Milyen a Cashflow játék hárman…

2024. jún 18.

Milyen a Cashflow játék hárman…

Ezen a napon nem a spirituális játék volt porondon, inkább az üzletiesebb jelleg. Ezért is ebben a formában fogalmaztam meg a játék irányítását, és az aktuális energiák bemutatását. 

Úgy gondolom, amikor kevesebb játékos gyűlik össze, az is nagyon tanulságos lehet, s kell is, hogyha szeretne játszani valaki, megadjuk Neki a lehetőséget. Így még többet profitálhat, mintha nem játszanánk le azt a játékot. Mivel 3-5 óra volt eleinte alkalmanként az idő amit erre ráfordítunk, így előfordult, hogy valaki nem tudott annyit itt lenni köztünk, amennyit szeretne. Ez volt szerdán is, amikor is Orsival, és Attilával játszottunk együtt.

Ma már ezek a játékok 6 órások, és Workshopként, Családállításként vezetem le a folyamatoka.

Itt van egy- egy videó a megtapasztalásukról:

Amikor elfelejtjük felvenni a fizetésünket,

– mert ilyenkor az jut az eszünkbe, amikor el kérhettünk volna a szolgáltatásainkért egy bizonyos összeget- , az illetőnek lett is volna rá pénze, de mi nem tartjuk magunkat annyira jónak, hogy pénzt kérjünk a tevékenységünkért. Ez főleg a jó lelkű emberekkel történik, vagy azokkal, akiknek nem fontos a pénz. Ez is egy hitrendszer. Hiszen ha nem fontos számodra a pénz, akkor ne csodálkozz azon, ha nem folyik be az életedbe, hanem elfolyik az életedből. Ilyenkor tapasztalod meg, hogy kifolyik a kezed közül a pénz. 

Ezen kívül természetesen még számtalan megtapasztalás vár rád!

Kíváncsi vagy? Most jött el a Te időd egy újabb megtapasztalásra!

Milyen a Cashflow játék hárman…

A Cashflow társasjátékot mint önismereti spirituális játékot is lehet használni. A játék mindig hatalmas megtapasztalásokat, és AHA élményeket jelent a játékosoknak, a játékvezetővel együtt. Van olyan, aki már az ötödik napszemüvegét veszi meg az életben, és Neki a játék azt mutatja meg, hogy mire költi el a pénzét, miért nem tudja megfogni. Van olyan is, amikor valaki a sokadik cipőjét veszi meg, vagy a sokadik autóját, és fel sem tűnik neki, hogy ezt a pénzt ennél jóval kedvezőbben is felhasználhatná. Érdekes, hogy emberek mennyire máshogyan vélekednek a pénzről. Vannak, akik azonosítják magukat az állásukkal, mások a jövedelmükkel, sőt olyanok is akadnak, akik a ruhatáruk minőségével azonosítja saját magát.

Van olyan is, akinek a játékban sorra születnek meg a gyermekei, mint az életben is, így ezen keresztül mutatja meg a játék, hogy mire költi el hónapról hónapra a pénzét. Ez akkor igazán érdekes, amikor egy, vagy több felnőtt gyerekről szól. Hiszen vannak szülők, akik még a felnőtt gyerekeiket is eltartják. Vajon ez mennyire jó, vagy éppen nem jó. Hiszen ha igazán szeretjük a gyerekeinket, akkor meg kell tanítani a pénzzel bánni, hogy ne rajtunk lógjon. Illetve kitől fog kérni, amikor már meghalunk? Felnőttként, hogyan fogja megteremteni a mindennapjait, ha mi szülők feláldozzuk magunkat. Ez sem nekünk, sem pedig nekik nem jó. Hiszen így válnak önállótlanakká, úgy hogy nem hagyjuk, hogy felnőjenek. Olvasd el Honore De Balzach Goriot apó könyvét.
Meg fogsz lepődni. Főleg, ha magadra ismersz. Ezért tönkre mehetnek házasságok, kapcsolatok.

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!