Milyen az új irány?

2023. aug 19.

Milyen az új irány?

Egy új irány, amikor a Cashflow társasjátékot is és a ThetaHealinget is tanítom valakinek egymás után, hogy szebb, jobb, boldogabb élete legyen. A pályán egyedül vagyok, aki a kettőt ötvözni tudja. Ráadásul az egészet úgy csinálom, hogy közben blokkok is oldódnak, és AHA élmények is vannak. 

Ezért találtam ki a Családállítást Cashflow játékkal

Az első két ember akik ennek alapján éltek a lehetőséggel , Évi, és Kálmán voltak.

 

Cash flow játék

“Érdekelt a játék, mert olvastam róla. 
Volt fogalmam róla, hogy mennyire pontosan modellezte a játék a való életet. Nem csak a játék belső felépítése, hanem játszva pontosan azt érték el az egyes személyek, amit a személyes pénzügyi életükben ( mert hogy ismertem őket). 
Kiváló analízist ad a pénzügyi életünkről. Rávilágít az erősségünkre és gyenge pontjainkra.” 

Theta Healing

“Kicsit tartottam a kezeléstől. 
Az első tapasztalatom, hogy könnyen ment. Könnyen jutottunk el a problémák forrásának meghatározásához. Meg tudtuk fogalmazni azt, ami addig csak érzés csak érzés csak homályos feltételezés volt. Most újra átértékeltem az eseményeket, amik okozták, és megpecsételték a világomat. Szinte érezhető volt, ahogyan levették a terhet. Tanultam sokat. 
Köszönöm
Évi”

Egy újabb teljesebb kép Évitől, aki most itt mind a két lehetőségről írt. A Cashflow társasjátékkal kapcsolatban is, és a ThetaHealinggel kapcsolatban is.

Sziasztok Kálmán vagyok!

“Egy ideje éreztem, hogy szükségem van valami gyökeres változásra az életemben, és erre bennem van a megoldás. 
Így kerültem Ildikóval kapcsolatba, egyszerűen a kapott jelimből olvasva, az út hozzá vezetett.
Nem lepődtem meg a módszeren, sőt tetszett ahogy működik.
Én érzem, hogy a teremtő jó okkal ad az emberek kezébe ilyen mélyreható módszereket.
Tapasztalatom a konzultáción nagyon mélyen érintettek. Szinte azonnal megnyíltam, vettem az üzeneteket és éreztem fizikai-sejt- szinten a változást.
Már most érzem, hogy sok minden elindult bennem. Elindultam a valódi énem felé. Mindenkinek ezt kívánom, szabaduljatok fel az önkorlátozások alól.
A ThétaHealing kiváló módszer erre.” 

Kálmánt írását egy előző blogbejegyzésben már megmutattam. Frissítésként újra itt van az írása, de most a ThetaHealinggel kapcsolatban.

Milyen az új irány?

Az érdekes az volt, ahogy mind a ketten fejlődtek a játék, és a ThetaHealing® ötvözésétől. A későbbiekben is volt hogy találkoztam mind a kettőjükkel, és a technikának köszönhetően több változtatást eszközöltek az életükben. Ez által teljesen új lehetőségekre találtak a mindennapjaikban. Így indultak fejlődni, új világokat meghódítani az életükben. 
Mind a ketten megújult erővel, és már könnyedebben vették az akadályokat. 

Mit tudok én, amit mások nem? 

Több mint 35 évet töltöttem el a pénzügyi pályán. Ennek segítségével ismerem a hajléktalantól a vállalkozóig, cégtulajdonosig az embereket. A 14 évestől a 96 évesig. Díjkiosztógálákon szerepeltem, a KKV-s ügyfelekkel is én tartottam a kapcsolatot. 

Több mint 30 éve járom a spirituális utat. 1993-ban végeztem el a Pénzkontroll Agykontroll tanfolyamát. Ez óta tudom, hogy a pénz nem csak egy papírdarab, egy számlaszám, hanem energia is. 

Tanultam SzomatoDrámát, és ezért a morfogenetikus mezőből le tudom hívni azokat az információka, ami éppen akkor és ott kell azoknak, akik eljönnek egy-egy Cashflow workshopra. Így megtanítom Neked az alapoktól a közép szintig a megértést a pénzüggyel kapcsolatban. 

Hogyha tovább szeretnél tanulni a profiktól, akkor ehhez is vannak összeköttetéseim. Hiszen a tudást Neked kell megszerezni. 
Nem szabad a Családállítás Cashflow játékkal Workshop után bele ugranod valamibe, mert az akár több millió Ft kárt is okozhat Neked. Viszont amikor profiktól tanulsz, akkor olyan rálátásod lesz a dolgokra, amikre addig nem is gondoltál. Ezért fontos, hogy felvállald TE a pénzügyeidért a felelősséget, és ne egy Bankot bízz meg ezekkel a dolgokkal!

 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!