Mit teremthetünk meg az életünkben?

2023. aug 3.

Mit teremthetünk meg az életünkben?

Érdemes leírnunk, lerajzolnunk, montázst készítenünk, hiszen akkor sokkal hamarabb megvalósulnak az életünkben. 
Ezek a vágyainkat, a céljainkat, az álmainkat tartalmazza. Ne felejtsétek el, hogy az érzést is odaírjátok, hiszen hiába érkezik be valami az életünkbe, ha annak nem örülünk. 
Ez lehet barátság, munka- hivatás, egészség, párkapcsolat, pénz, ház, utazás, önismereti fejlődés, tanfolyam. Kinek mi az álma vágya. 

 

 

A bőröndöt tettem fel legutoljára a montázs közepére, s másnap ajándékba kaptam egy ugyanolyan fekete gurulós bőröndöt.

Mit teremthetünk meg az életünkben szeretnéd tudni?

Akkor olvasd tovább! Ezeket a dolgokat hozhatjuk be az életünkbe, a Tudatosan!  Párkapcsolat, bőség, megbocsátás Önmagunknak, másoknak, utazhatunk, boldogok lehetünk.
Itt ez a fénykép, amire egy pár magyarországi, és külföldi ország képét is montázsként feltettem. Először drága újságokból vágtam ki, de aztán gondoltam egy nagyot! Éppen anyukámmal voltam, amikor bementem egy IBUSZ irodába, és megkértem az ottani kiszolgáló hölgyet, adjon nekem újságokat, mert még nem tudom hogy hova merre utazzak, azt sem hogy mikor, de utazni szeretnék valahova. A kedves hölgy adott nekünk két újságot. Ebből lett ez a montázs, amit az íróasztalom feletti falon tartottam az otthonomban. 

Majd Debrecenben, és Hajdúszoboszlón voltunk. Erről szintén itt vannak a fotók. Imádom a fából készült dolgokat, ha körbevesznek. A fának ezt a természetességét, ami megnyugtat, s feltölt egyben.

Mit teremthetünk meg az életünkben?

Van egy mondás: – Vizet prédikál, s bort iszik. Hát nem mondható el rólam, mert a saját céljaimat, vágyaimat nem csak leírtam, hanem képekben a falra ki is helyeztem. Nem beszélve arról, hogy az ingatlan, amit megvásároltam, fából készült lambériás, és fenyőfából készült ajtókkal van ékesítve. Amit miután a munkámhoz is használok, nem csak viszi a pénzt, hanem mint ahogy a Cashflow társasjátékban tanítom, hozza is a pénzt. A kínai horószkóp szerint, hiányzik a képletemből a fa. Így kívülről hozom be az életembe. 

Mi valósult meg belőle idáig?

Voltam külföldön, 4200Ft volt fejenként a buszköltség. A munkahelyemmel mentünk, s még az anyukámat, s a testvéremet is elvihettem magammal.Fantasztikus volt! Nem csak azért, mert együtt volt a család, hanem azért is, mert emeletes busszal mentünk. Elmentünk a csokigyárba, ahol végig mutogatták, hogyan készülnek a csokoládék. Különböző ízű, formájú, méretű csokikat vásároltunk nagyon kedvező áron. Hoztam az unokáimnak, és a gyermekeimnek is belőle. Ez karácsony előtt volt, így az Adventi vásárban különböző színű bögréket is hozhattunk. Ezt is ajándékként hoztuk haza. Nagy öröm volt számomra ez a kirándulás is. 

Eljutottam Szilvásváradra

Eljutottam Szilvásváradra, a Szalajka völgybe. Ez egy régi álmom volt. 

Hollókőre egy régi osztálytársam ajándékaként.

Szentendrére 

A Tudatos Teremtés Iskolája, amit 2023. augusztus

21.-én hétfőn tartunk 18.00-20.00 között.

Az alkalom végén lesz egy meglepetés, és kérdezz- felelek is. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!