Pomáz előtti készülődés

2022. szept 23.

Pomáz előtti készülődés

Most Pomázra megyünk szombaton. Mindig nagy izgalommal várom amikor a Gyógyító Falu rendezvényeire megyek. Most sem volt ez másként. Eddig jók voltak a plédek, a jóga párnák, de ahogy beállt az ősz, hideg lett a Föld, már nem optimálisak ezek a kellékek. A másik amin izgultam, hogy ki fog elvinni Pomázra. Hiszen sátor, fém váz, és a kellékek. Kaptam az égiektől egy olyan segítőt, aki nekem ezekben segített. 

Először is sikerült olyan társat találni, aki elvisz a Gyógyító Faluba telekocsival. Ebben Kálmán Lőrincnek volt nagy szerepe, aki a Spiritual Human Yogat tanítja, hiszen ő sok sámánt, táltost, segítőt ismer. Illetve elvitt engem többször is telekocsival. Ahogy Dobos Gábor is elvitt Ópusztaszerre. 

Most Pálosi Zoltán személyében találtam meg aki Rúna mágiával is foglalkozik. Vele Lőrinc kötött össze. Együtt fogunk menni Szobra is, október 20.-21.-22.-23.- án. Ez egy négy napos tábor lesz. 

Most székek vásárlásában is segített nekem Zoli, aki nagyon készséges, és kedves ember. Itt akik részt vesznek a Gyógyító Faluban sok olyan emberrel találkozom, akikkel régebben szerettem volna, de nem sikerült. Nagyon sokat tanulunk egymástól, és sokat beszélgetünk. 

Évekig éltem olyan környezetben, ahol ezek a spirituális témák tabunak számítottak, mert mindenki hülyeségnek tartotta. Már már én is elhittem, amikor a Spirituális Segítők csoport segítségével rám talált Lőrinc. Cserébe felajánlotta, hogy részt vehetek rendezvényeken. Nem is tudta, illetve tudhatta, hogy ez életem egyik legnagyobb álma, hogy táborokat tartsak. Most pedig az álmok, a vágyak elkezdtek megvalósulni. Hiszen voltam Tápiószentmártonban, Ópusztaszeren, Györén is. 

Boldog vagyok hogy ilyen közösséghez tartozhatok, és hogy ilyen barátaim vannak. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!