Túljutottam a félelmeken a rádiós adással kapcsolatban

2019. okt 17.

 

Túljutottam a félelmeken a rádiós adással kapcsolatban,

s most már járom tovább az utamat, segítve más embereknek, hátha ők is szeretnék megtalálni a saját útjukat.

Időnként elfáradok én is, hiszen emberből vagyunk, s ha sok a munkám én is elfáradok. Mint mindenkinek nekem is lehet jobb, vagy kevésbé jó napom, a különbség annyi, hogy ez miatt a környezetemet ledorongolom e, vagy megoldom máshogyan ezt a dolgot.

Van, aki átkozódik ilyen állapotában, s olyan is van, hogy másra próbálja áthárítani a felelősséget. Pedig az átkokkal nagyon vigyázni kell, mert azok visszaszállnak a küldőjükre is.

Amikor engem megátkoztak, akkor nem gondolta az illető, hogy a saját fiára, és az unokájára teszi rá az átkot azzal, hogy ezt a negatív formáját alkalmazza a spirituális világnak. 

Ma már én mindennap azzal kezdem a napomat, hogy azt a helyet ahol dolgozom elképzelem Feltétel Nélküli Szeretettel feltöltve. Azokat az embereket, akik jönnek hozzám, úgy szintén ebben a FNSZ védőburokban képzelem el. Küldök magamnak Bébi az anyaméhben pozitív energiát, és Gyémánt, Arany, Ezüst védőburkot képzelek magam köré, ami meggátolja, hogy mások negatív energiákat tegyenek rám. Ha napközben érzem hogy ez a védelem lejött rólam, akkor újabb védelmeket teszek magamra, hogy így teljenek a napjaim. 
Igazából akkor érzed mennyire nagy szükséged lenne az energetikai védelemre, amikor egy tömegközlekedési eszközön utazol. Ha ezt nap mint nap megteszed, akkor naponta lenne szükséged az élő védelemre. 

A félelmeink pedig a legnagyobb ellenségeink, s nem a társunk, a barátunk, vagy a gyermekünk.

Túljutottam a félelmeken a rádiós adással kapcsolatban

Ma már ha félelmeim vannak, akkor pillanatok alatt dolgozok rájuk akár a mosdóban, akár reggel kávé ivás közben is. Nincs szükségem arra, hogy félrevonuljak akár egy órára is, mint három évvel ezelőtt, amikor ez a barátság elkezdődött a képen látható Barnabás és köztem. 

Amikor a félelmekre dolgozunk akkor minden pozitívvá alakul az életünkben. Szóval, ha egyedül nem megy, dolgozzunk együtt, akkor jobb lesz a kedved. Rosszkedvvel sohase feküdj le.  Ilyenkor meditálj, és kérjél Feltétel Nélküli Szeretet a Teremtőtől. Ha szeretnél, gyere, dolgozzunk rá ThetaHealinggel. Akkor meglátod, elillan a fáradság, a bánat, és jó kedved lesz helyette.

Gyere el egy ThetaHealing® konzultációra, vagy egy meditációra. Természetesen Worshoppos meditációra is eljöhetsz hozzám, ha szeretnél. 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!