Tízmilliószoros nap a Flow stúdióban

2019. júl 7.

Tízmilliószoros nap a Flow stúdióban

 a  Nekem így jó szervezésében a Flow stúdió helyszínén tartottuk meg azt a meditációt, amire mindig is vágytam, hogy megtartsuk. Farkas Ági, és Békési Józsi segítségével egy olyan Tízmilliószoros esti meditációt tartottam 12 embernek, hogy nekem is örök hálával telt meg a szívem ezek felé az emberek felé, és mindenki felé aki ott volt. Egy hatalmas kő esett le a szívemről, mert meg tudtam csinálni, ennyi ember előtt is! Előtte nagyon izgultam. Józsi nem is értette, mi ez az izgalom, hiszen máskor is csináltam már. Valóban így van, de ők ketten profikkal is dolgoztak, és nem tudtam, hogy az amit én adok, mennyire lesz profi. Jobb és szebb dolgok történtek, mint amire számítottam. 

A Tízmilliószoros nap

Először

egy meditáció keretein belül megnéztük hol tartunk a jelenben, ezen a Tízmilliószoros napon, majd ugyanebben a meditációban elvittem a jövőbe a jelenlévőket. Ezt ugyan úgy tettem meg, ahogy régebben az agykontrollt végzett társaimmal, amikor nekik szerveztem meg a meditádiótkat. Megnéztük a jelenlévők munkáját, hivatását, dolgoztunk a párkapcsolatra, családra és a barátokra is. Ezt követően az otthon, autó, pénz utazás volt a téma, majd a fejlődés, tanfolyamok, könyvek és az egészség is. Hiszen ezek a dolgok, amik a  legfontosabbak mindenki számára. 
A meditációt követően a jelenlévők leírták amit láttak, éreztek, hallottak átéltek a meditáció során. Ezt követte egy kisebb szünet, mielőtt újra egy meditáció keretén belül manifesztáltuk, megteremtettük a jövőnket. 
Elmondtam a jelenlévőknek, hogy amikor egy házat felépítünk, akkor valakinek a fejében megszületik milyen legyen a ház. Ez volt nálunk a meditáció.

Ezt követte,

hogy papírra vetette a mérnök a házat. – Ahogy mi is leírtuk mi az amit szeretnénk teremteni az életünkben ezen a Tízmilliószoros napon. Aztán jönnek a kőművesek, és megteremtik a jövőt. A kész házat. Ahogy Ti is, ha innen kimentek, elkezditek megteremteni a Ti házaitokat. Csak tudnotok kell, miért akarjátok megteremteni. A HOGYAN-okat a TEREMTŐ mutatja majd meg. 

A meditációk után

lehetett vásárolni a könyvemből, illetve ajándékkupont vihetett magával az, aki szeretne hozzám eljönni egy személyes spirituális kezelésre. 

Amikor mondtam

a meditáció szavait, eszembe jutott, hogy 2015. június 2.- án, amikor én voltam az első tízmilliószoros napomon, arról álmodtam, és manifesztáltam, hogy egyszer vállalkozásom lesz, és nem csak embereket fogok kezelni, hanem tanítani is.
Hatalmas hálával és boldogsággal töltött el most, hogy végre beteljesedett a vágyam, és ez nem csak egy napról szól, hanem sok- sok másik napról is. Ez a jövőm! Olyan emberekkel akiket szeretek, és akik engem is szeretnek!
Akkor pedig jön a ThetaHealing kérdése: Hogyan lehet még ennél is jobb? 

 

Siess, a jelentkezés korlátozott!