Januárban újra elkezdjük a játékot!

2016. dec 22.

2017 januárban újra elkezdjük a játékot!

Januárban folytatjuk a Cashflow játékkal megtanuljuk hogyan költsük, és hogyan Ne költsük el a pénzünket. Várok minden régi és új játékost szeretettel!

Új ötletek lesznek, hogy még tökéletesebb legyen a jövőtök! Meglepetéssel is készülök az új évben azoknak, akik többedszerre jönnek el hozzám játszani. Lesznek új megtapasztalásaitok az új pénzügyi szokásaitokkal kapcsolatban. Lemérhetitek, mennyit fejlődtetek az utolsó alkalomhoz képest. 

 

Karácsonyi ajándéknak még érdemes Cashflow társasjáték ajándékkártyát adni szeretteinknek.

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Megismerhetitek ezt a történetet is: 

Vajon ki az, aki szeretne Cashflow ajándék kártyát adni a szeretteinek karácsonyra, hogy játékosan tanulja meg a pénzzel való látásmódot. Sajnos sok olyan bankár van, aki úgy ad pénzügyi tanácsot, hogy neki nincsen sem ingatlana, sem pénze, és nem is ismeri az ehhez vezető utat. Sokan tanítjuk az új látásmódot, de kevesen tudják alkalmazni. Vajon miért van ez? 

Miért van az, hogy a bankok alkalmazottainak van személyi kölcsöne, hitelkártyája, lakáskölcsöne, és miközben elvan adósodva, ki sem lát a hitelekből, pénzügyi tanácsokat osztogat. 
Vajon ki a hitelesebb, aki pénzügyi tanácsokat osztogat, miközben el van úszva az adósságokban, vagy az az ember, aki négy év alatt a nyolcmillió Ft- os kölcsönéből megszabadult, miután megismerte a Cashflow társasjátékkal hogyan kell igazán áramoltatni a pénzt? Aki eladta az ingatlanát amikor felmentek az ingatlan árak, vett egy új ingatlant hitel nélkül. Majd négy év alatt az új ingatlanának az értéke több mint a duplájára ment fel, illetve amikor megtehette, passzív jövedelmet is generált számára az új ingatlana. 

Mit gondolnak azok, akiknek sok pénzük és sok hitelük van?

Amikor először feltettem egy hirdetést a Cashflow társasjátékkal kapcsolatban a Facebookon, akkor az egyik olvasó rám írt: 
– Mekkora összeged van a Bankban? – de az egésznek éppen nem ez volt a lényege! Hanem a passzív jövedelem! Ezt az illető nem értette meg. Hát akkor ki az aki gazdag? A középosztálybeli, akinek nyakló nélkül vannak a hitelei, és van megtakarítása is, vagy az, akinek akkor is van bevétele, ha nem dolgozik?

Persze úgy alakult, hogy családi okok miatt lemondtam a passzív jövedelmemről. De még nem adtam fel, hogy újra lesz passzív jövedelmem. Csak tudni kell odafigyelni arra, mikor kell eladni újra az ingatlant, amiből ezt meg lehet tenni.  

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!