Milyen volt az utam a vidámságba?

2021. aug 24.

Milyen volt az utam a vidámságba?

Elindultam a depresszióból, megérkeztem a nyugalomba, a vidámságba, a boldogságba. 1991- ben hiába végeztem Agykontroll tanfolyamot, ha a gondolatnagytakarítást nem csináltam nap mint nap! Így csak a negatív dolgokat vonzottam be. 

Hol tartok most? Napi szinten csinálom a gondolatnagytakarítást, és manifesztálok egyre jobb és jobb dolgokat az életembe. 
Milyen tanfolyamokra, képzésekre jártam? Nagyon sok félére. Nem csak a spirituális úton, hanem az anyagi világban is tanultam. Mikről tanultam? Embertipológiát.

Mi az az embertipológia? 

Sok fajta ember létezik. Ilyen is, olyan is. Ezeket az ember fajtákat meg lehet tanulni, ki hogyan és mire reagál így vagy úgy. Pszichológusok is tanulják az emberi tulajdonságokat. Ezekről 2006- ban kezdtem tanulni. Vannak piros emberek, kék emberek, zöld emberek, sárga emberek.  Az egyik tematika szerint. A másik szerint pedig vannak a melankolikus emberek, a szangvinikus emberek, a flegmatikus emberek, a kolerikus emberek, és a kevert személyiségek. 

A Bachvirágterápiát amikor tanultam, 2009- ben, teljesen más jellegzetességként láttam meg az emberek tulajdonságait. 
Majd amikor a Kronobiológiai pszichogenetikát ismertem meg, akkor rájöttem, hogy a születési dátumból is nagyon sok mindent meg lehet látni egy emberről. Sőt számmisztikával is!

Tapasztalataim az emberi viselkedésről a pénzügyi világ révén több százezer emberről szólt, hiszen 35 évig csak emberekkel foglalkoztam. Csak éppen egy más nézőpontból. Meg kellett tanuljak úgy kommunikálni, hogy az asszertív kommunikációt használom.

Milyen volt az utam a vidámságba?

Amikor a SzomatoDráma alaptanfolyamon voltam, akkor ráláttam arra, hogy különböző emberek, orvosok, pszichológusok, természetgyógyászok, segítők ugyanolyan problémákkal küzdenek mint én, mégis máshogyan fogják fel a dolgokat. Ez még 2013- ban volt. Ez után kezdett el érdekelni, hogy én hogyan dolgozom fel a problémáimat. Akkor írtam meg A karma szerepe a depresszió kialakulásában című könyvemet. Ennek a könyvnek már készül a következő része: Hogyan látom a világban ugyanazt vidáman címmel. Kíváncsi vagyok, mit vált ki belőletek ez a hozzá állás. Hiszen a második részben a pozitív megközelítések lesznek hangsúlyosak. 
Menet közben pedig nem történt más, csak annyi, hogy ThetaHealinggel a negatív énképemet pozitív énképpé varázsoltam. 

Ma már vidáman mesélek az unokáimnak, és derűsen alakítom az életemet olyan emberekkel, akik elfogadják a pozitív meglátásaimat.
Ez egy Új Élet! Tele barátokkal, vidámsággal. Annyit adok, amennyit szeretnék, és cserébe nagyon sokat kapok vissza a világból!

Szeretnél Te is elindulni a boldogság felé, egy önismereti úton?

Akkor jelentkezz a Worshopra, vagy a személyes konzultációra!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!