CASHFLOW® TÁRSASJÁTÉK

Czidor Mária
ThetaHealing® konzulens, spirituális konzulens, és ezoterikus Cashflow® társasjáték vezető

 

 

 

Hallgasd meg az oldal szerzőjét:

 

tel: +36 30/276 0825      email: ildiko@bosegklub.hu

Ha csoportban jöttök kedvezmény van! Külön kérhettek időpontot megrendelés alapján is dolgozom. 

 

Életed minden napján korán akarsz kelni, és dolgozni fogsz, amíg csak bírsz?

Van egy jobb ötletem: lépj át az alkalmazotti mókuskerékből a cégtulajdonosok és befektetők világába, ahol a pénz dolgozik neked és nem te a pénznek! Szeretnél alkalmazott maradni? Ezzel sincs semmi baj! Tanuld meg a siker és a gazdagodás legfontosabb szabályait a CashFlow® társasjátékban, ahol a gondolkodásod és a pénzről vallott felfogásod egy 180 fokos fordulaton megy át! Hogyan?

Csatlakozol egy sikeres üzletemberekből, vállalkozókból, és ezoterikusokból álló csapathoz, akik a CashFlow gyakorlatias játékával sajátítják el a pénzügyileg nyerő gondolkodást!

A Cash Flow igazi win-win helyzetet teremt. Itt nem az a cél, hogy legyőzzük egymást! Inspiráló ötletekkel segítünk egymásnak, hogy mindenki eredményesebbé tegye a saját háztartását, üzleti ötletét, vállalkozását.

Minél többször jössz vissza játszani, annál többet profitálsz a játékból. A valóságban is alkalmazhatod a nálam elsajátított ismereteket, hogy sikerre hangold a háztartási költségvetésedet, vagy a céged!

Itt garantált a jó hangulat,  a remek társaság, a sokrétű üzleti tapasztalatszerzés és a MEGOLDÁS-CENTRIKUS GONDOLKODÁS!

Mit jelent mindez?

 

Az iskolában senki sem tanítja meg Neked, hogyan légy sikeres pénzügyileg.

Inkább azt mutatják meg, hogyan alkalmazkodj a környezetedhez: fogadj szót a tanáraidnak, engedelmeskedj a szüleidnek, később pedig a főnöködnek… Hányszor hallottad, most nem mehetsz szabadságra?

Ez a megközelítés nem az önállóság és nem az üzletileg sikeres vállalkozók útja.

Ez a mentalitás sokkal inkább az alkalmazottak útja, akik beletörődnek a szófogadásba.

Az alkalmazottak nem kockáztatnak, sokszor csak sodródnak az eseményekkel.

Mindig a körülmények (a főnök, a cég működése, a gazdasági helyzet alakulása, a versenytársak erősödése és gyengülése, stb.) határozzák meg az életüket. Ez a kiszolgáltatottság azonban senkinek sem jó: szorongóvá, stresszessé teszi az embereket, így sosem teljesedhet ki az életük. Hány hónapra elég az anyagi tartalékod? (Magyarországon nagyon sok család maximum 1 hétig, vagy egy hónapig tartana ki, ha katasztrófa ütne be a kereső személyében.)

Egy óriási szemléletváltásra, a pénzügyi gondolkodásod megújulására van szükséged ahhoz, hogy vállalkozóvá válj és az üzleti életben áttörést jelentő sikereket érj el! Ráadásul nem a saját pénzed kockáztatásával, hanem játékpénzzel! 

Mit jelent ez? Ha rászánsz 10-12 alkalmat arra, hogy fejleszd a megoldóképességedet, akkor olyan ötleteid lesznek, amivel ha saját lábadra állsz alkalmazotti lét helyett, vagy mellett, tele leszel ötletekkel, és azzal a gondolkodással:

Hogyan oldjam meg? Hogyan csináljam úgy, hogy működjön? Nem feladod, hanem megoldod a dolgokat!

Ideje újratervezni mindent, amit a pénzről és a gazdagodásról gondoltál!

Gyere el egy Cash Flow társasjátékra, ahol sikeres üzletemberek csapatában megtudhatod, mit jelent az üzleti siker és a nyerő mentalitás!

Üzleti intelligencia – vagy háztartási intelligencia? Mitől lesz valaki igazán sikeres az üzleti életben?

Napjainkban az információ korát éljük. Ez a korszak minden korábbinál nagyobb lehetőségeket kínál a meggazdagodásra. Robert Kijosaki, a CashFlow® társasjáték kitalálója szerint ebben a különösen értékes időszakban a cégtulajdonosok és a befektetők lesznek azok, akik a leghatékonyabban ismerik fel és ragadják meg az előttük álló üzleti lehetőségeket! A CashFlow® társasjátékban megismered azt a nyerő szemléletet, amivel nem te dolgozol éjt nappallá téve a pénznek, hanem a pénz dolgozik neked!

Nem mersz kockáztatni?

Nem mersz új utakat kipróbálni az életedben?

Próbáld ki először, milyen az élet ha úgy játszol, ahogy gondolkodsz a való életben!

Egy hónap múlva azt próbáld ki, mi lenne ha kockáztatnál? Milyen érzés lenne? Hová vezetne? 

IRÁNYMUTATÓ ISMERETEKre van szükséged, melyek minden korábbinál több bevételt termelnek Neked, és az alkalmazotti létből a sikeres, vállalkozói, befektetői jövő felé terelnek!

Mik lehetnek ezek?

Bank betét? Részvény? Ingatlan? Arany? Föld? Tanuld meg játékosan!

A CashFlow® társasjátékban betekintést nyersz az ÜZLETI INTELLIGENCIA működésébe. Itt kiderül, miért érdemes átlépni az alkalmazotti/egyéni vállalkozói oldalról a cégtulajdonosi, befektetői oldalra!

 

A játék során olyan embereket ismersz meg, akikkel még tovább élesítheted az üzleti sikerszemléleted! Itt barátságok szövődnek, ismeretségek alakulnak ki. 

A Cash Flow társasjátékban mindig egy olyan csapat áll össze alkalmazottakból, üzletemberekből, vállalkozókból, akik változtatni szeretnének. Ez a csapat méri össze a tudását, hogy együtt tanuljanak a játék pénzügyi sikereiből és kudarcaiból. A rendezvényeken hasonló érdeklődésű, nyerő gondolkodású emberekkel találkozol, akik értékes tapasztalatokkal ajándékoznak meg. Ha olyannal találkozol, aki negatívan gondolkodik, akkor Te leszel, aki segítesz Neki, tudtodon kívül.

A játék közben, jó társaságban egyre többet tudsz meg a pénz áramlásáról, így a saját vállalkozásodban már óriási rutinnal gondoskodhatsz a gyors növekedésről és a cash flowról! A pénz áramlásáról!

A Cash Flow játékban megtalálod a választ a legfontosabb üzleti kérdésekre:

Mi a pénzügyi fejlődés alapja?

Miként tehetsz szert szilárd, stabil pénzügyi alapokra?

Hogyan irányíthatod a pénz áramlását? Hogyan érd el, hogy a pénz dolgozzon Neked, és ne Te dolgozz a pénznek?

Hogyan indíts be egy vállalkozást? Mire fókuszálj jobban: a kiinduló termékedre vagy az üzletépítésre?

Milyen személyiségfejlődés kell ahhoz, hogy pénzügyileg igazán sikeres lehess?

Miért jobb az anyagi függetlenség, mint az alkalmazotti lét?

Miben különbözik egy cégtulajdonos gondolkodása egy alkalmazottétól?

Milyen módszerrel találod meg a tehetséges szakembereket, akikre a távollétedben is bármikor rábízhatod a céget?

Hogyan hozza ki a vezető a legjobbat az embereiből?

Miről szól a Cash Flow játék?

Nagyon röviden: a játék rólad, a pénzügyeidről és a sikerről szól. Arról, hogyan válj nyerő befektetővé, vállalkozóvá vagy cégtulajdonossá. A CashFlow azt a pénzügyi intelligenciát tanítja meg Neked, amivel minden ötleted kirobbanóan sikeressé teheted!

A Monopolyban megtanultad, melyik ingatlant/telket vedd meg, ám itt kicsit komolyabb a helyzet és a tét is sokkal jelentősebb: a saját háztartásodról, céged, vállalkozásod boldogulásáról, sikeres jövőjéről van szó.

Érdemes odafigyelni, mert ha ügyes és leleményes vagy, rövidesen a pénzről vallott szemléleted is újraértelmezed! A játékból kiderül, mibe fektess be, és hogyan gondolkodj gazdagként, melynek eredménye az anyagi bőség és a jólét.

Profi játékvezető és vállalkozókból, pénzügyi szakemberekből álló játékosok gondoskodnak arról, hogy minél több területről kapj remek ötleteket! Gyorsabbá válik a gondolkodásod, a gyakorlással hatalmas üzleti rutinra teszel szert. Az itt elsajátított ismereteket az üzleti világban is alkalmazhatod, később pedig bármikor visszajöhetsz hozzám, hogy új üzletemberekkel ismerkedj meg és elmeséld, hogyan változtatta meg a Cash Flow az életed.

A Cash Flow játék felépítése:

Bemutatkozó kör. A játékosok röviden bemutatkoznak és pár percben elmesélik, miért jöttek el (esetleg milyen üzleti-pénzügyi kérdésre keresnek választ). Érdemes néhány lényeges információt megosztani a többiekkel önmagadról és arról, miben vársz javulást a játék során, mert a játékostársaid így segíthetnek Neked a legtöbbet!

Bevezető. Elmesélem Robert Kiyosaki (a Gazdag papa, szegény papa című könyv írójának, a Cash Flow játék kitalálójának) néhány gondolatát, a kifejezetten nektek szóló személyes üzleti ötletekkel fűszerezve.

A játék. Mindenki bátran gondolkodjon hangosan, amikor rákerül a sor. Így segítesz a legtöbbet a játékostársaidnak a tanulásban és a fejlődésben.

Amikor mindenki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.

Ha szeretnél részt vehetsz a Pénzaura meditáción. Ha szeretnéd elküldöm Neked emailban Hanganyag formájában. 

Ezt követően pedig egy kötetlen beszélgetésben megismerkedhetnek a játékosok egymással, névjegykártyát cserélhetnek. Ezért ez az alkalom olyan vállalkozóknak is való, akik tenni akarnak a jövőjük érdekében, akik hajlandóak azért tenni, hogy a vállalkozásuk jobban, gördülékenyebben haladjon előre. Olyanoknak, akik tudják, hiszik, hogyha játékosan tanulnak, akkor sokkal okosabbak lesznek, mintha részt vesznek egy online tréningen.

Gyere, ismerkedj élő emberekkel, építs kapcsolatokat, és a tudásodat szerezd meg játékosan!

Vár az anyagi függetlenség és a bőséges élet!

Játssz velünk mert a Cash Flow-val mindannyian nyerünk!

Áraink:

Cashflow társasjáték időpont egyeztetéssel akár hét közben is:

Vidéken Budapesten a Csoport jegy játékostól és a helyszíntől függően: 35.000 és 48.000Ft között változik. Ha szükséges elutazom, a helyszín és az időpont megbeszélés alapján történik. Ilyen esetben előre átutalás formájában van a fizetésre lehetőség.

Helyszín a FLOW stúdió:térkép megtekintése 1078 Budapest Murányi utca 61. 213 Flow kapucsengő

Felnőtt jegy: 6.900 Ft/ alkalom
Diákjegy: 4.900 Ft/ alkalom

Lehetőséged van Ajándékkártyát venni, ami 6 000Ft. Valentin napra, születésnapra, névnapra, évfordulóra kiváló ajándék.

Megegyezés szerint 4 főtől házhoz megyek Budapesten. 

 

Bérletek:

Cashflow játékhoz 5 alkalmas bérlet:  30.000 Ft

A kedvezmények nem összevonhatóak.

Más formában oktatás: Soter Ezoterikus Teaházban most bevezetőáron a Cashflow áramlás megtanulása a mindennapokban: 3.000Ft/ alkalom. (Számlák befizetése, havi bevétel- kiadás egyensúly megtalálása)

Helyszín: A Soter Ezoterikus Teaház. 1066 Budapest Dessewffy utca 53. Az Oktogon, és a Nyugati- pályaudvar között. 

Jelentkezz a Cashflow játékra

Nyisd le és válassz...

Kérjük várjon...