Cashflow a Bőség játéka

Czidor Mária
ThetaHealer®
Cashflow® játék moderátor

Élj! Változtass! Szeress!

Miért alakítsd át az életedet? Azért hogy az anyagiak ne okozzanak benne gondot! Hogyan tanulj meg bánni a pénzzel, hogy mindig maradjon? Hogyan teljenek a mindennapjaid, hogy a szűkösebb időkre is tartalékoljál a pénzből? Hogyan csinálják ezt azok, akiknek vannak tartalékai? Hogyan csinálta Robert Kiyosaki, aki nem szegénység tudatosan teremt, hanem gazdagságtudatosan? Hogyan lett olyan gazdag hogy amerikai multicsilliárdossá vált?
Egy társasjátékot talált ki, hogy megtanítsa Neked, hogyan gondolkodj úgy, hogy több pénzed legyen Neked is!
Ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha eljössz egy interaktív Cashflow® workshopra, ahol az alkalom végét egy meditációval fejezzük be.

Külön kérhettek időpontot megrendelés alapján is dolgozom. 

Életed minden napján korán akarsz kelni, és dolgozni fogsz, amíg csak bírsz? 

Nagyon sokan választják ezt az utat. Viszont vannak olyanok, akik emellett a munka mellett megtanulják hogyan gondolkodnak a gazdagok, és ők befektetések tulajdonosává, ingatlanok, és cégek tulajdonosává is válnak. Így nem okoz nekik gondot, ha későbbi életükben kevesebb nyugdíjat kapnak, mint amennyire számítottak.

Hogy megtanuld hogyan lehet másként is gondolkodni, érdemes eljönnöd megnézned hol tartasz jelenleg a pénzügyi gondolkodásban. Ha szeretnél rajta változtatni, akkor pedig több ilyen Cashflow® társasjátékra gyere el, hónapról hónapra, és így válj gazdagabbá a saját életedben, az átalakított gondolkodásoddal.

Itt olyan pénzügyi tanításokban lesz részed, amit az iskolákban nem tanítanak! 

Tanuld meg a siker és a gazdagodás legfontosabb alapszabályait a CashFlow® társasjátékban, ahol a gondolkodásod és a pénzről vallott felfogásod egy 180 fokos fordulaton megy keresztül. 

Hogyan? 

Csatlakozol egy olyan csapathoz, ahol alkalmazottak, vállalkozók, háziasszonyok, egyetemet végzettek, és ezoterikusok csapata sajátítja el a pénzügyileg nyerő gondolkodást! Ez nem csak játék! Ez maga az élet lekicsinyítve a TE világodra! Meglátod!
Érdekes, ahogy a játék megmutatja hol tart az életed a baráti, és üzleti kapcsolataidban.

A CashFlow® workshop társasjátékkal.

A CashFlow® igazi win-win helyzetet teremt. Itt nem az a cél, hogy legyőzzük egymást! Inspiráló ötletekkel segítünk egymásnak, hogy mindenki eredményesebbé tegye a saját háztartását, üzleti ötletét, vállalkozását, életét.

Minél többször jössz vissza játszani, annál többet profitálsz a játékból. A valóságban is alkalmazhatod a nálam elsajátított ismereteket, hogy sikerre hangold a háztartási költségvetésedet, vagy a céged!

Itt garantált a jó hangulat,  a remek társaság, a sokrétű tapasztalatszerzés és a

MEGOLDÁS-CENTRIKUS GONDOLKODÁS!!!

Mit jelent mindez?

Az iskolában senki sem tanítja meg Neked, hogyan légy sikeres pénzügyileg.

A CashFlow® workshop társasjáték Megmutatja!

Mit mutatnak meg az alkalmazotti környezetben? 

Az alkalmazotti környezetben azt mutatják meg, hogyan alkalmazkodj a környezetedhez: fogadj szót a tanáraidnak, engedelmeskedj a szüleidnek, később pedig a főnöködnek… Hányszor hallottad, most nem mehetsz szabadságra?

Ez a megközelítés nem az önállóság és nem az üzletileg sikeres vállalkozók útja. Ez a mentalitás sokkal inkább az alkalmazottak útja, akik beletörődnek a szófogadásba. 

Ha alkalmazott vagy, nem kockáztatsz, sokszor csak sodródsz az eseményekkel.
Még sem tanácsolom, hogy rögtön beleugorj az ismeretlen vállalkozó életbe, ha 20-30-40 éve csak alkalmazott voltál, és az a hitrendszered, hogy a havi rendszeres fizetés az biztonságos!

Ebben az esetben azt tanácsolom, kezdd el átalakítani a hit-rendszereidet, ön fejleszteni magadat. Mind szakmailag, mind lelkileg. Hiszen ha a gazdag gondolkodást akarod megtanulni, a probléma megoldó gondolkodást, akkor mindenképpen edzened kell az agytekervényeidet. Ha ez megtörtént, akkor belevághatsz az új életedbe! Ehhez nyújt segítséget a Bőség klub! Hogy Bőségtudatosan gondolkodj!

A CashFlow® workshop társasjáték megmutatja, hogyan lépj túl a korlátaidon!

Míg ha alkalmazott vagy, akkor mindig a körülmények (a főnök, a cég működése, a gazdasági helyzet alakulása, a versenytársak erősödése és gyengülése, stb.) határozzák meg az életedet. Ez a kiszolgáltatottság azonban senkinek sem jó: szorongóvá, stresszessé teszi az embereket, így sosem teljesedhet ki az életük. Hány hónapra elég az anyagi tartalékod? (Magyarországon nagyon sok család maximum 1 hétig, vagy egy hónapig tartana ki, ha katasztrófa ütne be a kereső személyében.) Ez éppen a korona idején volt észlelhető. 

Egy óriási szemléletváltásra, a pénzügyi gondolkodásod megújulására van szükséged ahhoz, hogy befektetővé válj és az életben áttörést jelentő sikereket érj el! Ráadásul nem a saját pénzed kockáztatásával, hanem játékpénzzel! 

Mit jelent ez?

Ha rászánsz 10-12 alkalmat arra, hogy fejleszd a megoldóképességedet, akkor olyan ötleteid lesznek, amivel ha saját lábadra állsz alkalmazotti lét helyett, vagy mellett, tele leszel ötletekkel, és azzal a gondolkodással:

Hogyan oldjam meg? Hogyan csináljam úgy, hogy működjön?

Nem feladod, hanem megoldod a dolgokat!

Ideje újratervezni mindent, amit a pénzről és a gazdagodásról gondoltál!

Gyere el egy A CashFlow® workshop társasjátékkal alkalmakra, ahol kedves emberek csapatában megtudhatod, mit jelent a siker és a nyerő mentalitás! Ha pedig tetszett, és változtatni szeretnél az életeden, akkor gyere el 10-12 alkalommal! Hiszen itt egy szakképzett moderátor segít abban, hogy folyamatosan fejlődj!

Üzleti intelligencia – vagy háztartási intelligencia? Mitől lesz valaki igazán sikeres az életben?

Napjainkban az információ korát éljük. Ez a korszak minden korábbinál nagyobb lehetőségeket kínál a meggazdagodásra. Robert Kijosaki, a CashFlow® társasjáték kitalálója szerint ebben a különösen értékes időszakban a cégtulajdonosok és a befektetők lesznek azok, akik a leghatékonyabban ismerik fel és ragadják meg az előttük álló üzleti lehetőségeket! A CashFlow® társasjátékban megismered azt a nyerő szemléletet, amivel nem te dolgozol éjt nappallá téve a pénznek, hanem a pénz dolgozik neked!

Ez a mostani idő, pedig a korona miatt lehetőséget ad a gazdaságnak arra, hogy átalakuljanak a gazdagság és szegénység szereplői. 

Nem mersz kockáztatni?

Nem mersz új utakat kipróbálni az életedben?

Próbáld ki először, milyen az élet ha úgy játszol, ahogy gondolkodsz a való életben!

A CashFlow® workshop társasjátékkal.

Egy hónap múlva azt próbáld ki, mi lenne ha kockáztatnál? Milyen érzés lenne? Hová vezetne? 

IRÁNYMUTATÓ ISMERETEKre van szükséged, melyek minden korábbinál több bevételt termelnek Neked, és az alkalmazotti létből a sikeres, vállalkozói, befektetői jövő felé terelnek?

Mik lehetnek ezek?

Bank betét? Részvény? Ingatlan? Arany? Föld? Cég? Bérlemény? Tanuld meg játékosan!

A CashFlow® társasjátékban betekintést nyersz az ÜZLETI INTELLIGENCIA működésébe.

Itt kiderül, miért érdemes átlépni az alkalmazotti/egyéni vállalkozói oldalról a cégtulajdonosi, befektetői

oldalra! 

A játék során olyan embereket ismersz meg, akikkel még tovább élesítheted a baráti, vagy üzleti

sikerszemléleted!

Itt barátságok szövődnek, ismeretségek alakulnak ki. 

A Cash Flow társasjátékban mindig egy olyan csapat áll össze alkalmazottakból, üzletemberekből, vállalkozókból, akik változtatni szeretnének. Ez a csapat méri össze a tudását, hogy együtt tanuljanak a játék pénzügyi sikereiből és kudarcaiból. A rendezvényeken hasonló érdeklődésű, nyerő gondolkodású emberekkel találkozol, akik értékes tapasztalatokkal ajándékoznak meg. Ha olyannal találkozol, aki negatívan gondolkodik, akkor Te leszel, aki segítesz Neki, tudtodon kívül.

A játék közben, jó társaságban egyre többet tudsz meg a pénz áramlásáról, így a saját háztartásodban, vállalkozásodban már óriási rutinnal gondoskodhatsz a gyors növekedésről és a cash flowról! A pénz áramlásáról!

A Cash Flow játékban megtalálod a választ a legfontosabb üzleti kérdésekre:

Mi a pénzügyi fejlődés alapja?
Miként tehetsz szert szilárd, stabil pénzügyi alapokra?
Hogyan irányíthatod a pénz áramlását? Hogyan érd el, hogy a pénz dolgozzon Neked, és ne Te dolgozz a pénznek?
Hogyan indíts be egy vállalkozást? Mire fókuszálj jobban: a kiinduló termékedre vagy az üzletépítésre?
Milyen személyiségfejlődés kell ahhoz, hogy pénzügyileg igazán sikeres lehess?
Miért jobb az anyagi függetlenség, mint az alkalmazotti lét?
Miben különbözik egy cégtulajdonos gondolkodása egy alkalmazottétól?
Milyen módszerrel találod meg a tehetséges szakembereket, akikre a távollétedben is bármikor rábízhatod a céget?
Hogyan hozza ki a vezető a legjobbat az embereiből?

Miről szól a Cash Flow játék?

Nagyon röviden: a játék rólad, a pénzügyeidről és a sikereidről szól. Arról, hogyan válj nyerő háztartásbelivé, befektetővé, vállalkozóvá vagy cégtulajdonossá. A CashFlow azt a pénzügyi intelligenciát tanítja meg Neked, amivel minden ötleted kirobbanóan sikeressé teheted!

A Monopolyban megtanultad, melyik ingatlant/telket vedd meg, ám itt kicsit komolyabb a helyzet és a tét is sokkal jelentősebb: a saját háztartásodról, céged, vállalkozásod boldogulásáról, sikeres jövőjéről van szó.

Érdemes odafigyelni, mert ha ügyes és leleményes vagy, rövidesen a pénzről vallott szemléleted is újraértelmezed! A játékból kiderül, mibe fektess be, és hogyan gondolkodj gazdagként, melynek eredménye az anyagi bőség és a jólét.

Profi játékvezető és spirituális utazókból, vállalkozókból, pénzügyi szakemberekből álló játékosok gondoskodnak arról, hogy minél több területről kapj remek ötleteket! Gyorsabbá válik a gondolkodásod, a gyakorlással hatalmas üzleti rutinra teszel szert. Az itt elsajátított ismereteket az üzleti világban is alkalmazhatod, később pedig bármikor visszajöhetsz hozzám, hogy új emberekkel ismerkedj meg és elmeséld, hogyan változtatta meg a Cash Flow az életed.

Hogyan zajlik a folyamat, miután megérkeztél?

Ihatsz teát, kávét, ehetsz nasit, amíg mindenki megérkezik. Ezt követi: 

A Bemutatkozó kör. A játékosok röviden bemutatkoznak és pár percben elmesélik, miért jöttek el (esetleg milyen üzleti-pénzügyi kérdésre keresnek választ). Érdemes néhány lényeges információt megosztani a többiekkel önmagadról és arról, miben vársz javulást a játék során, mert a játékostársaid így segíthetnek Neked a legtöbbet!

Bevezető. Elmesélem Robert Kiyosaki (a Gazdag papa, szegény papa című könyv írójának, a CashFlow® játék kitalálójának) néhány gondolatát, a kifejezetten nektek szóló személyes üzleti ötletekkel fűszerezve.

A játék. Mindenki bátran gondolkodjon hangosan, amikor rákerül a sor. Így segítesz a legtöbbet a játékostársaidnak a tanulásban és a fejlődésben. Ha kérdésed van tedd fel, ezáltal tanulsz Te is, és a Társaid is. Ekkor választ is kapsz a kérdésekre.

Amikor letelt a 2,5- 4,5 óra, vagy  valaki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.

Végül az utolsó félórában egy pénzügyi meditációt tartok, amit otthon bármikor megismételhetsz. Ha a csapat nem szeretne meditációt, akkor ettől eltekintünk.

Gyere, ismerkedj élő emberekkel, építs kapcsolatokat, és a tudásodat szerezd meg játékosan!

Vár az anyagi függetlenség és a Bőséges élet!

Játssz velünk mert a Cash Flow-val mindannyian nyerünk!

A CashFlow® workshop társasjátékkal.

Hallgasd meg az oldal szerzőjét a Cashflow® társasjátékról:

Cashflow társasjáték

+ Pénzügyi Workshop + meditáció

A befektetés a 5 órás programra
Felnőtteknek: 6.999 Ft/ alkalom

A befektetés a 3 órás programra
Felnőtteknek: 4.999 Ft/ alkalom

Gyerekeknek: 3.999Ft/ alkalom

Lehetőséged van Ajándékkártya 5 órás 4.999Ft.
Valentin napra, születésnapra, névnapra, évfordulóra  Karácsonyra kiváló ajándék.

A hét végi játék helyszíne: 1173 Budapest Újlak utca 80. 5- ös kapucsengő.  (térkép)

Jelentkezz a Cashflow® játékra

Nyisd le és válassz...

Ha szeretnél még valamit üzenni...

Kérlek nyilatkozz, hogy elolvastad és megértetted:
Kérjük várjon...