Hogyan hozunk mi emberek döntést?

2019. dec 10.

Hogyan hozunk mi emberek döntést?

Te is és én is nem a szívünkkel, nem az eszünkkel, hanem az érzéseink által hozunk döntéseket. Mindig azt választjuk az adott szituációban, ami nekünk a könnyebb. Ezért ha rossz kedvű akarsz maradni, akkor csináld ugyanazt, amit eddig csináltál. 
Ha viszont ki szeretnél törni ebből az állapotból, akkor minden napra csinálj egy olyan programot magadnak, ami nehezebb egy kicsit számodra, és régen szeretted csinálni. 

Miért jó az Neked, ha minden nap olyan programot csinálsz, amivel meghaladod önmagad? Azért jó ez Neked, mert akkor nem azon fogsz agyalni, hogy milyen rossz az élet, hanem azon, hogy találjak valami olyat ki, ami nehezebb mint tegnap volt, de számomra még elviselhető? Ráadásul még jól is érzem magam közben, mert csak egy kicsit izgulok, hogyan fog sikerülni! 

Hogyan hozunk mi emberek döntést?

Mi közben folyamatosan meghaladod saját magadat, figyeld közben az érzéseidet, a gondolataidat, a testi érzeteidet. Ugyan, vagy hasonló érzéseket fogsz megélni, mint amikor mások erőszakolnak Rád olyan dolgot, amitől félsz. A különbség csak annyi, hogy ezt és itt Te önszántadból teszed. Viszont amikor megfigyeled magad ebben a szituációban, rájössz arra, hogy amikor mások miatt haladod meg a határaidat, az is hasonló érzés. Ezért egyre könnyebbnek fogod megélni ezt a szituációt is, és a mások által generált szituációkat is. 

Mit csinálj, hogy jobban érezd magad? 

Vegyél két füzetet. Az egyikbe minden este írd bele, mit csináltál, hogyan érezted magad akkor amikor csináltad, és milyen gondolataid voltak közben. Azt is írd le, hogy a testedben milyen fizikai tüneteket tapasztaltál meg közben. Tehát leírod a testi, lelki, szellemi tüneteket egy füzetbe. Itt vannak a részletek. 
Miért csinálod ezt? Azért, mert amikor kiírod magadból a negatív dolgokat, akkor energia szabadul fel, és elkezd az agy a megoldásokon dolgozni. Így mostanáig problémának tűnő dolgok megoldódnak. Ezért is: 

Aztán fogj egy másik füzetet. Ebbe írd bele zöld tollal, hogy miket szeretnél megtapasztalni az életben. Fizikailag, érzelmileg, és lelkileg, szellemileg is. Ide írd le azt is, mi volt jó a mai napban? Mi az amin tudnál változtatni, hogy még jobb legyen? Miért szeretnéd, hogy még jobb legyen? Aztán gyere egy meditációra, ahol elképzeled milyen legyen az a pozitív jövő, amit szeretnél megélni. Így sokkal jobban akarsz majd élni. Miért kell ezt tenned? Azt itt találod. 

Miért vezessek füzeteket? 

Amikor füzeteket vezetsz ezekről a dolgokról, az idegpályáid elkezdenek máshogyan működni. Azzal hogy fizikailag kiírod magadból a negatív érzéseidet, gondolataidat, fizikai tüneteidet, elkezd azon gondolkodni a tested, az elméd, a szíved, minden sejted, hogyan szüntesse meg ezeket a negatív dolgokat az életedben. Ezért nagyon jó, ha bármi pozitív dolog közben eszedbe jut, akkor azt egy zöld színű tollal írd le egy másik füzetbe. Miért? Mert azt a zöld füzetet olvasgatni fogod egy idő után. Hogy átitasd a saját pozitív gondolataiddal az életedet. Így fogsz saját magadnak a segítségére lenni az által, hogy pozitív megerősítéseket viszel bele az életedbe. Ez sokkal jobb mint a pszichológus. Miért? Mert a Te saját gondolataid gyógyítanak meg. Ráadásul olyan jövőd lesz, amilyent szeretnél. Csak idő kérdése, és sikerül! 

Nekem ezek a dolgok váltak be. Puding próbája az evés. Ha meg sem próbálod, nem változik semmi. Ha megpróbálod, és nem jön be, akkor kísérletezhetsz azzal, mi jön be Neked! Mindenképpen próbálkozz, és ne add fel! 

Szeretnél még több pozitív dolgot beengedni az életedbe? 

Hallgasd és nézd: Brian Tracy. A vonzás törvénye a gyakorlatban. 

Ezt is nézheted, és hallgathatod: Rhonda Byrne: A Titok

Inkább könyvet olvasnál? Akkor olvasd: Danielle Carnegie  Sikerkalauz 1-2-3

Ha pedig Még több pozitív dologra vagy nyitott, akkor gyere el egy ThetaHealing® konzultációra. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!