmel, és megtalált egy cigány asszony átka is. Kórházba kerültem. Sokáig nem tudtam kijönni abból a depresszióból, ami akkor rám szakadt. Nem tudtam két számot összeadni, és 5 perc olvasás után szétrobbant a fejem, annyira fájt. Ráadásul nem értettem a szövegből semmit. Még sem adtam fel. Hogy hova jutottam? Ha érdekel olvass tovább…

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

Intuitív Bőség Segítő Szakember,
Cashflow Bőség játékvezető és
Pénzügyi tanácsadó

Mára már három gyermekem, és két unokám is van.

Három gyermekemet neveltem egyedül évekig. Még Gyes- en voltam, amikor magamra maradtam gyermekeimmel. Nem volt egyszerű. Gondot okozott a rezsi kifizetése, a cipők megvásárlása, és egyebek. Ráadásul dohányoztam is, és nem tudtam lemondani erről sokszor. Ahhoz, hogy mára mégis hitel nélkül élek, hosszú úton mentem keresztül. Ismerem a buktatókat, és a megoldásokat is.

Több mint 30 éves munkámnak lett vége 48 évesen egy mamut cégnél, mégis talpra álltam.

De nem csak ezt tanultam meg. Hanem azt is, hogyan győzzem le a negatív gondolkodást.

A történet abban érdekes, hogy megláthatod benne, bárhol is vagy most, elérhetsz egy magasabb szintet minden téren.
Hiszen ha önmagadat fejleszted, a gondolataidat pozitívvá változtatod, bármi megtörténhet az életedben!
Hogyan kezdett Betti Új életet? 

2004-ben felvettem lakáshitelt,

alig vártam hogy leteljen, a 10 év és tovább lépjek. Igaz már 2009-ben meg voltam róla győződve, hogy 2015-ben eladom, egy kínainak,
25 000 000Ft- ért. Ekkor az agykontroll korregresszióját alkalmaztam. Vagyis előre mentem az időben. A környezetem persze nem gondolta hogy igaz lesz, főleg a világpiac helyzete miatt. Az ingatlan árak alacsonyan voltak még az év elején.
Azóta alig telt el az idő, és az ingatlanárak az egeket verdesik. 

Már 2014. decemberben

elkezdtem árulni az otthonomat, de az ingatlanpiac ekkor is még nagyon alacsonyan stagnált.  Kevesebb, mint 16 millió Ft-ot ajánlottak a lakásért 2015 márciusában. Ebből, ha kifizetem a lakáshitelemet, alig tudtam volna valamicske új otthont vásárolni. Aggódtam a jövő miatt, hiszen a bevételem jóval kevesebb volt, mint a kiadásaim. Mégis úgy döntöttem, akkor inkább maradok.

Ez már a ThetaHealing alaptanfolyam elvégzése után történt. 2015.április 5.- ig szólt az ingatlanossal a szerződésünk, egyszerűen nem hosszabbítottam meg.
Ebben az az érdekesség, hogy a vállalkozásom elindításának a napja éppen rá egy évre történt. 

Mivel jött egy érzés, hogy nem szabad most eladnom az új építésű ingatlant, ezért tettem így.  Még nézeteltérésünk is volt az ingatlanossal e miatt, mert a szerződés határozott időre szólt. Azt mondta az ingatlanos, nem mondhatom vissza a lakáseladás terveimet. Szerencsére sikerült olyan ötletekkel szabotálnom az eladást, ami teljesen legális volt. Viszont ekkorra már voltak saját terveim is.

2015 január hónapban olvastam

Robert Kiyosaki „Gazdag papa, szegény papa” című könyvét. Ma is szívesen veszem le a polcról, és olvasom. (Nem szeretem a pdf. formátumú könyveket). Az egyik dolog, ami megfogott akkor, a rossz adósságom volt. Rá egy évre kifizettem a hitelemet, ami 8,5 millió Ft volt, és vettem egy hitelnélküli lakást. Hát igen. Vannak rossz adósságok, és jó adósságok is. Ekkor még én sem tudtam pontosan mi a különbség a kettő között. Ha eljössz hozzám, megtanulod mi az a rossz adósság, és mi a jó adóság. Egyáltalán van olyan, hogy jó adósság? Robert Kiyosaki szerint van! Itt nézheted!

2015.november hónapjában egyszer csak csörög a telefon, az ingatlanos hív:

Felmentek a lakás árak. Aktuális lenne a lakáseladás?

Hogyne, ha megfelelő az összeg. – mondtam, s újra megkötöttük a szerződést. Ő mondott egy árat, amit én nem fogadtam el, így fölemeltük az összeget. A vevő abból alkudhatott. Ha hallgatok rá, akkor minimum 1 millióval kevesebbet kapok az ingatlanért.

A bemutatkozás folytatódik: 

2016 tavaszán költöztünk!

Ma már hitel nélkül éljük az életünket!

2016.04.05.- én váltottam ki a vállalkozásomat!

2016. nyarán véget ért a pénzügyi munkahelyemen a pályafutásom!

2017. őszétől lett passzív jövedelmem. Igaz ebben az évben nagyon sok munkahelyem volt, a vállalkozásom mellett. Hogy miért? Mert a céljaimba nem írtam bele, milyen érzés lesz ott hagyni a régi munkahelyet, és könnyedén, játékosan élni az életemet.

2018. tavaszán megtanultam miért kell, hogy az embernek több helyről legyen passzív jövedelme. 

2020.- ra az ingatlanom értéke a duplájára emelkedett. Ez volt az az év is, amióta fő állásban vagyok vállalkozó. 

2016- tól pedig sok- sok mindenen mentem keresztül. Viszont egy dolgot mindig tudtam! 

A ThetaHealinggel® és a Cashflow® társasjátékkal szeretném megtanítani az embereknek -akik

fejlődni akarnak, jobb életet akarnak-, hogy hogyan lehet megvalósítani az álmaikat, vágyaikat! 

Vannak olyan ügyfeleim, akik már így élik életüket. Itt van Bianka siker története. 
Nekem pedig 50 Felett új barátaim lettek. Ez is egy siker sztori.
Betti is új életet kezdett. Az ő története a sikerről. 
Mit tanulhatsz a Cashflow játékból mint a Bőség egyik eszközéből? Itt megtalálod ezt is. 

A mai napig egyre jobb és jobb kapcsolatom van a szeretteimmel, és most már kiegyensúlyozott, szeretettel teli a kapcsolatunk. Sokkal bensőségesebb, mint a ThetaHealing® megismerése előtt. Miután folyamatosan dolgoztam magamon, ezért folyamatosan változott a kapcsolatom a köröttem élő emberekkel is. Örülök nagyon, hogy erre az útra léptem. Tudom bármi történhet, az Univerzum segít. 

Ez az a gondolkodás mód, amit NEKED is meg tudok tanítani, ha szeretnél, és hajlandó vagy az

önismeret, a változás, és a fejlődés útjára lépni!

Mi az igazi KÜLDETÉSEM? 

Küldetésem, hogy segítsem azokat, akiknek elakadásaik vannak a párkapcsolatban, szülő-gyerek viszonyban, és a pénzügyi problémáik vannak. Mindezt a blokkok oldásával. Mivel ez a három a gyökércsakra, és a szakrális (szex csakra) működésével is összefüggnek.
Ha változtatni, fejlődni akarsz az életedben, ha jobban akarod érezni magad a minden napjaidban és hozzám fordulsz, akkor segítselek Téged legjobb tudásom szerint. Olyan emberekkel dolgozom, akik változni, változtatni, fejlődni akarnak, és ezért tesznek is a mindennapokban. Ha szeretnéd az életedet boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, szeretettel telibbé tenni, akkor várlak szeretettel. Minden program segíteni fog Neked a jövődben! 

Megmutatom neked az utamat!

Most ingyenesen letöltheted

5

Miként teremtjük meg az életben betöltött szerepünket?

5

Mire tanítottak a legnehezebb évek?

5

Mivel gyógyítottam meg a súlyos betegségeimet?

5

Hogyan győztem le a depressziót és a tériszonyt?

Feliratkozom a hírlevélre.

A ThetaHealingből is több tanfolyamot végeztem el:
Alap- és Haladó >
Dig Diper >
Te és a Belső köröd >
Teremtés Bőség >
Te és a Teremtő >
Szivárványgyerek >
Te és az Állatok >
Intuitívanatómia >
Az élet játéka >
Te és a párkapcsolatod >
Workshop: Családi karmáink oldása >
Te és a Föld >

 

Tudom tanusítóként ThetaHealing®gel segíteni embertársaimat a jobb lét érdekében, ha ők is akarják!
A pénzügyek, az érzések, a munka, a családi és egyéb kapcsolatok területén is.
Miután már működik a vállalkozásom, ebben is tudok tanácsokat adni.

Megmutatom neked az utamat!

Most kérheted útmutató e-bookomat!

Feliratkozom a hírlevélre.

Amikor Robert Kiyosaki könyvét – Gazdag papa, szegény papa, egy amerikai milliomos könyvét elolvastam a meggazdagodás útjáról, úgy gondoltam megveszem később hozzá a társasjátékot is és itthon használjuk a gyerekekkel. Amikor megérkezett a társasjáték, lássatok csudát, egy ajándékkupon volt benne, ami több mint 6000Ft-ot ért. Egy ajándék.

Az ajándék kupont 2015. június 2-án kedden a 10 milliószoros napon váltottam be.

Ez egy fontos ezoterikai nap volt. Most már én is tartok ilyen napokat. 

Az ilyen 10 milliószoros napon ha valamit teszel, vagy mondasz, vagy szeretnél, s ezt ki is nyilvánítod, 10 milliószoros energiát adsz neki. Ha jóról beszélsz, jót szeretnél, akkor annak, ha rosszról, akkor a rossznak adsz energiát, az valósul meg.

Az egyik amivel foglalkozom éppen ez a játékvezetés, embertársaim tanítása.

Megmutatom játékosan, hogyan legyen több pénzed.

Azon a napon, amikor beváltottam az ajándékom, tartották Cashflow® társasjátékot, este 18.00- tól. A kupon ide vezette azokat az embereket akik megvették a játékot. A játék sokat segített a későbbi világszemléletem kialakulásában. Csak az okozott szomorúságot, hogy megtudtam, az általuk vezetett moderátori (játékvezetői) képzés 80 000Ft-ba kerül. De nem adtam fel, tovább kutattam.

Megtaláltam a második ajándékot:

Ahol a Cashflow® társasjátékot vásároltam, megismerkedtem egy fantasztikus hölgyel, Sallay Katalinnal, aki által a tanfolyamot amiben a játékvezetést tanultam meg, 1/1-ben végezhettem el. Ő maga fordította le a játékot, és az első könyveket is. Már abba hagyta a játék tanítását, nekem mégis lehetőségem nyílt erre a kiváltságra. Ebben az esetben újabb több 10 000 Ft-ot takarítottam meg, egy újabb kedves ember segítségével. Mélyen megszerettem, és tisztelem Őt.

Szeretnéd, hogy ilyen szerencsés dolgok veled is megtörténjenek?

Amikor elkezdtek folyamatosan megtörténni az életemben ezek a csodák, elmesélhettem a családomnak, az ismerőseimnek és ők is elkezdhettek profitálni belőle. Hiszen erre mindenki képes. Gyere, és töröljük azokat a negatív hitrendszereket amik már nem szolgálják az életedet és változtassuk azokat pozitívvá, hogy boldogabb lehess! Nézzünk rá a dolgokra, hogy másként, pozitívan lásd az életedet. 

De erre nem mindenki kapható. Csak azok, akik hisznek ezekben a dolgokban. Kitartás és erő is szükségeltetik ahhoz, hogy változtassunk az életünkön. Hiába mondod valakinek ez milyen jó, ha ő ebben nem hisz. Akkor neki nem fog működni. Hiszem, hogy azoknak akik hisznek, azoknak működik. Nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam. Ma már tudom, hogy tiszteletben kell tartanom az emberek akaratát. Ma már tudom, hogy annak segítsek aki kéri. Sőt azt is tudom, hogy lehet könyvek által, tanfolyamok által fejlődni. Lehetséges és biztonságos pozitívan gondolkodni. Félelem nélkül. Mert megtanultam hogyan tegyem. 

A TheatHealing® módszerével, ami egy meditációs technika, ezt könnyedén megtehetjük!

Legyél Te is sikeres, amiben szeretnél!
Megmutatom Neked, miképpen tettem meg! Nekem sikerült, Neked is menni fog, ha Te is így gondolod!
Te is így gondolod? Hiszel benne? 

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se sikerült,
eztán se sikerül.

Csak eddig sikerült,
eztán nem sikerül.

Eddig sem sikerült,
majd eztán sikerül.

Eddig is sikerült,
eztán is sikerül.

Szeretnél így gondolkodni? Csak Rajtad múlik!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!