A félelmek leküzdése

2020. jan 18.

A félelmek leküzdése

A pénzügyben a sikereim azzal kezdődtek,hogy az első két évben negyedévenként voltak képzések. Nagyon sok mindent tanultunk. Két nap szakma, egy nap ügyfél tipizálás. Az érdekessége az volt, hogy mindig más szemszögből tanultuk az emberek viselkedését, működését. 

Voltak a Szangvinikus, Kolerikus, Melankolikus, Flegmatikus személyiségek. Legközelebb viszont a piros, a zöld, a kék, és a sárga emberek tulajdonságairól tanultunk. A következő alkalommal megint más szempontok alapján vizsgáltuk meg az emberi viselkedéseket. 

A félelmek leküzdése

Az érdekes dolog az, hogy a Mantra egyetemen nem csak ilyen fajta emberi tulajdonságokról tanultunk, hanem Melankólikus, Érzékeny kolerikus, Kolerikus, Szangvinikus, Flegmatikus szangvínikus, Flegmatikus, és Közepes szangvinikus természetű emberekről is megemlékezett a tanár. Tehát majdnem dupla annyi féle ember létezik. Ráadásul a születési dátumukból tudjuk megmondani a belső és külső tulajdonságait az embereknek. A Kronobiológiai szerint.

Amíg a tanfolyamokra jártam, a Bach virágterápiáról olvastam az interneten, hiszen kíváncsi voltam, az éppen aktuális félelmeimre milyen cseppeket írt fel a dr. A félelmeimet kellett először leküzdenem ahhoz is hogy ne legyek depressziós, és ahhoz is, hogy jó értékesítő legyen belőlem. Azóta szerencsére a depresszió mint olyan, elkerül már. A meghatározható félelmekre a Bohócvirágot kaptam, azokra, amiket pedig nem tudtam meghatározni azokra a Rezgőnyár volt a megfelelő csepp.Mivel folyamatosan körbenjáró gondolataim voltak, ezért kaptam Fehérvirágú vadgesztenyét is. Arra hogy könnyebb legyen a kommunikációm, a Békaliliom virágából tettek bele a virágkeverékembe. Ennek köszönhetően már az első évben Bronz érmes lettem. A következő évben pedig ezüst, majd aranyérmes értékesítő lett belőlem. Eljutni a sírástól, az aranyéremig, nagyon jó dolog, hiszen volt olyan hogy sírva fakadtam az ügyfél undoksága miatt, és rettegtem attól hogy odamenjek hozzájuk és megszólítsam őket. A virágok segítségével ezt is leküzdöttem. Úgy hogy nem csak a negatívan gondolkodóknak kiváló a virágkeverék, hanem az értékesítőknek is. Dolgozhatnak akár MLM hálózatban, akár bármilyen más vállalkozásuk van. Ilyen kiváló gyógyászat a homeopátia is. Erről itt találsz bővebben. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!