Hogyan gyógyultam meg homeopátiával?

2017. jún 7.

Hogyan gyógyultam meg homeopátiával?

Még 1992- ben ismerkedtem meg Andreával, aki akkor tanulta a homeopátia csínját- bínját. Egy szemtorna tanfolyamra vittük gyermekeinket, és nekem mandulagyulladásom volt. Amikor megkérdezte milyen gyógyszert szedek rá, elmondtam neki mi az amit nem, mert a gyógyszerre allergiás voltam.  A legközelebbi találkozásunkkor végig simította a karomat, fél óráig beszélt a belső tulajdonságaimról, végül adott egy homeopátiás pirulát, amit akkor elkezdtem szedni. Azóta sohasem volt mandulagyulladásom.

Hogyan működik a homeopátia? 

A homeopátia úgy működik: kutyaharapást szőrével kell gyógyítani. Arra az anyagra kaptam kis dózisú szert, amire allergiás voltam. Akkoriban szerettem volna megtanulni ezt a gyógymódot, de nem volt rá lehetőségem. Így más utakat kerestem. Igaz évekig, amíg a , Andrea segített vele és egy könyv segítségével gyógyítottuk gyermekeimet, és jó magamat.

A könyv a Medicina megjelenésében Ravi és Carola Roy nevéhez fűződik: Öngyógyítás Homeopátia segítségével.

Gyermekeim felépültek a rendszeres középfülgyulladásból, és egyéb betegségekből.

Meg tanultam segítségével az újszülött fiamat táplálni anyatejjel egészen két éves koráig.  Ő a harmadik gyermekem volt. E nélkül a szer nélkül lehetőségem sem lett volna, hiszen az első két gyermekemet nem tudtam anyatejjel táplálni.
Igaz ekkor Andrea segítségével és a saját új megoldás centrikus gondolkodásom alapján tanultam meg a szoptatás csínját- binját. 
De ebben az időben nem csak saját magamnak segítettem, hanem több kismamának a környezetemben. Így tudtak szoptatni azok az anyukák, akik őszintén, tiszta szívből akartak változtatni azon, hogy ne tápszerrel etessék a gyermekeiket. 

A hatalmas áttörés akkor volt, amikor pénzügyi szakemberként adtam tanácsot egy párnak, akiknek a lakhatásuk volt veszélyben a drága tápszer miatt. Rá egy hónapra, nagy boldogan újságolták: – Képzelje el! Szopik a kicsi, és így van pénzünk az albérletre! 

A Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen is tanítják a homeopátia működését, használatát. Tudom, hogy nagyon jó gyógymód annak, aki hisz benne, és használja. Ezért is tervezem ezt a gyógymódot is mélyen elsajátítani a jövőben. 

Mindenkinek ajánlom ezt az alternatív gyógyászatot is, hogy megismerje, és használja. 

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!