Neked milyen a műveltséged a pénzről?

2020. febr 15.

Neked milyen a műveltséged a pénzről?

Tanultál a pénzről az általános iskolában, vagy a közép iskolában? Vagy halvány lilád nincs ezekről a dolgokról? 

Miért kérdezem? 

Amikor megtanultunk írni, olvasni akkor ezt nem csak azért tettük, hogy könyveket olvassunk. Ez által el tudjuk olvasni az uca neveket, az üzletek neveit, a katalógust amiből rendelni szeretnénk. De el tudjuk olvasni a szerelmes levelet is, sőt! Meg is tudjuk írni azt. Ugyan így tudunk naplót vezetni, és könnyebb nyelvet is tanulni annak, aki tud írni és olvasni. 

 

Ezért kérlek tudatosítsd magadban, hogy az írás és az olvasás tudása segíti a munkádat, az egészségedet, a párkapcsolatodat, a családi kapcsolatokat, sőt! Az otthonod, a környezeted és a személyiségfejlődésedet is egyaránt. 

Ugyanilyen fontos lenne a pénzről is műveltséggel rendelkeznünk. 

 

Aki mesterien tud bánni a pénzzel, az nincs kiszolgáltatva a körülményeknek, és sokkal boldogabban él. Ráadásul az életét is saját maga irányítja. 
Ha tudod, hogy van fél évre, egy évre tartalékod megtakarításban, befektetésben, vagy a bankban, akkor teljesen más minőségű életben van részed, mint annak, aki hétről hétre, hónapról hónapra él. Ekkor tudod bármi történik van mihez nyúlnod, ezért sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagy, és így éled a mindennapjaidat is. 

 

Ha mesterien bánsz a pénzzel, akkor megváltozik az egészséged, a párkapcsolatod, a családi kapcsolataid, és a baráti kapcsolataid is. A munkádra, a kreativitásodra is pozitív hatással van, sőt a környezetedre, és a fejlődésedre is. 

Mikor tudsz még több pénzt keresni? 

Akkor tudsz több pénzt keresni, ha azt csinálod, amit a legjobban szeretsz csinálni. Ekkor elkezd hozzád beáramolni a pénz. Amikor egyensúlyba kerülsz a pénzzel, kívül és belül is egyensúlyba kerülhetsz. Azért írom feltételes módban, mert vannak olyan emberek is, akik ha több pénzük van, elkezdenek attól rettegni: Mi lesz, ha nem lesz, ha elfogy? Ilyenkor ThetaHealing® hit és érzelem munkára van szükség ahhoz, hogy ez a félelem megszűnjön. 
Természetesen ezek a dolgok kihatással vannak az egész életedre. 
Sokan mondják azt, hogy a gazdagok bunkók, parasztok. Sokan vannak, akik irigyek a gazdagokra. Ők azok, akiknek szintén: ThetaHealing® hit és érzelem munkára van szükségük ahhoz, hogy ez a félelem megszűnjön. 
Akkor lesznek bunkók és parasztok a gazdagok általában, ha szegényként is ilyenek voltak. A gazdagság csak felerősíti az emberi negatív, vagy pozitív tulajdonságokat. Azok a gazdagok, akik kedvesek, adakozóak, hálásak, azok szegényként is ilyenek voltak. Ezek a gazdagok a köz javát szolgálják, mert folyamatosan jótékonykodnak. 
 A pénz kiszabadít rabláncainkból, és egyfajta szabadságot ad, de csak akkor, ha megismerjük és alkalmazzuk valódi értékeit. 

Hogyan gondolkodunk a pénzről? Ezt itt találod

Milyen tabuk vannak a pénzzel kapcsolatban? 

Ezzel jövök legközelebb. 

Könyv ajánlat: Kurt Tepperwein A gazdagság forrása

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!