A szabadságot és az egészséget
nem lehet pénzért megvenni!

ThetaHealing® energiagyógyászat 

Hogyan gyógyulj a THetaHealing energiagyógyászattal?

Mi teremtjük a saját valóságunkat, a minket meghatározó körülményeket.

Nincs reménytelen helyzet, csak a gondolkodási mintáidat kell újraértékelned. Fedezd fel a tudatalattidban lévő sebeket és engedd, hogy meggyógyítsam őket! Ez az önismereti utad kezdete lehet, ha Te is szeretnéd!

Ebben segítek Neked a Theta Healing módszerével egy személyes tanácsadás keretében.

Czidor Mária
Cashflow® társasjáték vezető
ThetaHealing® konzulens

Tel: +36 30/276 0825

email: bosegklub@gmail.com

Hogyan gyógyulj a THetaHealing energiagyógyászattal?

Mi az a Theta Healing?

Theta = A tudatalatti agyhulláma, álmaink gyógyító rezgésszáma és frekvenciája. Itt rejtőznek azok az emlékeid és érzelmeid, melyek meghatározzák a mindennapi életedet, önmagadról és a világról vallott nézeteidet.

Ebben az állapotban megteremtheted meg a saját valóságodat. Thetában közelebb kerülünk a Teremtőhöz és egy boldogabb, sikeresebb jövőhöz!

 

Healing = A theta állapot több szempontból hozzájárul az emberek és a TE gyógyulásodhoz is. A theta a tudatalatti gyökérproblémák feltárásával megszabadít a stressz okozta szorongástól, segít ellazulni segíti eltüntetni a pánikot az életedben, és segít tisztábban gondolkodni. A Theta Healing módszere csillapítja a fájdalmadat, gyógyítja a betegségeidet és boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi az életed!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

Hogyan gyógyulj a THetaHealing energiagyógyászattal?

Hiszel abban, hogy rontás, átok, kötelmek horgok stb… lehetnek az életedben? Ha így gondolod, akkor itt az ideje, hogy egy konzultáció során megszabadulj ezektől. Ha eddig féltél tőlük, akár meg is találhattak. Viszont ha nem féltél tőlük, akkor nem valószínű, hogy bevonzottad volna őket az életedbe. Itt az ideje, hogy jól, kedvességben, szeretetben, nyugalomban éld az életed. A depresszió és a pánik hangulatok helyett. Vannak generációs hitrendszereid, amiben már nem szeretnél lenni? Itt azokat is gyógyítjuk.

Miért nem vagy boldog és egészséges?

Minden embernek naponta több száz gondolat cikázik az agyában. Így Neked, és Nekem is. Mégis nem mindegy, hogy ezek a gondolatok építőek e, vagy negatívak, amik lehúznak. Mindenkinek vannak negatív gondolatai. Ez a: – Mit mondok magamnak? – napi szinten. Az is lehet, ezt még a szüleink, tanáraink mondták nekünk, és nem is a mi gondolataink. Az hogy ezek a gondolatok fizikálisan milyen tünet együttest okoznak, az viszont egyénileg különböző. Itt olvashatsz egy történetet az egyik kliensemmel történt.
Nem mindegy, hogy elhiszed e ezeket a történeteket. Vagy eljössz, ha egyedül nem megy, és dolgozunk azon, hogy több pozitív gondolatod legyen. Azon hogy fejlődj, tanulj, rálépj az önismereti útra, és ez által felszabadulj és megoldódjanak, pozitívvá alakuljanak a negatív gondolatok- dolgok az életedben. Hogy többet nevess, hogy végre merj elmenni a fodrászhoz, vagy a műkörmöshöz, vagy egyéb dologgal kényeztesd magad. Hiszen van aki sose kényezteti magát, mert úgy érzi ő ezt nem érdemli meg, és benne van a napi mókuskerékben. Azért gyere el, hogy megszabadulj ezektől a lehúzó energiáktól, és végre építő dolgokat vonzzál be az életedbe.

Hogyan gyógyulj a THetaHealing energiagyógyászattal?

A kérdés megválaszolásához vizsgáld meg a benned dolgozó hiteket és mély meggyőződéseket!

A problémáink nagyjából 10%-a tudatosul, a gondjaink 90%-a viszont a tudatalatti eltemetett mélységeiben rejtőzködik–mégis meghatározza a saját magunkról vallott gondolatainkat, a világhoz való viszonyunkat.

A jelenlegi helyzeted mindig egy múltbéli seb, egy korábbi lélektani trauma határozza meg.

Idővel ezek a gyökérproblémák mélyebben megszilárdulnak bennünk, és bebetonozzuk magunkba a tévedéseket, eleve erre programozzuk a személyiségünket. Hinni kezdünk abban, hogy más forgatókönyv nem lehetséges, a dolgok csak ebben az egyetlen irányban valósulhatnak meg.

Ebben segítek Neked a ThetaHealing és más technikával egyetemben, hogy kilábalj a mély pontokról.

Szüntesd meg a fejlődésedet akadályozó blokkokat és negatív gondolatokat a Theta Healinggel.

Éld azt az életet, amiről álmodsz, amilyent mindig is elképzeltél magadnak, de megvalósítani sohase merted. Itt az idő! A megvalósításnak az ideje!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A tudat alatt futó monológok:

Régi, bebetonozott minták dolgoznak benned is, és mindenkiben. Ha magadba nézel, dermesztően pesszimista monológokat figyelhetsz meg a saját gondolkodásodban, melyek korlátoznak a sikerben:

„Nekem sosem lesz normális munkahelyem!”

„Mikor leszek végre egészséges ember?”

„Már megint kudarcot vallok, sohasem találom meg az igazi szerelmet!”

„Talán sosem leszek boldog és kiegyensúlyozott!”

Ismerős mondatok?

Akkor ideje, hogy változtass az önkorlátozó hiteken, és új célokat, valódi sikereket érj el az életedben, amiket mindig is szerettél volna.

Nehéz kimondani, de tudod, mi választ el a sikertől? A saját hited, vagy annak hiánya.

A Thetha Healing módszere segít mélyebbre ásni a személyiségedben és szembenézhetsz a legősibb félelmeiddel, legyőzheted a lelkedet kínzó régi démonokat. A Theta Healinggel felülírhatod a saját sikered korlátozó hitrendszereit és végre kiteljesedhetsz, minden korábbinál boldogabb és elégedettebb ember lehetsz!

Változtasd meg a tudatalattidban futó programot, és harmonikusabbá válik az egész világgal való kapcsolatod!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A Theta Healing gyógyítja a súlyos betegségeket?

A rendszer megalkotója, Vianna Stibal spirituális tanító egy súlyos tumoros betegségből gyógyult meg a Theta Healing módszer segítségével, amit ő maga hozott létre. Rájött, mekkora hatással vannak ránk az életünket irányító hitek és érzelmek–ettől inspirálódva találta ki a Theta Healinget.

Vianna szerint mi magunk teremtjük meg az életünkben felbukkanó gondokat és betegségeket, így meg is tudjuk szüntetni ezeket a kellemetlenségeket. A Theta Healinggel kapcsolódhatunk a Teremtő Mindenséghez, az Univerzumhoz, mely segít létrehozni egy olyan valóságot, amire mindig is vágytunk. A módszer egy sajátos rezgésszintre, az úgynevezett theta állapotba emeli az agyhullámainkat, így teremtjük meg a saját tiszta valóságunkat, miközben leszámolunk a minket limitáló, korlátozó hitekkel és negatív blokkokkal.

Én szintén az életemet köszönhetem a Theta Healingnek. Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de nekem műtét helyett ez a módszer segített. Komoly egészségügyi problémákkal mentem el az orvoshoz, aki egyből műtétet javasolt. 2-3 hónapom volt a következő kontrollig. Ezalatt az idő alatt feltérképeztem a tudatalatti mintáimat, teljesen újraterveztem a gondolkodásomat­. Rájöttem, hogy a múltbéli sérelmek és keserűségek tették próbára az egészségemet, saját magamat betegítettem meg. Amint feloldottam magamban a tudatalatti terheket, búcsút inthettem a betegségemnek. Az eredmények engem igazoltak: a következő vizsgálatok során kiderült, hogy a Theta segítségével megúsztam a műtétet.

A másik ilyen történet a depresszióból való kilábalásom. Hiszen erre is jó ez a technika.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A mindennapokban azt látom, hogy az emberek közül sokan mindenben csak a negatívumokat veszik észre, emiatt boldogtalanok a munkájukban, a párkapcsolataikban, gyakran az egészségük is rámegy a sötét gondolatok állandó görgetésére. És az a legszörnyűbb az egészben, hogy

mi generáljuk a saját problémáinkat….

Miben változtatja meg az életed a Theta Healing?

Megszünteti a korlátozó hitrendszered, ami akadályoz a sikerben.

Hamarosan nyerő gondolkodási mintákat használsz majd a limitáló szemléletek helyett. Rövidesen átélheted majd a „Nincs számomra lehetetlen!”  felemelő örömét. Hinni fogsz magadban és a Téged körülvevő világban! Persze ez attól is függ, mennyire vagy kitartó, és eltökélt.

Megérted a tudatalattidban futó programot, mely az életed minden pillanatában meghatározza a hangulatod.

Minden történésnek, a lélek minden apró rezdülésének oka van. Ez a hangulatunkra, az életfelfogásunkra különösen igaz. Lehet, hogy néha mindent élesen kritizálsz, és te magad sem tudod, miért csinálod. Előfordulhat, hogy egy olyan régi sérelem nyomaszt, amit gyermekkorod óta nem tudsz megoldani, feldolgozni. A Theta Healing segít feloldani a tudatalatti feszültségeket, amivel harmóniára hangolhatod a gondolkodásod és az egész sorshoz való hozzáállásod.

A Theta Healing gyógyítja a régi sebeket, amik elhitették veled, hogy képtelen vagy bizonyos dolgok megvalósítására.

Ennek hatására erősebb, magabiztosabb leszel, mint valaha! Nyilván senki sem lesz egyik pillanatról a másikra agysebész vagy versenyzongorista, de a Theta Healing hatására jobban megérted majd önmagad, a belső motivációidat. Olyan rálátásod lesz a problémáidra, ami az egész életed megváltoztatja–és szebb, ambíciózusabb tervekbe vághatsz bele, mint valaha!

Kevesebb stresszt élsz meg, így sokkal egészségesebb leszel.

Elég külvilágból érkező feszültség árnyékolja be az életünket. Felesleges, hogy még saját magunkat is éjjel-nappal a stressz hullámhosszán tartsuk! A Theta Healing hatására sokkal nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válik a személyiséged, mert végre tisztában leszel önmagaddal és az életben megvalósítható igazi céljaiddal.

A betegségeink kialakulásának oka a stressz, ezért az életedben jelenlévő feszültség csökkentésével az egészséged is kiegyensúlyozottabb lesz. Akkor is érdemes megismerned a Theta Healing módszerét, ha súlyos egészségügyi problémával küzdesz, mert ez a módszer segíteni fog Neked a betegség leküzdésében!

Kinek ajánlom a Theta Healinget?

–Neked, ha szembe mersz nézni önmagaddal és az életed legsötétebb szakadékaival. Csak így oldhatod meg a legsúlyosabb problémáidat, ezek a pillanatok hozzák a boldog, felszabadító változásokat.
–Neked, ha hinni szeretnél önmagadban vagy egy magasabb intelligenciában.
–Mindenkinek, aki szeretne változni, fejlődni és a saját sorsáért felelősséget vállalni.
–Mindenkinek, aki nem azt meséli magának, hogy „Ez sosem fog megtörténni”, hanem azt mondja: „Igen, nekem minden sikerülni fog!” 

Ha hiszel a változásban, akkor hiszel a gyógyulásban és a dolgok jóra fordulásában!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

Ha mégtöbbet szeretnél tudni a technikáról, akkor azt itt találod.

Ajánlom a következő meditációt mindenkinek a

ThetaHealing® magyarországi képviselőjétől: 

Jelentkezz be emailen:

bosegklub@gmail.com

vagy telefonon:

+36 30 276 08 25