Ma van halottak napja

2021. nov 1.

Ma van halottak napja.

Sokan elmegyünk a temetőbe, meglátogatjuk a régi rokonainkat, ismerőseinket, s eszünkbe jutnak a régi emlékek, s bánjuk, hogy annak idején nem máshogyan tettünk, vagy mondtunk dolgokat, amíg éltek. Szomorúak vagyunk ha rájuk gondolunk. Vajon ilyenkor őket hiányoljuk, vagy magunkat sajnáljuk? Hiszen ha valami betegség miatt tértek jobb létre, akkor nekik ez volt a legjobb, amit tehettek, hiszen így véget értek a szenvedéseik. 

Ma van halottak napja

Most nézz mélyen azoknak a szemébe is, akikkel most vagy együtt, és akiknek most tehetsz jót, szépet, hogy ne utólag a sírjuk felett sírdogálj, mert nem voltál vele jobb, kedvesebb, és odaadóbb. Gondolkozz el rajta, mert néha csak egy hajszálon múlik egy élet. Lehet éppen egy mosolyon, egy simogatáson. Hiszen a szavakkal ugyan úgy lehet ölni, mint gyógyítani. Sokan elfelejtik ezt amikor valakivel beszélnek. Pedig egy idő után a negatív mondatokat ismétlő embereket ezért hagyják magukra az emberek. Mert már nem tudják elviselni a panaszkodásukat. Mégis ők is emberek, akik megértésre, szeretetre vágynak. 

Most küldj mosolyt a kedvesednek a dühöd helyett, most örülj neki, amíg lehet. Ha ezt ma nem teszed, lehet holnap már késő lesz.

Tanítsátok egymást szeretni, beszélgetni, ölelni. Ha ez segítség nélkül nem megy, gyertek el egy- egy alkalommal hozzám, hogy oldjam a haragot, a dühöt, a félelmet egy ThetaHealing® kezeléssel, vagy Cashflow® társasjátékkal, hogy jobban legyetek egymással, a világgal, magatokkal. Hogy miért éppen a játékkal? Ha ketten játsszátok, ráláttok az elakadásaitokra, és arra hogyan oldhatjátok meg ezeket. Thétával pedig oldhatjuk a blokkokat. Milyen blokkokat? Mit láttál a szüleidtől, hogyan éltek, milyenek voltak egymással? Sokszor tudtunkon kívül már az anyatejjel magunkba szívtuk azt a viselkedésformát, amit tőlük láttunk. Ha ismersz olyat, akinek ezekre szükségük lehet, akkor lepd meg őket egy ajándékkártyával.