Cashflow játék a kezdet kezdetén

2023. aug 25.

Mi történt szombaton?

Szombaton egy újabb játékot tartottunk. A résztvevők örömére. Íme a nyolcszögletű asztal, amihez leültek ezen a napon a játékosok játszani. Ennél az asztalnál teljesen más érzés a játék, mint egy négyzet, vagy téglalap alakú asztalnál. Így várom azokat az embereket, akik megtisztelnek jelenlétükkel. Gondolom másoknak is érdekes látvány a szokatlan asztal formája. Mellette van egy másik kis asztal is, ahol nasival, gyümölccsel várom az idelátogatókat. 
Ezen a napon is izgalommal töltött el, hogyan fog eltelni a nap, ki milyen dolgot visz magával majd a nap végén?

Hálám Sallay Katalint illeti, aki behozta  Magyarországra a Cashflow társasjátékot, és fordította a könyveket. Robert Kiyosaki volt az aki a játékot kitalálta, illetve a hozzá tartozó könyveket megírta. Hálás vagyok még Katinak azért is, mert egy/ egyben tanított a játék csínjára- bínjára, úgy ahogy csak tőle lehet megtanulni. Büszke vagyok arra, hogy én voltam az utolsó diákja akit elvállalt. 

Mi történt szombaton?

Ezen a napon az egyetlen fiatalember a csoportban, már egy órán belül kijött a mókuskerékből, és a következő egy órában megnyerte duplán a játékot. Vagyis elérte mind a két kitételt, amit el lehet érni. Ezzel bizonyítva mindannyiunk számára, hogy lehetséges az olyan gondolkodás, amivel már ilyen rövid időn belül átállítódhat a gondolkodás üzletileg egy pozitívabb lehetőséggé.

A képeken itt látható a játék, s a résztvevők, akik nagyon jól érezték magukat.

Mi történt szombaton?

Szombaton egy új csapat látogatta meg a Bőség klubot. Egy MLM rendszerben dolgozó csapat jött most el, hogy próbára tegye önmagát, és a pénzügyi tudását.
Ez a csapatépítő pénzügyi önismereti játék mindenkinek személyre szabottan mutatja meg, mi az, amit az életben a pénzzel tesz, s mi az, amiből tanulnia kell a pénzügyi dolgokkal kapcsolatban. Nem csak a pénzügyi önismeretet növeli, hanem annál sokkal többet ad, főleg ha valaki addig játssza, amíg ki nem kerül már egy óra alatt a mókuskerékből. A játék alatt rájön szinte mindenki hogyan költse és hogyan ne költse a pénzét, hogyan tartalékoljon, s hogyan tartsa megtakarításban a pénzét. Növekszik a pénzügyi intelligenciája, miközben egy nagyon jót játszott, s közben sokat nevetett. De itt nem ér véget a pénzügyi tanulás. Hogyha tényleg szeretne gazdagságot, és önállóan felelősséget akar vállalni ÖN-MAG- árért, akkor bizony máshol is tanulnia kell. Természetesen tudom, hogy hová küldjem őket tanulni. Ha szeretnének.