A szabadságot és az egészséget
nem lehet pénzért megvenni!

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

ThetaHealer®, 
Cashflow® társasjáték moderátor

Hosszú utat tettem meg, amíg ezt a Bőség klub oldalt megalapítottam.

Látóként kezdtem az életem. Mint segítő angyalka segítettem azoknak, akik hagyták a környezetemben. De sokan nem akarták, hogy segítsek nekik. Ekkor elkeseredtem. Aztám magamra maradtam a három gyermekemmel, és megtalált egy cigány asszony átka is. Kórházba kerültem. Sokáig nem tudtam kijönni abból a depresszióból, ami akkor rám szakadt. Nem tudtam két számot összeadni, és 5 perc olvasás után szétrobbant a fejem, annyira fájt. Ráadásul nem értettem a szövegből semmit. Még sem adtam fel. Hogy hova jutottam? Ha érdekel olvass tovább…

Mára már három gyermekem, és két unokám is van.

Három gyermekemet neveltem egyedül évekig. Még Gyes- en voltam, amikor magamra maradtam gyermekeimmel. Nem volt egyszerű. Gondot okozott a rezsi kifizetése, a cipők megvásárlása, és egyebek. Ráadásul dohányoztam is, és nem tudtam lemondani erről sokszor. Ahhoz, hogy mára mégis hitel nélkül élek, hosszú úton mentem keresztül. Ismerem a buktatókat, és a megoldásokat is.

Tudom hol kell megvenni a cipőt, hogy hosszútávon olcsóbb legyen, és jó minőségű, mégis meg tudjam venni. Tudom hol és mikor kell vásárolni, hogy a 20.000Ft-os bőrcipőt 7.000Ft- ért vegyem meg úgy, hogy 2 éven belül vagy ingyen megjavítsák ha tönkre megy, vagy újat adjanak, ha megvan a blokk. Ugyanitt vettem már 3.800Ft- ért is cipőt, ugyanezekkel a feltételekkel. Tudom hogyan jöjjek ki a pénzből, úgy, hogy jusson is és maradjon is.

Több mint 30 éves munkámnak lett vége 48 évesen egy mamut cégnél, mégis talpra álltam.

De nem csak ezt tanultam meg. Hanem azt is, hogyan győzzem le a negatív gondolkodást.

Megmutatom neked az utamat!

Most ingyenesen letöltheted

5

Miként teremtjük meg az életben betöltött szerepünket?

5

Mire tanítottak a legnehezebb évek?

5

Mivel gyógyítottam meg a súlyos betegségeimet?

5

Hogyan győztem le a depressziót és a tériszonyt?

Feliratkozom a hírlevélre.

A bemutatkozás folytatódik: 

Amit még tudnod kell rólam:

Több mint 30 éves pénzügyi tapasztalatom mellett, amit egy magyar mamut cégnél töltöttem, a hobbimnak is éltem, s azt is tanultam. Mint banki és biztosítási szakember több oklevélben volt részem, díjkiosztó gálákon vettem részt éves szinten az elért eredményeim miatt. Persze mindig voltak terveim, hogy miket valósítsak meg. Mindig arra figyeltem, hogy az emberek akiknek segítettem a legjobbat kapják mind a befektetések terén, mind ha tanácsról volt szó. Erre odafigyeltem  akár a magánéletükben, egészségükkel, vagy a pénzügyeikkel kapcsolatban.

Még 1991- ben az elsők között végeztem el az Agykontroll tanfolyamot, ami a 4 napos szemináriummal kezdődött. Ezt követte a Korregresszió, ahol megtanultunk előre és hátra utazni az időben, és az Ultraszeminárium, ahol a kézrátétes gyógyítást tanultuk meg. 1993-ban a Pénzkontroll tanfolyamot végeztem el szintén az Agykontroll tanfolyam keretein belül. Azóta tudom, a pénz nem csak egy megfogható, hanem virtuális tartalommal bíró eszköz is nem csak mint folyószámla hanem mint energia is. Mivel a Gondolatnagytakarítást nem végeztem el a negatív gondolatokkal kapcsolatban, ezért hiába használtam naponta reggel és este a technikát, mély depresszióba süllyedtem. Ebben az időben, az orvosok eltiltottak az Agykontroll használatától, így új utakat kerestem. Voltak viszont területek, ahol tudtam alkalmazni a tanultakat, amikor már elég mélyen voltam.

A következő években különböző könyveket olvastam ezen a téren és más téren is. Majd folyóiratokat, rádió és TV előadásokat hallgattam, illetve néztem. Később, ahogy az internet is elterjedt, a felkúszó reklámoknak köszönhetően több tanfolyamot végeztem el személyesen, illetve online. Így az elmúlt 26 évemet a hobbimnak élve ezoterikus tanok tanulásával és gyakorlásával töltöttem, az üzleti világ sikerre vitelében pedig 2002 óta képzem magam. Így valamennyi sikerkönyvet és hanganyagot addig ismételtem át, amíg a saját életemben is használni nem tudtam. Ez idő alatt több száz könyvet olvastam el.

Néhány közülük:

Szabó Péter, Kerner Tibor, Dale Carnegie, Schilling Péter, Tonk Emil, László Zoltán, Brian Tracy, Robert Kiyosaki és még sok sok más személyiségfejlesztő könyv amiket elolvastam és tanfolyam amin részt vettem, a pénzügyi cég ajándékaként is, ahol több mint 30 évig dolgoztam.

Mindemellett a gyerekeimet homeopátiás gyógyszerekkel gyógyítottuk egy kedves barátnőmmel együtt, aki ez irányban tanult. Ez kb. 25 évvel ezelőtt történt. Akkor hagytuk ezt abba, amikor a barátnőm azt mondta: – Hoztak egy törvényt, ami alapján ezt a gyógyítást csak orvosok végezhetik. Nagy csalódás volt ez nekem. Ráadásul szerettem volna én is ezzel foglalkozni. A témában rengeteg könyvet olvastam el, mivel addig sűrűn voltak betegek a gyerekek és jómagam is. Ezért sok tapasztalatot gyűjtöttem a gyakorlatban az érzések, érzetek tünetekkel kapcsolatban. 

Ezt követően hosszabb időbe telt, mire sok- sok téma és könyv elolvasása után több módszert megtanultam.

Használtam a virágterápiát:

Azoknak a rokonoknak, ismerősöknek, kollegáknak és barátoknak, akik kérték. Mindezt kedvességből, barátságból, anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Ma már ezt is csak saját magamnak használom.  

Byron Katie módszerét, tanulmányoztam Echart Tolle – A most hatalma a gyakorlatban című könyvét és Scott Kilobi módszerét megtanulva használtam a jelenlétet megélni, és benne lenni. A SzomatoDráma alap-tanfolyamot elvégeztem dr. Buda Lászlónál, és szintén nagyon sokat tanultam belőle.

Majd jött a Theta Healing® módszere, amit nem csak saját magamon, hanem másokon is tudok alkalmazni.

Ebből is több tanfolyamot végeztem el:
Alap- és Haladó- tanfolyam >
Ásás tanfolyam >
Teremtés Bőség tanfolyam >
Szivárványgyerek tanfolyam >
Intuitívanatómia tanfolyam >
Az élet játéka tanfolyam >

Menetközben a Mantra Alternatív TermészettudományiSzabadegyetemen elvégeztem egy olyan technikai olvasás tanfolyamot, amit Oroszországban a vak egyetemisták tanítására használnak, így megtanultam az extraszenzorika olvasást a Mesteri Elme kurzuson. Az így elolvasott könyvek mennyiségét olyan mértékűre növesztettem, hogy több mint kétszáz könyvet tudtam elolvasni jóval rövidebb idő alatt, mint a hagyományos módszerrel. 

2011- ben írtam meg először a jövőre vonatkozó terveimet, addig csak tanultam és fejlődtem. Ennek az időszaknak a hozadéka 7 szakmai végzettség, és megannyi tudás, tapasztalat szerzés. 2016. évére a megtervezett dolgok 2/3-a beteljesült. 2016- ban volt egy megtorpanás az életemben, mert hirtelen tervek nélkül maradtam. Ekkor újra rendbe kellett szednem soraimat. Azóta már tudom mi az irány, és már nem minden felé teszek meg lépéseket, hanem az utamat követem.

Ezért tartok Meditációs alkalmakat, ahol Te is megtapasztalhatod mindazt, amit az Online tanfolyamon 28 nap alatt adok át. Természetesen két óra alatt nem lehet olyan sok mindent átadni, mint 28 nap alatt. De értékes tudással távozol ha eljössz. 

Tudom megfigyelőként ThetaHealing®gel segíteni embertársaimat a jobb lét érdekében, ha ők is akarják!
A pénzügyek, az érzések, a munka, a családi és egyéb kapcsolatok területén is.
Illetve a fogyásban.

Megmutatom neked az utamat!

Most kérheted útmutató e-bookomat!

Feliratkozom a hírlevélre.

Amikor Robert Kiyosaki könyvét – Gazdag papa, szegény papa, egy amerikai milliomos könyvét elolvastam a meggazdagodás útjáról, úgy gondoltam megveszem később hozzá a társasjátékot is és itthon használjuk a gyerekekkel. Amikor megérkezett a társasjáték, lássatok csudát, egy ajándékkupon volt benne, ami több mint 6000Ft-ot ért. Egy ajándék.

Az ajándék kupont 2015. június 2-án kedden a 10 milliószoros napon váltottam be.

Ez egy fontos ezoterikai nap volt. Most már én is tartok ilyen napokat. 

Az ilyen 10 milliószoros napon ha valamit teszel, vagy mondasz, vagy szeretnél, s ezt ki is nyilvánítod, 10 milliószoros energiát adsz neki. Ha jóról beszélsz, jót szeretnél, akkor annak, ha rosszról, akkor a rossznak adsz energiát, az valósul meg.

Az egyik amivel foglalkozom éppen ez a játékvezetés, embertársaim tanítása.

Megmutatom játékosan, hogyan legyen több pénzed.

Azon a napon, amikor beváltottam az ajándékom, tartották Cashflow® társasjátékot, este 18.00- tól. A kupon ide vezette azokat az embereket akik megvették a játékot. A játék sokat segített a későbbi világszemléletem kialakulásában. Csak az okozott szomorúságot, hogy megtudtam, az általuk vezetett moderátori (játékvezetői) képzés 80 000Ft-ba kerül. De nem adtam fel, tovább kutattam.

Megtaláltam a második ajándékot:

Ahol a Cashflow® társasjátékot vásároltam, megismerkedtem egy fantasztikus hölgyel, Sallay Katalinnal, aki által a tanfolyamot amiben a játékvezetést tanultam meg, 1/1-ben végezhettem el. Ő maga fordította le a játékot, és az első könyveket is. Már abba hagyta a játék tanítását, nekem mégis lehetőségem nyílt erre a kiváltságra. Ebben az esetben újabb több 10 000 Ft-ot takarítottam meg, egy újabb kedves ember segítségével. Mélyen megszerettem, és tisztelem Őt.

Szeretnéd, hogy ilyen szerencsés dolgok veled is megtörténjenek?

Amikor elkezdtek folyamatosan megtörténni az életemben ezek a csodák, elmesélhettem a családomnak, az ismerőseimnek és ők is elkezdhettek profitálni belőle. Hiszen erre mindenki képes. Gyere, és töröljük azokat a negatív hitrendszereket amik már nem szolgálják az életedet és változtassuk azokat pozitívvá, hogy boldogabb lehess! Nézzünk rá a dolgokra, hogy másként, pozitívan lásd az életedet. 

De erre nem mindenki kapható. Csak azok, akik hisznek ezekben a dolgokban. Kitartás és erő is szükségeltetik ahhoz, hogy változtassunk az életünkön. Hiába mondod valakinek ez milyen jó, ha ő ebben nem hisz. Akkor neki nem fog működni. Hiszem, hogy azoknak akik hisznek, azoknak működik. Nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam. Ma már tudom, hogy tiszteletben kell tartanom az emberek akaratát. Ma már tudom, hogy annak segítsek aki kéri. Sőt azt is tudom, hogy lehet könyvek által, tanfolyamok által fejlődni. Lehetséges és biztonságos pozitívan gondolkodni. Félelem nélkül. Mert megtanultam hogyan tegyem. 

A TheatHealing® módszerével, ami egy meditációs technika, ezt könnyedén megtehetjük!

Legyél Te is sikeres, amiben szeretnél!
Megmutatom Neked, miképpen tettem meg! Nekem sikerült, Neked is menni fog, ha Te is így gondolod!
Te is így gondolod? Hiszel benne? 

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se sikerült,
eztán se sikerül.

Csak eddig sikerült,
eztán nem sikerül.

Eddig sem sikerült,
majd eztán sikerül.

Eddig is sikerült,
eztán is sikerül.

Szeretnél így gondolkodni? Csak Rajtad múlik!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!