Januárban újra elkezdtük a játékot!

2024. jan 16.

2016 januárban újra elkezdtük a játékot!

Januárban folytattuk a Cashflow játékkal megtanultuk hogyan költsük, és hogyan Ne költsük el a pénzünket. Várok minden régi és új játékost szeretettel!

Új ötletek lesznek, hogy még tökéletesebb legyen a jövőtök! Meglepetéssel is készülök az új évben azoknak, akik többed szerre jönnek el hozzám játszani. Lesznek új megtapasztalásaitok az új pénzügyi szokásaitokkal kapcsolatban. Lemérhetitek, mennyit fejlődtetek az utolsó alkalomhoz képest.

 

Bármilyen ajándéknak érdemes Cashflow társasjáték ajándékkártyát adni szeretteinknek.

Megismerhetitek ezt a történetet is: 

Vajon ki az, aki szeretne Cashflow ajándék kártyát adni a szeretteinek, hogy játékosan tanulja meg a pénzzel való látásmódot? Hiszen sem otthon, sem az iskolákban nem tanítják ezt. Sajnos sok olyan bankár van, aki úgy ad pénzügyi tanácsot, hogy neki nincsen sem ingatlana, sem pénze, és nem is ismeri az ehhez vezető utat. Sokan tanítjuk az új látásmódot, de kevesen tudják alkalmazni. Vajon miért van ez? 

Hogy miért? 

Például, ahogy vezettem a költségvetésemet, rájöttem, hogy péksütire havonta 15.000Ft-ot költök, míg a gyümölcsre, zöldségre, csak 2-3.000 Ft-ot. Akármikor elmentem az Örs Vezér téren, vettem sütiket. Majd amikor rájöttem, ezeknek a költségeknek az eredetére, már tudtam változtatni. Ezentúl mindig gyümölcsöt vettem. 94 kg-ról lefogytam 84 kg-ra. Ugye milyen egyszerű a fogyás? De nem csak erre jöttem rá. Segített megszabadulnom 8,5 milió kölcsöntől is egy évre rá, hogy elolvastam Robert Kiyosaki Gazdag papa, Szegény papa című könyvét. Illetve elkezdtem ThetaHealinget is tanulni. Így sikerült manifesztálnom. 

Miért vagyok más, mint a többi Cashflow játék programtartó?

Változások 2021-re:

Ezt a bejegyzést még 2016- ban írtam, a kezdet kezdetén. Azóta megváltoztattam sok mindent ezekben a játékokban. Először is, a költségvetési, számla vezetési dolgokat. Hiszen a való életben is érdemes vezetni a bevételeinket, és a kiadásainkat. Ezen kívül a Társasjátékot, ami csak kellék, és a gyakorlati útmutatásokat adja a pénzel, pénzügyi tudatossággal kapcsolatban, Cashflow társasjátéknak nevezik.
Mára már kifejlesztettem hogy Családállítással, és blokkok oldásával játsszák a részt vevők a játékot. Ma már 6 órás a program, és így nem éheznek a részt vevők, és közben pihenni is tudnak. Nálam van egyedül 6 órás a program, és Családállítás is a játékban.

A Bankokról: 

Szintén pénzintézetben dolgoztam. Ez alatt a több mint 35 év alatt, sikeres voltam, Díjkiosztó Gálákon vettem részt. 9 millió Ft volt a tartozásom, + a kocsi hitel, ami Svájci Frankos volt. Ekkor írtunk 2008- at. 
Több százezer embernek segítettem az akkori legjobb tudásom szerint. De Robert Kiyosakinak köszönhetően rengeteg minden átértékelődött bennem. Először csoportvezető lettem. Oktattam, mint coch, mint mentor, és előadásokat is tartottam. De ez sem volt jó. Megcsömörlöttem, és rájöttem ezt már tanítani sem akarom. 2016- ban adtam be a felmondásomat, és lettem először vállalkozó. Ezt a foglalatosságot sosem adtam fel. Hiszen ez volt a hobbim. Tanultam, tanultam, és tanultam… 

Miért van az,

hogy a bankok alkalmazottainak van személyi kölcsöne, hitelkártyája, lakáskölcsöne, és miközben el van adósodva, ki sem lát a hitelekből, pénzügyi tanácsokat osztogat? 
Vajon ki a hitelesebb, aki pénzügyi tanácsokat osztogat, miközben el van úszva az adósságokban, vagy az az ember, aki négy év alatt a nyolcmillió Ft- os kölcsönéből megszabadult, miután megismerte a Cashflow társasjátékkal hogyan kell igazán áramoltatni a pénzt? Aki eladta az ingatlanát amikor felmentek az ingatlan árak, vett egy új ingatlant hitel nélkül. Majd négy év alatt az új ingatlanának az értéke több mint a duplájára emelkedett, illetve amikor megtehette, passzív jövedelmet is generált számára az új ingatlana. 

Mit gondolnak azok, akiknek sok pénzük és sok hitelük van?

Amikor először feltettem egy hirdetést a Cashflow társasjátékkal kapcsolatban a Facebookon, akkor az egyik olvasó rám írt: 
– Mekkora összeged van a Bankban? – de az egésznek éppen nem ez volt a lényege! Hanem a passzív jövedelem! Ezt az illető nem értette meg. Hát akkor ki az aki gazdag? A középosztály béli, akinek nyakló nélkül vannak a hitelei, és van megtakarítása is, vagy az, akinek akkor is van bevétele, ha nem dolgozik?

Persze úgy alakult, hogy családi okok miatt lemondtam a passzív jövedelmemről. De még nem adtam fel, hogy újra lesz passzív jövedelmem. Csak tudni kell odafigyelni arra, mikor kell eladni újra az ingatlant, amikor ezt meg lehet tenni.  

A ThetaHealing, és a Cashflow együtt csodákat generálhat az életünkben!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!