Mikor örülünk nagyon?

2023. aug 21.

Mikor örülünk nagyon?

Ezen a héten, amikor édesanyám is itt volt nálam. Megmutathattam neki mi az, amikkel foglalkozom, s Ő azt mondta:
Ha mindez igaz, amit hallottam és láttam, akkor nagyon jó helyen vagy kislányom!- Sokan vagyunk, akiknek nagyon fontos mit mondanak a szeretteink arról amivel foglalkozunk, amiben hiszünk, amit teszünk. Pedig sok- sok olyan dolgot mondanak nekünk ismerőseink, amiket azért mondanak, mert Ők már nem mernek nagyot álmodni. Vajon hány éves korunkig merünk nagyot álmodni?
Itt nézheted meg, mi az. 

Figyeld meg! Ha Neked is ezt mondja egy számodra fontos személy, Te is szárnyra kelsz! Lesz hited abban, hogy megváltoztasd a jövőd!

Miért örültem nagyon?

Mert volt egy olyan személy, aki nagy erőt adott nekem, hogy azt el sem mondhatom. Azóta szárnyra keltem, és még több energiával vetem bele magam a jövő megváltoztatásába. Az út lehet nem mindig sima, de a rakéta az ami nyílegyenesen halad a cél felé. Most én is rakétává válok az elkövetkezendő héten, és tudom hogy mindazt, amit a kedves édesanyám látott és hallott, meg akarom valósítani. Nem csak szeretném, hanem AKAROM! Hiszek benne, hogy képes vagyok rá!

A másik, ami örömmel töltött el, édesanyám most először szerette volna, ha ThetaHealinggel gyógyítom. Igaz nem erre számított, de én megtettem minden tőlem telhetőt.  Hiszem, hogy tudtam neki segíteni, hogy jobb és kellemesebb élete legyen, mint eddig volt bármikor. Majd meglátjuk mit fog mesélni, amikor legközelebb beszélgetünk az életéről, s a ThetaHealingről.

 

 

Nagyon örültem, hogy itt volt nálam, s olyan volt amilyen. Kedves volt és halk szavú. Olyan amilyenek csak az édesanyák tudnak lenni.

Aztán teltek az évek…

Már nem szerette volna az anyukám, hogy Thetázzam vele. Sőt, mivel Keresztyén, és ez a hit az ördögtől valónak tart minden spirituális dolgot, ezért azt mondta: – Kislányom ez az ördögtől való. 
Erre én ezt mondtam Neki csendesen, és szomorúan: – Tudod anya, amire én az életemet tettem fel, ami a munkám, a hivatásom, hogy segítsek embereket hogy jobb és szebb jövőjük legyen, Te azt mondod ez az ördögtől való. – Mást nem mondtam neki. Ekkorra már biztosan tudtam, ez a hivatásom, az életem értelme. Sőt. Volt elég önbizalamam, hogy felvállalom előtte is, és mások előtt is. 
Ő pedig másnap bocsánatot kért Tőlem, életemben először. 

Ha Te is szeretnél nyugodt, és kedves édesanya lenni, vagy gyermek a szüleiddel szemben, akkor szeretettel várlak a ThetaHealing konzultáción nálam a Bőség klubban. Szívesen segítek, hogy jobb életed legyen.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!