THETA HEALING®

ThetaHealing® energiagyógyászat 

Mi teremtjük a saját valóságunkat, a minket meghatározó körülményeket.

Nincs reménytelen helyzet, csak a gondolkodási mintáidat kell újraértékelned. Fedezd fel a tudatalattidban lévő sebeket és engedd, hogy meggyógyítsam őket!

Ebben segítek Neked a Theta Healing módszerével egy személyes tanácsadás keretében.

Czidor Mária
ThetaHealing® konzulens, spirituális konzulens

E-mail cím: czidor.marika.ildiko@gmail.com

Tel: +36 30/276 0825

 

Mi az a Theta Healing?

Theta = A tudatalatti agyhulláma, álmaink gyógyító rezgésszáma és frekvenciája. Itt rejtőznek azok az emlékek és érzelmek, melyek meghatározzák a mindennapi életünket, önmagunkról és a világról vallott nézeteinket.

Ebben az állapotban megteremthetjük a saját valóságunkat. Thetában közelebb kerülhetünk a Teremtőhöz és egy boldogabb, sikeresebb jövőhöz!

 

Healing = A theta állapot több szempontból hozzájárul az emberek gyógyulásához. A theta a tudatalatti gyökérproblémák feltárásával megszabadít a stressz okozta szorongástól, segít ellazulni és tisztábban gondolkodni. A Theta Healing módszere csillapítja a fájdalmat, gyógyítja a betegségeket és boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi az életed!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A Theta Healing segítségével rontást, átkot is le tudok rólad venni. Azokon a gondokon szintén tudok segíteni, melyek generációk óta ismétlődnek egy családon belül. A családi hiedelmeken, a családi csoporttudatosságon is tudok módosítani, javítani.

 

Miért nem vagy boldog és egészséges?

A kérdés megválaszolásához vizsgáld meg a benned dolgozó hiteket és mély meggyőződéseket!

A problémáink nagyjából 10%-a tudatosul, a gondjaink 90%-a viszont a tudatalatti eltemetett mélységeiben rejtőzködik–mégis meghatározza a saját magunkról vallott gondolatainkat, a világhoz való viszonyunkat.

A jelenlegi helyzeted mindig egy múltbéli seb, egy korábbi lélektani trauma határozza meg.

Idővel ezek a gyökérproblémák mélyebben megszilárdulnak bennünk, és bebetonozzuk magunkba a tévedéseket, eleve erre programozzuk a személyiségünket. Hinni kezdünk abban, hogy más forgatókönyv nem lehetséges, a dolgok csak ebben az egyetlen irányban valósulhatnak meg.

Szüntesd meg a fejlődésedet akadályozó blokkokat és negatív gondolatokat a Theta Healinggel!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A tudat alatt futó monológok

Régi, bebetonozott minták dolgoznak bennünk. Ha odafigyelsz, dermesztően pesszimista monológokat figyelhetsz meg a saját gondolkodásodban, melyek korlátoznak a sikerben:

„Nekem sosem lesz normális munkahelyem!”

„Mikor leszek végre egészséges ember?”

„Már megint kudarcot vallok, sohasem találom meg az igazi szerelmet!”

„Talán sosem leszek boldog és kiegyensúlyozott!”

Ismerős mondatok?

Akkor ideje, hogy változtass az önkorlátozó hiteken, és új célokat, valódi sikereket érj el az életben, amiket mindig is szerettél volna. Nehéz kimondani, de tudod, mi választ el a sikertől? A saját hited, vagy annak hiánya.

A Thetha Healing módszere segít mélyebbre ásni a személyiségedben és szembenézhetsz a legősibb félelmeiddel, legyőzheted a lelkedet kínzó régi démonokat. A Theta Healinggel felülírhatod a saját sikered korlátozó hitrendszereidet és végre kiteljesedhetsz, minden korábbinál boldogabb és elégedettebb ember lehetsz!

Változtasd meg a tudatalattidban futó programot, és harmonikusabbá válik az egész világgal való kapcsolatod!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A Theta Healing gyógyítja a súlyos betegségeket?

A rendszer megalkotója, Vianna Stibal spirituális tanító egy súlyos tumoros betegségből gyógyult meg a Theta Healing módszer segítségével, amit ő maga hozott létre. Rájött, mekkora hatással vannak ránk az életünket irányító hitek és érzelmek–ettől inspirálódva találta ki a Theta Healinget.

Vianna szerint mi magunk teremtjük meg az életünkben felbukkanó gondokat és betegségeket, így meg is tudjuk szüntetni ezeket a kellemetlenségeket. A Theta Healinggel kapcsolódhatunk a Teremtő Mindenséghez, mely segít létrehozni egy olyan valóságot, amire mindig is vágytunk. A módszer egy sajátos rezgésszintre, az úgynevezett theta állapotba emeli az agyhullámainkat, így teremtjük meg a saját tiszta valóságunkat, miközben leszámolunk a minket limitáló, korlátozó hitekkel és negatív blokkokkal.

Én szintén az életemet köszönhetem a Theta Healingnek. Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de nekem műtét helyett ez a módszer segített. Komoly egészségügyi problémákkal mentem el az orvoshoz, aki egyből műtétet javasolt. 2-3 hónapom volt a következő kontrollig. Ezalatt az idő alatt feltérképeztem a tudatalatti mintáimat, teljesen újraterveztem a gondolkodásomat­. Rájöttem, hogy a múltbéli sérelmek és keserűségek tették próbára az egészségemet, saját magamat betegítettem meg. Amint feloldottam magamban a tudatalatti terheket, búcsút inthettem a betegségemnek. Az eredmények engem igazoltak: a következő vizsgálatok során kiderült, hogy a Theta segítségével megúsztam a műtétet.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A mindennapokban azt látom, hogy az emberek közül sokan mindenben csak a negatívumokat veszik észre, emiatt boldogtalanok a munkájukban, a párkapcsolataikban, gyakran az egészségük is rámegy a sötét gondolatok állandó görgetésére. És az a legszörnyűbb az egészben, hogy mi generáljuk a saját problémáinkat….

Miben változtatja meg az életed a Theta Healing?

Megszünteti a korlátozó hitrendszered, ami akadályoz a sikerben. Hamarosan nyerő gondolkodási mintákat használsz majd a limitáló szemléletek helyett. Rövidesen átélheted majd a „Nincs számomra lehetetlen!”  felemelő örömét. Hinni fogsz magadban és a Téged körülvevő világban!

 

Megérted a tudatalattidban futó programot, mely az életed minden pillanatában meghatározza a hangulatod. Minden történésnek, a lélek minden apró rezdülésének oka van. Ez a hangulatunkra, az életfelfogásunkra különösen igaz. Lehet, hogy néha mindent élesen kritizálsz, és te magad sem tudod, miért csinálod. Előfordulhat, hogy egy olyan régi sérelem nyomaszt, amit gyermekkorod óta nem tudsz megoldani, feldolgozni. A Theta Healing segít feloldani a tudatalatti feszültségeket, amivel harmóniára hangolhatod a gondolkodásod és az egész sorshoz való hozzáállásod.

 

A Theta Healing gyógyítja a régi sebeket, amik elhitették veled, hogy képtelen vagy bizonyos dolgok megvalósítására. Ennek hatására erősebb, magabiztosabb leszel, mint valaha! Nyilván senki sem lesz egyik pillanatról a másikra agysebész vagy versenyzongorista, de a Theta Healing hatására jobban megérted majd önmagad, a belső motivációidat. Olyan rálátásod lesz a problémáidra, ami az egész életed megváltoztatja–és szebb, ambíciózusabb tervekbe vághatsz bele, mint valaha!

 

Kevesebb stresszt élsz meg, így sokkal egészségesebb leszel. Elég külvilágból érkező feszültség árnyékolja be az életünket. Felesleges, hogy még saját magunkat is éjjel-nappal a stressz hullámhosszán tartsuk! A Theta Healing hatására sokkal nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válik a személyiséged, mert végre tisztában leszel önmagaddal és az életben megvalósítható igazi céljaiddal.

A betegségeink kialakulásának oka a stressz, ezért az életedben jelenlévő feszültség csökkentésével az egészséged is kiegyensúlyozottabb lesz. Akkor is érdemes megismerned a Theta Healing módszerét, ha súlyos egészségügyi problémával küzdesz, mert ez a módszer segíteni fog Neked a betegség leküzdésében!

 

Kinek ajánlom a Theta Healinget?

–Neked, ha szembe mersz nézni önmagaddal és az életed legsötétebb szakadékaival. Csak így oldhatod meg a legsúlyosabb problémáidat, ezek a pillanatok hozzák a boldog, felszabadító változásokat.
–Neked, ha hinni szeretnél önmagadban vagy egy magasabb intelligenciában.
–Mindenkinek, aki szeretne változni, fejlődni és a saját sorsáért felelősséget vállalni.
–Mindenkinek, aki nem azt meséli magának, hogy „Ez sosem fog megtörténni”, hanem azt mondja: „Igen, nekem minden sikerülni fog!” 

Ha hiszel a változásban, akkor hiszel a gyógyulásban és a dolgok jóra fordulásában!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

Ajánlom a következő meditációt mindenkinek a ThetaHealing® magyarországi képviselőjétől: 

Előzetes időpont egyeztetés alapján lehet jelentkezni a ThetaHealing® konzultációra. Személyesen is házhoz megyek megbeszélés alapján. A második konzultációtól Skype- n is megoldható a kezelés. 

Bérlet lehetőségek csak a Bőség klubban és a Flow stódióban!

5 alkalmas bérlet: 60.000 Ft

 • Állapotfelmérés + konzultáció 80 perc
 • ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • Konzultáció 60-80 perc
 • ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • Konzultáció 60-80 perc

3 alkalmas bérlet: 35.000 Ft

 • 1. alkalom: Éppen aktuális állapot felmérése + konzultáció 80 perc
 • 2. alkalom: ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • 3. alkalom: Konzultáció 60-80 perc

További bérletek: 

 • 40.000Ft Évtervező, vagy Bevétel- kiadás Egyéni konzultáció  bérlet 5- alkalom
 • 21.000Ft Csoportos Jövőtervező interaktív tanfolyam 4 alkalommal.
 • 18.000Ft Csakra harmonizálás bérlet– 3 alkalom-érezd jobban magad.
 • 18.000Ft Talen tábla bérlet – 3 alkalom- tudj többet a jövődről.
 • 15.000Ft Meditáció bérlet– 3 alkalom. 

További kezelések: 

 • Állapotfelmérés + kezelés 80-perc/ alkalom, 15.000Ft.
 • ThetaHealing konzultáció: 20 000Ft/fő 1,5-2 óra /alkalom
 • Spirituális konzultáció: 15.000Ft/ alkalom. 80perc/ alkalom.

Jelentkezz be egy konzultációra sms-ben, vagy személyesen:

+36 30 276 08 25

Czidor Mária
ThetaHealing® konzulens,
spirituális konzulens, és
ezoterikus Cashflow társasjáték vezető