Hogyan alakult Mónika története?

2022. szept 13.

A baloldali kép május 1.- én készült
A jobb oldali kép a konzultáció után 2 nappal.

“Puhább is lett a csomó!”

Alatta pedig 3 hónap múlva. 
Nem kell megműteni.

Hogyan alakult Mónika története?

Mónika története sikerként alakult. 2022.05.20.- án tartottuk meg a ThetaHealing® konzultációt. Sok problémája volt, és ezekre néztünk rá thetával. Ezt a történetet írta le nekem az alkalom után 3 nappal: 

“Kedves Mária! Szeretnék beszámolni az alábbi változásokról. Pénteken kaptam kezelést. Másnap erős fájdalmat éreztem a jobb oldalamon. Este egy kb. 1 cm-es epekő távozott. Egész vasárnap kertészkedtem. Ez korábban nem ment volna! A jobb kezem még fáj, de nem annyira, határozottan jobban mozog. Mintha kisebb lenne a ganglion is. Küldök fotót. Az első május 1-jén készült, a második ma. Hálásan köszönöm, hogy segítettél ! 🙏♥️ Remélem, te is jól vagy. Csodás délutánt kívánok!”

Örülök, hogy megint segíthettem egy nagyon kedves embernek. 

Nem csak lelki elakadásokra tudunk ránézni, hanem a testi eltérések lelki okait is megláthatjuk ezzel a technikával. Abban a pillanatban, hogy valaki rálát ezekre a dolgokra, már nem kell teherként cipelnie a testi tüneteket. Van amikor már egy alkalom elég, ahogy írta is Mónika, távozott az epekő, van amikor több alkalomra van szükség. Ez teljesen emberfüggő, hiszen mi emberek is mások vagyunk. Más körülmények között nevelkedtünk, és más más probléma jelenik meg az életünkben. 

Ezeken tudunk dolgozni. Amikor megtaláljuk a gyökérokokat, ahogy Mónikánál is, beindulnak a csodák az életünkben. 
Szeretnél ilyen csodát Te is az életedben? 

Jelentkezz bátran!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!