A lélek virágai Bach virágok

2021. aug 14.

A lélek virágai Bach virágok

Megszeretnéd gyógyítani a saját, és a családod lelkét is? Itt van ez a módszer, amit ha elkezdesz használni, gyógyító ír lesz nem csak a lelkedre, hanem a testi tüneteidre is. Hogyan válik a lélek a test gyógyítójává? Ami a virtuális világban megjelenik, az megjelenik a való világban, az anyagi világban is. Erre jó ez a Bachvirágtechnika, amit régen használtam kisebb nagyobb sikerekkel. Ismerősökön, kollégákon, barátokon, családtagjaimon, és saját magamon is. Azt hogy honnan ered, azt is megtudhatod ha tovább olvasod ezt az oldalt. 

A lélek virágai Bach virágok

Dr. Edward Bach terápiája számtalan családban vált sikeressé, ismertté, mint a házi patika fő eleme. A virágok felemelik az emberi test rezgésszámát, pozitívvá alakítják a gondolatainkat, s a felsőbb Énnel lépnek kapcsolatba. Hiszen a virágterápia filozófiai rendszere a személyiségen belül két szintet különböztet meg: az egót-, Ént, és a magasabb felsőbb Ént. A betegség oka, ha az ember nem hallgat a belső irányítására, a felsőbb Énjére hogy az életét az életfeladatának megfelelően irányítsa.

Ilyenkor a test megbetegszik, hiszen eltévelyedik az élet útvesztőjében, mivel nem hallgat a felsőbb Én utasításaira. Sokan csak azt tartják valóságosnak, ami kézzelfogható, látható, érzékszerveivel észlelni képes. Bach állítása szerint azonban a fizikai test gyógyulása nem a fizikai szinten történik, hanem a lélek gyógyítja meg a testet. A virágok megmutatják az elakadásokat, s bátorságot adnak, hogy visszatérjünk arra az útra, ami a Mienk. Ezáltal meggyógyul nem csak a testünk, hanem a lelkünk is.

Ilyenkor nagyon fontos az adagolás. Ezért eleinte érdemes kisebb adagot alkalmazni, és csak később emelni. Így elkerülhetjük a rosszabbodás állapotát, rögtön jobb állapotba kerül aki használja.

A Bach- virágterápia egyedülállósága 8 pontban

  1. A Bach- virágterápia szellemi dimenziókból indul ki „spirituális gyógyító eszköz” túllép a saját személyiség határain.
  2. Felismerteti és megerősíti az ember saját gyógyító képességeit.
  3. A diagnózis új formákra épül: érzetek és gondolatok. Hogyan érzem magam ebben a helyzetben?
  4. Az ember rezgése fölött álló növényeket használunk fel: 7,83 Hz fölött.
  5. A Bach- virágterápia egyedülálló módszerrel állítja elő az eszenciákat. Bach a virágok energiáit materiális formájuktól megszabadította, és hordozóanyaghoz kötötte. Stabil energo- infomatikai hordozó.
  6. Igen magas szellemi impulzusokat hordoz, mellékhatásoktól mentes és más gyógyító terápiával összeférhető.
  7. Egyszerű ezért azok számára is rendelkezésre áll, akik megfelelő érettséggel rendelkeznek.
  8. Jól kombinálható, világosan differenciálható.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!