Mik a koronavírus előnyei?

2020. márc 15.

Mik a koronavírus előnyei? 

Avagy, amiről senki sem beszél:
Most, amikor bezártak az iskolák, bezártak a kollégiumok, mindenki úgy gondolja, hogy az elhatárolódással lehet védekezni a vírus ellen. Milyen előnyökkel jár, az, hogy hétfőtől nem lesznek nyitva ezek az intézmények? Ezekről senki nem beszél. Azok az emberek, akik eddig stresszben éltek, alig foglalkoztak a gyermekeikkel a rohanó világ miatt, most otthon maradnak a gyermekeikkel, igénybe veszik a nagymamát, a testvért, a szomszédot, a nagypapát, és persze a szülők is otthon maradnak a gyermekeikkel. Nem lesznek zsúfoltak a buszok, a villamosok, a metró, mert nagyon sokan szabadságra mennek. Nem áll meg az élet, csak lelassul. Méghozzá nagyon lelassul. 

Segíts Te is meditációval április 5.-én!

Még mik a koronavírus előnyei? 

Eddig nem tudtuk mi szülők, nagy szülők megtanítani a gyermekeinket nagyon sok mindenre. Nem tudtuk átadni nekik az ősi tudást. Szerveztünk elvonulásokat, szeánszokat, tanítottuk a felnőtt változtatni, változni akarókat, de a családunknak nem adtunk ebből az ősi tudásból, mert sokan nem kértek belőle. 

Mi történik most?

Azok a rokonaink, akik eddig hülyeségnek tartották amivel foglalkozunk, felfogják a meditációt, amit megtaníthatunk NEKIK MI, akik tanítók vagyunk azzal a felkiáltással: Ez egy családi program. Persze csak finoman. De átadhatjuk a tudásunkat úgy, hogy érdeklődve fogadják azok is, akik eddig ezt nem tették meg. Miért? Mert hülyeségnek tartották. Most pedig nyitottak, hiszen Bennük is megmozdult valami. Valami, ami eddig nem volt a felszínen. Most is csak kicsit van ott, de hinni akarnak valamiben, és kapcsolódni akarnak. 

Az is lehet, hogy még mindig hülyeségnek tartják a meditációt, az önmaguk fejlesztését. Mégis biztosan tudjuk, mindenki, hogy ezek után a napok után már semmi sem lesz ugyan az, mint előtte. Más dolgok lesznek fontosabbak, más értékrendek alakulnak ki, és megváltoznak emberi kapcsolatok. Azok akik összetartoznak még szorosabban kapcsolódnak majd egymáshoz, és sajnos lesznek olyanok is, akik rájönnek mennyire nem szeretnének a jelenlegi kapcsolataikban benne maradni. De minden, és mindenki változni fog. 

Miért akarnak kapcsolódni? 

Azért akarnak kapcsolódni a spirituális világhoz valamilyen szinten, mert látják, az ő gondolkodásmódjuk, félelmük vezetett a másoktól való elhatárolódáshoz, ahhoz, hogy most itt tart a világ, ahol. Illetve azt is látják, hogy aki a spirituális utat követi, az nem fél. Nem vásárol be hetekre, hónapokra előre, nem vesz rengeteg wc papírt, lisztet, mert tudja, hogy mindig lesz mindenből elegendő. Annyi mindenképpen, amennyinek lennie kell. 

Mit értek ezen? Mik a Korona vírus előnyei? 

Nem járunk fölöslegesen orvoshoz. Ha külföldről nincs behozatal, akkor az adott ország terményeit fogyasztjuk. Így beindul a saját országunk gazdasága. Lehet hogy kevesebb ételt fogunk fogyasztani, és az is lehet, hogy nem a műkajákat fogjuk enni, hanem jobban az élő táplálóbb ételeket fogjuk fogyasztani. Láthatsz ebben gazdasági válságot is, de megláthatod azt is, hogy kevesebb étel lesz, de egészségesebbek, ezért kevesebb elhízott ember lesz. Ezért a helyett, hogy a negativitás nőne az életünkben, megtaláljuk az egyensúlyhoz vezető utat. 

Mit tegyél, ha még mindig vannak félelmeid? 

Hitrendszer cserékkel, és érzelem minta cserékkel tudom segíteni az életedet. Ezt nem csak személyesen tudom megtenni, hanem Online is. Nagyon fontos ez akkor, ha otthon beragadtál, és nem tudod kezelni a helyzetet. Hogy mégis boldog, kiegyensúlyozott legyen az életed, ebben tudlak segíteni, nem csak személyesen, hanem Online is.

Csak hogy tudd, a jelen helyzetben: Egy valami állandó! A VÁLTOZÁS!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!