Öröm tánc órák Máriával

2019. nov 2.

Öröm tánc órák Máriával

Az öröm táncban Önmagadat adhatod. Nem kell semmi féle olyan mozdulatot tenned, amit nem Te találtál ki. Ez egy meditációs tánc. Itt szabadon mozgathatod meg a testrészeidet, olyan módon, ahogyan csak szeretnéd. Ha nem tudsz táncolni az sem baj, hiszen ringathatod magad, vagy tornázhatsz is a zene ütemére, vagy csak úgy bele az éterbe. Ez a tánc felszabadítja a tested, és a lelked. Minden porcikádat átjár
Lesz olyan tánc amit egyedül táncolsz, de olyan is amelyiket párban, hárman, vagy csapatban. Te döntöd el időnként kapcsolódsz e a többiekhez. Nagyon fontos, hogy a táncidő végéig itt maradj, ezért csak akkor kezd el, ha végig itt tudsz maradni. 
Hasonló mint a Rituáltánc, de mégsem az.  Erről itt találsz részletesebb infót. 

Öröm tánc órák Máriával

A tánc menete:

Különböző zenéket fogsz hallani, és ezek alapján találod ki éppen akkor, és ott, mi az amit szeretnél eltáncolni. Ez lehet egy régi emlék, de az is lehet, hogy az itt és most- ban oldódnak az energiák. A Szimoron mágia alapján fogunk találni Neked zenét, hogy oldódjanak a blokkjaid, nem csak zenével, hanem tánccal is. Lesznek meditációs zenék, és olyanok is, amiket régen hallottál, de nagyon szerettél. Ezek a zenék lehet hogy egy disco zene, de az is lehet hogy egy meditációs zene, vagy egy komoly zene. 
Amikor zenét hallgatunk, akkor felelevenednek régi gondolatok, emlékek, történések. Attól függően, hogy akkor régen pozitív, vagy negatív érzéseket, érzeteket tapasztaltál meg, attól függ, hogy jelenleg mit élsz át a zene hallatán. Ha ezek negatív dolgok, akkor újra átélés helyett, kimozgód, kitáncolod magadból ezeket a blokkokat. 
Először megérkezünk a terembe, köszöntjük egymást. Ezt követően egy olyan zene fog megszólalni, amikor bejárathatod minden porcikádat a további napra. A ritmusos, és andalító zenék folyamatosan egymás után fognak jönni, hogy Te is megtaláld azt a pontot, ami Neked nagyon jó, és oldásokat, aha élményeket jelent számodra.  

Szeretettel várlak! Oldjuk a blokkjaidat meditációs tánccal, és zenével! 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!