Cashflow® a BŐSÉG játéka!

Czidor Mária
ThetaHealing®konzulens
Spirituális Segítő Szakember
Cashflow® játék moderátor
Üzletviteli tanácsadó

Cashflow® társasjáték a BŐSÉGről!

Igen! Hiszen ezt a közösségi programot több félképpen alakíthatjuk: 

Az egyik ilyen nézőpont, amikor az üzletemberek, befektetők szemüvegén keresztül nézzük, tapasztaljuk, játsszuk a játékot. 
Erre a célra tervezte Robert Kiyosaki az amerikai multicsilliárdos ezt a formát, mint pénzügyi oktatójátékot. 

A másik szemlélet, amikor a spirituális világ törvényeit figyelembe véve tapasztaljuk, tanuljuk a pénz áramlását, ahogy jelen van az életünkben. Ilyenkor arra látunk rá, hogy kifelé megy az életünkből, vagy befelé jön az életünkbe, illetve hogy szórjuk, vagy éppen meg van a Flow élmény ezzel kapcsolatban, amitől a pénz áramlik az életünkben, és mi biztonságban vagyunk ez által. 

A harmadik dolog amire még használhatjuk, hogy elkezdjük megfigyelni az emberi kapcsolatainkat általa, hogyan működtetjük az életünkben. Ez lehet egy párkapcsolat, egy barátság, rokoni kapcsolatok. Ilyenkor meglátjuk az elakadásokat, hogy azután változtassunk rajtuk. 

Az alkalmon egyéni blokkok oldása is történik!

 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

A program igazi, mindenki számára nyertes helyzeteket teremt. Itt nem az a cél, hogy legyőzzük egymást! Inspiráló ötletekkel segítünk egymásnak, hogy mindenki eredményesebbé tegye a saját háztartását, üzleti ötletét, vállalkozását, életét.

Minél többször jössz vissza az alkalmakra, annál többet profitálsz a játékból. A valóságban is alkalmazhatod az itt elsajátított ismereteket, hogy sikerre hangold a háztartási költségvetésed, vagy a céged!

Itt garantált a jó hangulat,  a remek társaság, a sokrétű tapasztalatszerzés és a MEGOLDÁS-CENTRIKUS GONDOLKODÁS!!!

Ez egy Igazi KÖZÖSSÉG!

Vajon hogyan játsszuk úgy a játékot, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból?
Neked mi a fontos? A pénz mint gazdagság, mint a FLOW élmény, az igazi BŐSÉG megmutatója? A kapcsolatok tükre? 
Arra látsz rá, ami érdekel ezek közül! Hiszen amilyen szemüveget veszel fel a játék során, az az információ lesz benne a tarsolyodban. 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Hidd el, hogy IGEN!
Miért érdemes beletenni a programot az életünkbe?
Általában minket embereket senki sem tanított meg arra, hogyan bánjunk a pénzünkkel.
Vagyis a TV és a rádió is arról szól, vegyél fel kölcsönt.
Vajon mire érdemes felvenni kölcsönt és mire nem? A mai világban egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni?

Ugye milyen fontos kérdések ezek?

Hiszen amikor felveszünk egy kölcsönt, olyankor az életünkben egy bőségvermet hozunk létre, és ez által elkezd negatív spirálba kerülni a pénzáramlása az életünkben. Ez éppen az a szitu, amikor elköltjük azt a pénzt, amit még meg sem kerestünk. Aztán nem értjük, miért nem alakulnak úgy a dolgaink, ahogyan szeretnénk. 
Pedig lehet, hogy csak havi 2.000-3.000Ft a törlesztés összege, mégis érdekes spirituális törvényeket indít el az életünkben.

Vajon van e kiút a hitelek tengeréből? 
Amennyiben igen, akkor hogyan? 
Mi a különbség a jó hitel, és a rossz hitel között? Van e egyáltalán különbség? 

Mik a módszerek? 
Hogyan tovább?

Miért gyűjtsek pénzt? 
Egyáltalán mi értelme ennek? 

Ezekre is választ kaphatsz, amennyiben igényed van rá, a játék alkalmával. 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Az a munkád, amire mindig is vágytál? Keresel belőle pénzt, vagy azért, mert szereted? 
Vajon az a fontos, hogy milliomosok legyünk, vagy hogy BŐSÉG legyen az életünkben? MI a különbség a kettő között? 
Választanunk kell e a BŐSÉG és a PÉNZ között? Mi erről a hitrendszered? 

Pénz, ház, autó, állás, munka, hivatás, család, párkapcsolat, egészség, önfejlesztés? 
Hiszen minden mindennel összefügg. Ez a játék pedig ezt meg is mutatja NEKED!

Egyáltalán a tudatalattid szeretne e gazdag lenni, vagy csak a jómód elég neki? Vannak e olyan hitrendszereid, hogyha gazdag leszel a szüleidnek nem fog tetszeni, mert gyermekként azt hallottad: -Bezzeg a szomszéd! Annak a bőre alatt is pénz van! 
Ha ezt vagy hasonlót mondtak, akkor a tudatalattid dehogy is szeretne gazdag lenni, hiszen azzal elveszítenéd a szeretetüket.

Mit jelent a BŐSÉG játéka? 

Az iskolában senki sem mutatta meg Neked, hogyan légy sikeres pénzügyileg?

A CashFlow® workshop társasjáték Megmutatja!

Hogyan legyél sikeres vállalkozó! 

Ez egy új gondolkodás! Itt lesznek rálátásaid! Ötletek! Új gondolatok! Új megközelítések!

Mit mutatnak meg az alkalmazotti környezetben? 

Az alkalmazotti környezetben azt mutatják meg, hogyan alkalmazkodjunk a környezetünkhöz: fogadjunk szót a tanárainknak, engedelmeskedjünk a szüleinknek, később pedig a főnökünknek… Hányszor hallottad, most nem mehetsz szabadságra?

Ez a megközelítés nem az önállóság és nem az üzletileg sikeres vállalkozók útja. Ez a mentalitás sokkal inkább az alkalmazottak útja, akik beletörődnek a szófogadásba. 

Itt pedig nem a levegőbe beszélek. 

Akkor, amikor a legutolsó munkahelyemen töltöttem a felmondási időmet, érdekes megtapasztalásaim voltak. Nem értettem, sok ember miért változott meg…

Aztán az egyik kedves kolléga ezt mondta amikor látta, hogy szomorú vagyok:

– Itt mindenkinek vannak álmai. Az egyik kolléga szeretne kerámiákat égetni. Ez az álma. A többieknek is vannak álmaik. A legtöbbünknek. Nekem az az álmom, hogy családi vállalkozásom legyen. De nem sokára itt a nyugdíj. Megvárom. Majd utána… Te felvállaltad az álmaidat! Ragyogsz! Boldog vagy! Nekem megmarad a 20 nap szabadság évente. Ekkor valósíthatom meg, az álmaimat. Te minden nap most már. Az emberek, irigyek. Szeretnék Ők is azt az életet élni, ami szabad, és boldog. De gyávák felvállalni. Mert kényelmes minden hónapban kapni a fizetést… Ezért olyanok, amilyenek Veled… 

Nagyon hálás vagyok ezekért az őszinte szavakért. 

Ha alkalmazott vagy, nem kockáztatsz, sokszor csak sodródsz az eseményekkel.
Még sem tanácsolom, hogy rögtön beleugorj az ismeretlen vállalkozó életbe, ha 20-30-40 éve csak alkalmazott voltál, és az a hitrendszered, hogy a havi rendszeres fizetés az a biztonságos!

Ebben az esetben azt mondom, kezdd el átalakítani a hit-rendszereidet, ön fejleszteni magadat. Mind szakmailag, mind lelkileg. Hiszen ha a gazdag gondolkodást akarod megtanulni, a probléma megoldó szinted növekedni fog. Akkor mindenképpen edzened kell az agytekervényeidet, és tanulnod, hogyan kell jól csinálni! Ha ez megtörtént, akkor belevághatsz az új életedbe! Ehhez nyújt segítséget a Bőség klub mint Üzletviteli Tanácsadás és ez az interaktív játék! Hogy Bőségtudatosan gondolkodj! 

CASHFLOW® TÁRSASJÁTÉK A BŐSÉG JÁTÉKA?

Amikor eljössz egy ilyen alkalomra, hozod a saját kérdésedet, hogy éppen most milyen elakadásod van az életedben. Ezt egy bemutatkozó körben tesszük. Ezt követően mondom el, hogy Robert Kiyosaki hogyan tanítja a cashflow négyszögben való elhelyezkedésedet. Majd, a bevételek, kiadásokról, az eszközökről, és a forrásokról hallhatsz tájékoztatót. Hogyan működteti ezeket egy multicsilliárdos ember. Ez által megérted, te is működtetheted akár magasabb, akár alacsonyabb szinteken. Aztán arról beszélek, mire használtam én ezt a játékot, én is bemutatkozom. 

Mivel 35 évet töltöttem a pénzügyi pályán, több százezer embernek segítettem, akik különböző korúak, és tudásúak voltak, ezért a TE kérdésedre, nyelvedre lefordítva tudom átadni ezeket az információkat. Illetve a játék folyamán is ezt teszem. 

Ezt követi a játék bemutatása. 

Majd mindenki választ egy célt. Hiszen ha nincs célod, nincs miért meggazdagodnod, vagy máshogyan gondolkodnod az életedről! Te a tényleges célodat már akkor elmondod, amikor mesélsz arról, miért jöttél ma játszani. 

Az alkalom folyamán a jelenlévő morfogenetikus mezőből lehívom az információkat. Ezt csak én tudom így csinálni, és az országban egyedül jó magam tartom így az interaktív oktatójátékot. Ezért mindenki megkapja a maga válaszait a játék végére. Ismeretlen, és ismerős emberek is csapatként hagyják abba a játékot. 

Miután letelt az 6 óra, vagy valaki megnyerte a játékot, megkérlek mond el a tapasztalataidat, az AHA élményeidet. Esetleg írd le egy lapra is. Ez egy visszacsatoló kör. Aki szeretne segíteni, és átadni a tapasztalatait, megtapasztalásait, arról videót készítünk. Feltesszük a weboldalra, és a Youtubera is. 

HOGYAN lépj túl a korlátaidon!

Míg ha alkalmazásban dolgozol, akkor mindig a körülmények (a főnök, a cég működése, a gazdasági helyzet alakulása, a versenytársak erősödése és gyengülése, stb.) határozzák meg az életedet. Soha nem dolgozol igazán csapatban, hiszen mindenki szeretne előrébb jutni a ranglétrán, hogy több fizetést kapjon. Ez a kiszolgáltatottság azonban senkinek sem jó: szorongóvá, stresszessé teszi az embereket, így sosem teljesedhet ki az életük. Hány hónapra elég az anyagi tartalékod? Szeretnéd magad beoltatni? (Magyarországon nagyon sok család maximum 1 hétig, vagy egy hónapig tartana ki, ha katasztrófa ütne be a kereső személyében.) Ez éppen a korona idején volt észlelhető. 

Egy óriási szemléletváltásra, a pénzügyi gondolkodásod megújulására van szükséged ahhoz, hogy befektetővé válj és az életben áttörést jelentő sikereket érj el! Ráadásul nem a saját pénzed kockáztatásával, hanem játékosan! 

Mit jelent ez?

Van akinek már egy alkalom is csodákat hoz az életébe. Viszont, ha rászánsz több képzést arra, hogy fejleszd a megoldóképességedet, akkor olyan ötleteid lesznek, amivel a saját lábadra állszhatsz az alkalmazotti lét helyett, vagy mellett, tele leszel ötletekkel, és azzal a gondolkodással: Egy hozzám közelálló személy aki így tett, három év alatt majdnem megnégyszerezte a bevételeit.

Hogyan oldjam meg? Hogyan csináljam úgy, hogy működjön?

Nem feladod, hanem kézbe veszed a dolgokat!

Ideje újratervezni mindent, amit a pénzről és a gazdagodásról, a Bőségről gondoltál!

Gyere el egy A CashFlow® workshop társasjátékkal alkalmakra, ahol kedves emberek csapatában megtudhatod, mit jelent a siker és a nyerő mentalitás! Ha pedig tetszett, és folyamatosan szeretnél fejlődni, akkor gyere el 5-10 alkalommal! Ehhez bérletet biztosítunk kedvezményesen. Hiszen itt egy szakképzett moderátor segít abban, hogy folyamatosan fejlődj! Nem csak a pénz világában, hanem spirituális szinten is. 

Ez a mostani idő, pedig a korona miatt lehetőséget ad a gazdaságnak arra, hogy átalakuljanak a gazdagság és szegénység szereplői. 

Nem mersz kockáztatni?

Új utakat kipróbálni az életedben?

Próbáld ki először, milyen az élet ha úgy játszol, ahogy gondolkodsz a való életben! Aztán gyere el a már meglévő tapasztalataiddal, és fejlődj tovább, amennyiben szeretnél. Ez nem kötelező. Van akinek már egy alkalom is segít!

A CashFlow® workshop társasjátékkal ezt itt megteheted.

Egy hónap múlva azt próbáld ki, mi lenne ha kockáztatnál? Milyen érzés lenne? Hová vezetne, ha máshogyan gondolkodnál? Ha fel mernéd vállalni egy olyan viselkedést, amit eddig sohasem mertél felvállalni. Meglátod új nézőpontokat ismersz meg! Új rálátásokat tapasztalsz meg! Így fejlődsz folyamatosan. Mind a pénzügyekben, mind a többi területen…

A CashFlow® társasjátékban betekintést nyersz az

ÜZLETI INTELLIGENCIA működésébe is.

Itt kiderül, miért érdemes átlépni az alkalmazotti/egyéni vállalkozói oldalról a cégtulajdonosi, befektetői

oldalra! 

A játék során olyan embereket ismersz meg, akikkel még tovább élesítheted a baráti, vagy üzleti

sikerszemléleted!

Itt barátságok szövődnek, ismeretségek alakulnak ki. 

A Cashflow® társasjátékban mindig egy olyan csoport áll össze alkalmazottakból, üzletemberekből, vállalkozókból, barátokból, ismeretlenekből, akik változtatni szeretnének. Ez a csapat méri össze a tudását, hogy együtt tanuljanak a játék pénzügyi sikereiből és kudarcaiból. A rendezvényeken hasonló érdeklődésű, nyerő gondolkodású emberekkel találkozol, akik értékes tapasztalatokkal ajándékoznak meg. Ha olyannal találkozol, aki negatívan gondolkodik, akkor Te leszel, aki segítesz Neki, tudtodon kívül, vagy tudatosan.

A játék közben, jó társaságban egyre többet tudsz meg a pénz áramlásáról, így a saját háztartásodban, vállalkozásodban már óriási rutinnal gondoskodhatsz a gyors növekedésről és a cashflowról! A pénz áramlásáról!

Itt megtalálod a választ a legfontosabb üzleti kérdésekre:

Tudod mi a pénzügyi fejlődés alapja?
Miként tehetsz szert szilárd, stabil anyagi alapokra?
Hogyan irányíthatod a bevétel áramlását? Mi módon érd el, hogy a pénz dolgozzon Neked, és ne Te dolgozz érte?
Megfelelő formában el tudod indítani a vállalkozást! Mire fókuszálj jobban: a kiinduló termékedre vagy az üzletépítésre?
Személyiségfejlődés ami ahhoz kell, hogy pénzügyileg igazán sikeres lehess?
Miért jobb az anyagi függetlenség, mint az alkalmazotti lét? Lehet hogy jó egymás mellett csinálni? 
Miben különbözik egy cégtulajdonos gondolkodása egy alkalmazottétól?
Van olyan módszer amivel megtalálod a tehetséges szakembereket, akikre a távollétedben is bármikor rábízhatod a céget?
Hogyan hozza ki a vezető a legjobbat az embereiből?

Miről szól ez az interaktívjáték, és miért interaktív?

Az iskolában jegyzetelünk, és hallgatunk. Itt rendszeresen kérdezhetsz, válaszolok. Vagy én teszek fel olyan mondatokat Neked, ami előre segíti az életedet, és oldja a blokkjaidat.
Nagyon röviden: a játék rólad, a pénzügyeidről és a sikereidről szól. Arról, hogyan válj nyerő háztartásbelivé, befektetővé, vállalkozóvá vagy cégtulajdonossá, hogyan osszad be ha kevés van. A CashFlow azt a pénzügyi intelligenciát tanítja meg Neked, amivel minden ötleted kirobbanóan sikeressé teheted!

A Monopolyban megtanultad, megtanulhatod,

melyik ingatlant/telket vedd meg, ám itt kicsit komolyabb a helyzet és a tét is sokkal jelentősebb: a saját háztartásodról, céged, vállalkozásod boldogulásáról, sikeres jövőjéről van szó!

Érdemes odafigyelni, mert ha ügyes és leleményes vagy, rövidesen a pénzről vallott szemléleted is újraértelmezed! A játékból kiderül, mibe fektess be, és hogyan gondolkodj gazdagként, melynek eredménye az anyagi bőség és a jólét. Viszont ha úgy érzed ne így élj!

Profi játékvezető és spirituális utazókból, vállalkozókból, pénzügyi szakemberekből álló játékosok gondoskodnak arról, hogy minél több területről kapj remek ötleteket! Gyorsabbá válik a gondolkodásod, a gyakorlással hatalmas üzleti rutinra teszel szert. Az itt elsajátított ismereteket az üzleti világban is alkalmazhatod, később pedig bármikor visszajöhetsz hozzánk, hogy új emberekkel ismerkedj meg és elmeséld, hogyan változtatta meg a Cash Flow az életed.

 

Cashflow® társasjáték a BŐSÉG játéka!

Tekintsük át mégegyszer: Hogyan zajlik a folyamat, miután megérkeztél?

Ihatsz teát, kávét, ehetsz nasit, amíg mindenki megérkezik. Ezt követi: 

A Bemutatkozó kör. 

A játékosok röviden elmondják mit kell tudni róluk, miért jöttek el (esetleg milyen üzleti-pénzügyi kérdésre keresnek választ). Érdemes néhány lényeges információt megosztani a többiekkel önmagadról és arról, miben vársz javulást a játék során, mert a játékostársaid így segíthetnek Neked a legtöbbet!

Bevezető.

Elmesélem Robert Kiyosaki (a Gazdag papa, szegény papa című könyv írójának, a CashFlow® játék kitalálójának) néhány gondolatát, a kifejezetten nektek szóló személyes üzleti ötletekkel fűszerezve.

A játék.

Mindenki bátran gondolkodjon hangosan, amikor rákerül a sor. Így segítesz a legtöbbet a játékostársaidnak a tanulásban és a fejlődésben. Ha kérdésed van tedd fel, ezáltal tanulsz Te is, és a Társaid is. Ekkor választ is kapsz a kérdésekre.

Amikor letelt az 5 óra, vagy  valaki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.

Végül az utolsó félórában egy pénzügyi meditációt tartok, amit otthon bármikor megismételhetsz.
Ha a csapat nem szeretne meditációt, akkor ettől eltekintünk.

Gyere, ismerkedj élő emberekkel, építs kapcsolatokat, és a tudásodat szerezd meg játékosan!

Vár az anyagi függetlenség és a Bőséges élet!

Játssz velünk mert a Cash Flow-val mindannyian nyerünk!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon? 

Cashflow társasjáték

+ Pénzügyi Workshop személyre szabottan

A befektetés a 6 órás programra
Felnőtteknek: 12.000 Ft/ alkalom

Lehetőséged van Ajándékkártya 6 órás 12.000Ft.
Valentin napra, születésnapra, névnapra, évfordulóra  Karácsonyra kiváló ajándék.

A játék helyszíne: 
Budapest VI. kerület, XVII. kerület, Kecskemét, Szeged, Szabadszállás

Jelentkezz a Cashflow® játékra

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?