Hogyan segíts magadon?

2020. jan 8.

Hogyan segíts magadon?

Már az előző részben írtam, hogy vegyél két füzetet. 
Leírom azokat a tapasztalatokat, amik nekem beváltak, beválnak. Kérlek írd meg, Neked milyen dolgok váltak be, ami által jobban érzed magad a bőrödben? 
Ha az egyik füzetbe leírod a problémáidat, amiket nem tudtál senkivel sem megbeszélni, akkor elkezd az elméd azon gondolkodni, hogyan oldja meg azt a problémát. Ebbe a füzetbe először írd le, mi lehet a legrosszabb, ami megtörténhet Veled. Ha ez történne, akkor hogyan éreznéd magad fizikailag, lelkileg, érzelmileg, és szellemileg.
Majd ez után, vegyél egy zöld tollat a kezedbe, és kezdj el azon gondolkodni, hogyan tudnád ezt a dolgot megoldani. Írj le 10 féle pozitív megoldást. Ha ezt teszed, az elmédet elkezded megtanítani a pozitív gondolkodásra. Az elején lehet nehezen fog menni, de ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz. 

Hogyan segíts magadon?

Azt is írd le zölddel, ha ez a dolog megtörténik, akkor hogyan érzed majd magad fizikailag, érzelmileg, lelkileg, és szellemileg is. 
Tulajdonképpen játszunk a gondolatainkkal. Miközben játszunk a gondolatainkkal, eddzük az elménket, hogy eszébe jussanak pozitív gondolatok. 
Írd le azt is zölddel, hogy miért érzed jól magad, ha ez történik? 
Most, hogy leírtál több lehetőséget a végkimenetelre, hogyan érzed magad?  
Ez olyan, mint a fényképen ahogy a lány, meg a fiú néznek egy szemüvegen keresztül, amikor másként látják a világot.

Te most ezt tanulod! Máshogyan látni a világot!

Ehhez segítség az is, hogyha elkezdesz sportolni. 
Amikor elkezdesz sportolni, a szervezeted elkezd boldogság hormont termelni. Így nem hogy jobban leszel fizikailag, hanem lelkileg is egyre jobban érzed majd magad. Miért jó ez Neked? Azért, mert akkor ha jobban érzed magad, már kevesebbet foglalkozol a negatív gondolataiddal. Ha több pozitív gondolatod van, akkor egyre jobban érzed magad a bőrödben. 

Hogy segítsek Neked a lelki fejlődésben, szívesen várlak egy ThetaHealing® konzultációra.

Amennyiben érdekel a Bachvirágterápia, akkor kérlek jelentkezz, hogy szeretnél ilyen tanfolyamon részt venni. Elirányítalak oda, ahol ezt meg tudod tanulni. 
Ma már én nem foglalkozom ezzel a tevékenységgel, csak saját részre használom. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!