Agykontroll- Gondolat- nagytakarítás

2021. okt 21.

Agykontroll- Gondolat- nagytakarítás

Miért hívják ezt gondolat- nagytakarításnak? A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy arra gondolsz, és arról beszélsz, amit el akarsz érni az életben, s nem arról, amit nem szeretnél.  A negatív gondolkodás azt jelenti, hogy arra gondolsz, és arról beszélsz, amit szeretnél elkerülni az életedben, amit nem szeretnél megtapasztalni. Ha kigondolsz egy rossz dolgot, az 14 napig elemen-tálként életben van. Ha jó dolgot gondolsz ki, az is 14 napig életben van.

Ezért ha rosszat gondolsz, vagy mondasz, azt kell mondani: töröl, töröl. El tudod képzelni, ha ugyan ezt el is képzeled akkor az milyen nagyon rossz? Hiszen a negatív gondolatokból élednek életre a fekete mágia elemei. Olyan, mintha egy hadsereget keltettél volna életre, ha rossz a dolog, amit elképzeltél! Ezt teszik akik pánik rohamban, vagy depresszióban szenvednek. Ők ilyenkor elementálokat keltettek életre, akik 21 napig vannak életben. Ezért nehéz abbahagyni a negatív gondolkodást.

Vagy még sem? 

Amiről beszélsz, és amire gondolsz, azt vonzod be az életedbe.  Ha arról beszélsz:

Mindig kiborulok tőle.
– Megfájdul tőle a fejem.
– Képtelen vagyok rá.
– Megőrülök tőle.
– Utálom.

Én is így gondolkodtam, és nem értettem, miért vonzok be annyi negatív dolgot az életembe, holott elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, és ennek nem így kellene történnie. Álltam, és néztem értetlenül. Nem megy. Közben dühöngtem, és tomboltam magamban, hogy ezzel még tovább húzzam az életembe belépő pozitív dolgok bejövetelét.

– Mi történik akkor, ha ezekre koncentrálok?
– Szép az élet!
– Minden megoldódik!
– Örülök az új napnak!
-Megint ügyesen megoldottam!
– Újra nevethetek!

Próbáld ki hangosan, vagy magadban kimondani újra a fenti listát!

Milyen érzés? 

Próbáld ki hangosan, vagy magadban kimondani az alsó listát.

Milyen érzés? 

Ha 8 másodpercig vagy egy ilyen érzésben, az megteremtődik az életedben.

Kell ez Neked? Szeretnéd?

Hát élj úgy, hogy jó legyen! Ezért nagyon fontos a Gondolat nagytakarítás!

Ha gyerekként azt mondták a szüleid: – Ha vizes lesz a lábad megfázol -, akkor felnőttként megfázol, ha vizes lesz a lábad.

Vajon Ők is megfáznak? Nézd meg itt.

Nem hinném. Nekik nem kell Gondolat- nagytakarítást végezniük ebben a tekintetben.

Mi is az a gondolat nagytakarítás? A negatív gondolatokat pozitívvá kell változtatni. Hogyan? Úgy hogy nem gondolsz rá. Na de hogyan tegyem meg, hogy nem gondolok negatívra? – Kérdezed magadban.

Hát úgy, hogy eljössz egy ThétaHealing® gondolatnagytakarításra. Ha kell, utána kapsz virágcseppeket, hogy a pozitív gondolkodás tartósabb legyen az életedben.

Hiszen ha megváltoztatjuk a gyerekkori programokat, a negatív programokat, akkor Te sem fázol meg, ha vizes lesz a lábad. Ugyan úgy, ahogy a gyerekek az esőben csúszdáztak, és élvezték betegség nélkül.- Ha megnézted a videót, akkor látod, Nekik nem baj ha esőben játszanak.

Ezek a negatív gondolatok vonatkozhatnak a pénz, a párkapcsolat, az egészség, és még sorolhatnám… mire.

Szeretnél más negatív dolgoktól is megszabadulni? Jelentkezz itt.

Legyél napról napra egyre jobban és jobban!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!