Milyen az új irány?

2016. nov 12.

Milyen az új irány?

Egy új irány, amikor a Cashflow társasjátékot is és a ThetaHealinget is tanítom valakinek egymás után, hogy szebb, jobb, boldogabb élete legyen. A pályán egyedül vagyok, aki a kettőt ötvözni tudja.

Ezért találtam ki a Komplex módszert.

Az első két ember akik ennek alapján éltek a lehetőséggel , Évi, és Kálmán voltak.

 

Cash flow játék

Érdekelt a játék, mert olvastam róla. 
Volt fogalmam róla, hogy mennyire pontosan modellezte a játék a való életet. Nem csak a játék belső felépítése, hanem játszva pontosan azt érték el az egyes személyek, amit a személyes pénzügyi életükben ( mert hogy ismertem őket). 
Kiváló analízist ad a pénzügyi életünkről. Távilágít az erősségünkre és gyenge pontjainkra. 

Theta Healing

Kicsit tartottam a kezeléstől. 
Az első tapasztalatom, hogy könnyen ment. Könnyen jutottunk el a problémák forrásának meghatározásához. Meg tudtuk fogalmazni azt, ami addig csak érzés csak érzés csak homályos feltételezés volt. Most újra átértékeltem az eseményeket, amik okozták, és megpecsételték a világomat. Szinte érezhető volt, ahogyan levették a terhet. Tanultam sokat. 
Köszönöm
Évi

Egy újabb teljesebb kép Évitől, aki most itt mind a két lehetőségről írt. A Cashflow társasjátékkal kapcsolatban is, és a ThetaHealinggel kapcsolatban is.

Sziasztok Kálmán vagyok!

Egy ideje éreztem, hogy szükségem van valami gyökeres változásra az életemben, és erre bennem van a megoldás. 
Így kerültem Ildikóval kapcsolatba, egyszerűen a kapott jelimből olvasva, az út hozzá vezetett.

Nem lepődtem meg a módszeren, sőt tetszett ahogy működik.

Én érzem, hogy a teremtő jó okkal ad az emberek kezébe ilyen mélyreható módszereket. 

Tapasztalatom a konzultáción nagyon mélyen érintettek. Szinte azonnal megnyíltam, vettem az üzeneteket és éreztem fizikai-sejt- szinten a változást. 

Már most érzem, hogy sok minden elindult bennem. Elindultam a valódi énem felé. Mindenkinek ezt kívánom, szabaduljatok fel az önkorlátozások alól.

A Théta Healing kiváló módszer erre. 

Kálmánt írását egy előző blogbejegyzésben már megmutattam. Frissítésként újra itt van az írása, de most a ThetaHealinggel kapcsolatban.

Milyen az új irány?

Az érdekes az volt, ahogy mind a ketten fejlődtek a játék, és a ThetaHealing® ötvözésétől. A későbbiekben is volt hogy találkoztam mind a kettőjükkel, és a technikának köszönhetően több változtatást eszközöltek az életükben. Ez által teljesen új lehetőségekre találtak a mindennapjaikban. Így indultak fejlődni, új világokat meghódítani az életükben. 
Mind a ketten megújult erővel, és már könnyedebben vették az akadályokat. 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!