Milyen a Cashflow játék hárman…

2017. ápr 11.

Milyen a Cashflow játék hárman…

Ezen a napon nem a spirituális játék volt porondon, inkább az üzletiesebb jelleg. Ezért is ebben a formában fogalmaztam meg a játék irányítását, és az aktuális energiák bemutatását. 

Úgy gondolom, amikor kevesebb játékos gyűlik össze, az is nagyon tanulságos lehet, s kell is, hogyha szeretne játszani valaki, megadjuk Neki a lehetőséget. Így még többet profitálhat, mintha nem játszanánk le azt a játékot. Mivel 3-5 óra alkalmanként az idő amit erre ráfordítunk, így előfordul, hogy valaki nem tud annyit itt lenni köztünk, amennyit szeretne. Ez volt szerdán is, amikor is Orsival, és Attilával játszottunk együtt. Itt van egy- egy videó a megtapasztalásukról:

Milyen a Cashflow játék hárman…

A Cashflow társasjátékot mint önismereti spirituális játékot is lehet használni. A játék mindig hatalmas megtapasztalásokat, és AHA élményeket jelent a játékosoknak, a játékvezetővel együtt. Van olyan, aki már az ötödik napszemüvegét veszi meg az életben, és Neki a játék azt mutatja meg, hogy mire költi el a pénzét, miért nem tudja megfogni. Van olyan is, amikor valaki a sokadik cipőjét veszi meg, vagy a sokadik autóját, és fel sem tűnik neki, hogy ezt a pénzt ennél jóval kedvezőbben is felhasználhatná. Érdekes, hogy emberek mennyire máshogyan vélekednek a pénzről. Vannak, akik azonosítják magukat az állásukkal, mások a jövedelmükkel, sőt olyanok is akadnak, akik a ruhatáruk minőségével azonosítja saját magát.

Van olyan is, akinek a játékban sorra születnek meg a gyermekei, mint az életben is, így ezen keresztül mutatja meg a játék, hogy mire költi el hónapról hónapra a pénzét. Ez akkor igazán érdekes, amikor egy, vagy több felnőtt gyerekről szól. Hiszen vannak szülők, akik még a felnőtt gyerekeiket is eltartják. 

Amikor elfelejtjük felvenni a fizetésünket,

– mert ilyenkor az jut az eszünkbe, amikor el kérhettünk volna a szolgáltatásainkért egy bizonyos összeget- , az illetőnek lett is volna rá pénze, de mi nem tartjuk magunkat annyira jónak, hogy pénzt kérjünk a tevékenységünkért. Ez főleg a jó lelkű emberekkel történik, vagy azokkal, akiknek nem fontos a pénz. Ez is egy hitrendszer. Hiszen ha nem fontos számodra a pénz, akkor ne csodálkozz azon, ha nem folyik be az életedbe, hanem elfolyik az életedből. Ilyenkor tapasztalja meg az illető, hogy kifolyik a keze közül a pénz. 

Ezen kívül természetesen még számtalan megtapasztalás vár rád!

Kíváncsi vagy? Most jött el a Te időd egy újabb megtapasztalásra!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert a férőhelyek száma korlátozott.