Hogyan legyen még több pénzed?

2020. ápr 20.

Hogyan legyen még több pénzed? 

Még 1993- ban végeztem el a Pénzkontroll tanfolyamot az Agykontroll tanfolyamokból. Dr. Domján László fordította le a külföldi előadó által leadott anyagot. Ekkor hallottam először arról, hogy a pénz, az nem csak egy db. papír, vagy egy számlaszámon lévő összeg, hanem energia. Ez az energia pedig csak és kizárólag azokhoz megy, akiknek pozitív hozzáállásuk van a pénzzel kapcsolatosan. Hiába gondolkodsz nap mint nap pozitívan a pénzre, ha blokkjaid vannak csecsemő, vagy kisgyermekkorban ezzel az energiával kapcsolatban. 

Hogyan legyen még több pénzed? 

Az Agykontroll Gondolat Nagytakarításnak nevezi azt a technikát, hogy eltüntesd az életedből a pénzzel kapcsolatos negatív dolgokat. Hogy ezek a dolgok hol kezdődnek? Egy kisgyereknek ezt mondja a nagymamája:- Most nem veszünk túrórudit, mert nincs rá pénze a mamának. Aztán az illető felnőtt lesz, és soha nem vesz túrórudit magának. Mert benne maradt, hogy az drága. Ha azt mondta volna a nagymama, hogy inkább sütök otthon kalácsot, akkor nem marad meg negatív programként ez a dolog. Vagy most másra költünk, mást veszünk. De ez is lehet, hogy egy olyan programot kezd el futtatni a gyermekben, hogy soha sem kaphatom meg amit szeretnék. Ezért meg kell feleljek mások akaratának, vagy mások elvárásainak. 

Hogyan legyen még több pénzed? 

Ha elkezded vezetni a bevétel- kiadás tételeidet, akkor elkezdenek növekedni az erre irányított energiáid, ez által el kezd átrendeződni a bevétel- kiadás mérleged is. A megfigyelés által lesznek arra ötleteid, mi az amit már ne vegyél meg, mit vegyél máshol, mi az ami helyett valami másra van szükséged. Ahogy el kezded figyelni a költési szokásaidat, azok elkezdenek megváltozni, és egyre több ötleted lesz, hogy átalakítsd a kiadásokat.. Sőt lehet hogy más bevételi forrásokat is találsz. Még akkor is, ha alkalmazott vagy, lehetnek olyan ötleteid, amik pénzt termelnek Neked!

Miért csinálj nagytakarítást, szelektálást otthon? 

Ahhoz, hogy még több pozitív energia tudjon bejönni az életedbe, otthon szelektálnod kell azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged. Régi ruhák, tárgyak, edények, kacatok, amikre már nincs szükséged. Miért kell ezt megtenned? Azért, mert ha ezt teszed, akkor helyet csinálsz a régi helyett az újnak. 
Lehet hogy nem több pénzed lesz, hanem az egyik ismerősödtől kapsz egy kamerát, egy táskát, egy ruhát, amire régóta vágytál. Hiszen nem csak pénzben jöhetnek a dolgok, hanem ajándékok formájában. A szomszédtól kapsz tortát, vagy egy olyan bármit, amire régóta vágytál. 
Nekem az exem úgy döntött két évvel a válásunk után, hogy nekem adja annak a pénznek a felét, ami lejárt neki. Ebből mentem el a ThetaHealing haladó tanfolyamára. Ezenkívül pedig sorsjegyen is nyertem 5000Ft- ot. Egy kedves barátom adta nekem a sorsjegyet ajándékba. Ilyen, és ehhez hasonló csodák kezdtek történni az életemben. Ezért jó, ha szelektálsz otthon, takarítasz, és magadat is lezuhanyozod minden egyes pakolás, takarítás után. Hogy Te is tisztulj meg a negatív energiáktól. 

Miért kell még takarítani a gondolatainkat? 

Azok az emberek, akik irigyek másokra, azok azért nem kapják meg amiért sóvárognak, mert negatív hitrendszerük van ezzel kapcsolatban. Sőt! Nem csak negatív hitrendszerük, hanem negatív érzéseik is. El tudod képzelni, ha valami, vagy valaki iránt negatív érzésed van, akkor azt a dolgot akarod magadnak, vagy olyanná akarsz válni? 
Sose akarsz olyanná válni, akit nem szeretsz! Sőt! Ha a szüleid negatívan beszéltek a gazdagokról, akkor Te sose szeretnél gazdag lenni, ne hogy ne szeressenek a szüleid. 

Szóval ha rajta kapod magad ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokon, akkor gyere el egy ThetaHealing konzultációra! Online is tartom. 

Ha pedig a tettek mezejére szeretnél lépni, akkor gyere egy interaktív Cashflow társasjátékra, ahol tanulhatsz játékosan a pénzről. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!