Újra kezdtük a Cashflow társasjátékot!

2020. febr 7.

Újra kezdtük a Cashflow társasjátékot!

Hosszabb kihagyás után kezdtük újra a Cashflow® társasjátékot. 2020.02.01- én szombaton a Láthatatlan Egyetem Önkéntesei játszottak az én vezetésemmel.  Róluk nem készítettem fotót. Hogy miért? Ők a láthatatlan segítői, Önkéntesei velem együtt a Láthatatlan Egyetemnek, ahol fiatalokat tanítunk meg a pénzügyekre, az időgazdálkodásra, és még sok mindenre, amit a hivatalos oktatás nem tanít. Azért Láthatatlan Egyetem a neve, hogy láthatatlan segítők maradjunk. Ezt a fajta tanulási lehetőséget iskolákban nem oktatják.

Azokkal a barátaimmal, akik eljöttek erre a napra, megbeszéltük, legközelebb Monopolizni fogunk. Miért? Mert a passzív jövedelem egyik alapja az ingatlan befektetés. Addig amíg valaki nem ismeri hogyan kell ingatlanba befektetni, melyiket kell megvenni, hol kell megvenni hogy az jó legyen anyagilag, addig nem tud jó üzletet csinálni a valóéletben. 

Újra kezdtük a Cashflow társasjátékot!

Vasárnap a barátaim voltak a Bőségklubban egy Cashflow® társasjátékot játszani a 17. kerületben, az Újlak utcában. Legközelebb egy másik helyszínen találkozunk, a Balaton mellett. Mivel az alapokat megtanulták az első alkalommal, így legközelebb már én is játszom velük. 

Nem csak fizetős alkalmak vannak itt a Bőségklubban, hanem baráti összejövetelek is. Ezeken az összejöveteleken, olyan dolgokat tanítok meg a tanítványoknak, amilyeneket eddig nem.

Elsősorban természetesen a pénzügyekről van a játékban szó.
A részvényekről, a letéti jegyekről, a vállalkozásokról, az ingatlan befektetésekről, a jótékonykodásról, és a kacatokról. Illetve arról, hogy megtanuljuk vezetni a bevételeinket, és a kiadásainkat.

Ez a társasjáték nem csak úgy működik, mint a pénzügyi tanulás interaktív módja, hanem úgy is mint egy kisebb családállítás.

Mit tanulhatunk meg egy ilyen játékból még? 

A Baráti társaságok és kollégák társasága megtudhatja belőle, hogy hogyan kapcsolódnak lelkileg egymáshoz az emberek.
Segítik e, vagy hátráltatják e egymást. Összedolgoznak e, vagy elítélik a másik embert azért amilyen.
A játék által az ügyes megfigyelő láthatja kinek mi van a lelkében.
Kitűnő párkapcsolatban élőknek, hiszen kiderül segítik e, avagy hátráltatják e egymást az életben. Összedolgoznak e, vagy az egyikük áttestálja a másikra a felelősséget. Kiderül, hogy ki a főnök, a férfi vagy a nő. Kiderül, hogy mennyire tudnak együtt gazdálkodni, ha az anyagiakról van szó.

Ez jóval több mint egy pénzügyi társasjáték. Ez a játék igazi pszichológia! Bármikor, ha eljössz játszani, megláthatod a saját életedet játékosan. Megláthatod a másik ember hozzád való kapcsolódását játékosan. Megláthatod az önmagadhoz, a pénzhez való kapcsolatodat. Igazi önismereti játék. Ha többet szeretnél önmagadról megtudni, és ez által fejlődni, akkor érdemes hónapról hónapra eljönnöd.

A játék rámutat a hibáidra, az erősségeidre, ha odafigyelsz, miközben a pénzügyeidet is megtanulod kezelni.

Jelentkezhetsz pénzgazdálkodási konzultációra, amiben személyre szabottan a Te bevételeidről, kiadásaidról lesz szó. Megtanítalak átlátni a bevételeidet, a kiadásaidat és az eszközeidet, forrásaidat.

Szeretnéd megtanulni kezelni a pénzügyeidet?
Akkor itt az idő! Jelentkezz!

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!