Miért nem tudom eladni a lakásomat?

2020. máj 20.

Miért nem tudom eladni a lakásomat?

Sokan kérdeztétek tőlem ezt az elmúlt időszakban. Ezért osztom meg Veletek éppen ezt a bejegyzést:

A következő dolgok miatt nem tudod eladni. Az a legjobb, ha ezeket a kérdéseket thetában teszed fel magadnak.  
Vajon átgondoltam e, hogy mennyire tölt el félelemmel az, hogy ár alatt tudom csak eladni a lakásomat, otthonomat hiszen kicsi a kereslet, mindenki kivár? Mennyire szeretnék költözködni ebben az időben?

Van e lehetőségem bemenni más emberek otthonába korlátlanul, és ezért több olyan lakást, házat megnézni, amit valóban meg szeretnék venni? Vajon nincs e ezektől a dolgoktól való félelmem? Illetve, mennyire kötődök ehhez az otthonhoz lelkileg? Tudom hogyan öltöztessem fel az otthonomat, hogy másoknak vonzó legyen? Mennyire akarnak az emberek most vásárolni? Mennyire akarnak az emberek most kivárni? Hiszen az ingatlanpiac árai is változni fognak.

Miért nem tudom eladni a lakásomat?

2014. decemberében kötöttem szerződést egy ingatlanközvetítővel. Az ingatlanárak a béka feneke alatt voltak, nekem pedig 8,5 millió Ft- os hitel volt rajta. Mivel minden hónapban több volt a kiadásom, mint a bevételem, ezért akartam minél előbb megszabadulni a pénznyelő új építésű lakástól. Vettem egy cd-t is 10.000Ft- ért, hogy megtanuljam mit kell csinálni ahhoz, hogy minél hamarabb elmenjen az ingatlan. De az ingatlanközvetítő havonta csak egy érdeklődőt hozott. El voltam keseredve. Azt sem tudtam, hogy hova akarok elköltözni. Csak azt tudtam el innen. Negatív érzéseim miatt akartam tovább lépni. Azt mondta az ingatlanos, magas az ár, amennyiért el akarom adni a lakást. El voltam keseredve. Mivel volt egy Vízióm 2009- től, ezért kitartottam. 

Mi volt ez a vízió? 

2015- ben jön egy kínai, és megveszi az ingatlant 25.000.000Ft- ért. A környezetem kinevetett ezért a hátam mögött. Mindenki egy kicsit, vagy nagyon lököttnek tartott miatta.
2015 tavaszán 16.000.000Ft- ot sem kaptam volna az ingatlanért. Abban a pillanatban, amikor azt mondtam az ingatlanosnak, hogy nem adom el még sem az ingatlant, elkezdődött közte és köztem a “harc”. Onnantól hetente hozta a vevőket. Jó magam pedig átláttam, hogy nem tudok megfelelő ingatlant venni, ha tovább lépek, abból a pénzből, ami megmarad. Ezért szabotáltam a lakás eladást. 

Hogyan tettem? 

Rendetlenséget csináltam. Olyan ételeket főztem, amik büdösek. A mosatlan edényt elöl hagytam. A gyerekszobában rumli volt, és olyan tányérok, amit bevittek a gyerekek magukhoz, és abból ettek. Szóval mindent elkövettem, amit tudtam, hogy szabotáljam a lakáseladást. Elmondtam az ingatlan hátrányait a vevőnek. Sőt! Külön felhívtam rá a figyelmet! A szerződés márciusig szólt az ingatlanközvetítővel. Az ingatlanos nem tudta eladni az ingatlant. 

Hogyan tudtam volna gyorsan eladni a lakást? 

Mindenhol kitakarítok. A gyerekszobákban is rend van. Az asztalokon virág. Az ablakban is virágok. Nincs mosatlan edény, utána főzök, ha a vevő elment. Mintha vendégeket várnék. Mindenhol égett a villany, hogy hangulatvilágítás legyen. Hiszen megtanultam abból a cd- ből, amit megvásároltam. Te is így segítheted elő, ha gyorsabban el akarod adni az ingatlanodat. Én is így tettem. Miközben márciustól dolgoztam rá ThetaHealinggel is. Így már pozitív energiákkal tápláltam a lakáseladást. 

Mikor és hogyan adtam el? 

2015.novemberében keresett megint az ingatlanos újra.Ekkor a második vevő egy kínai család volt. Nem sokat tévedtem az ár tekintetében. Már decemberben meg volt a szerződés. A környezetemben mindenki csodálkozott. Valóban úgy történtek a dolgok, ahogyan a vízióm volt. 2016- ban költözködtem. Már hitel nélkül. Ekkor már tudtam hova akarok menni, mekkora ingatlant akarok, miért akarok oda menni.
Itt olvashatsz a további sikerekről ezzel kapcsolatban. 

Miért írtam le a történetet? 

Azok az emberek, akik foglalkoznak spiritualitással is, jóval jobban tudják irányítani az energiáikat. Ha nem vagy felkészülve lelkileg a költözködésre, akkor először ezen kell dolgozzál. Tudnod kell, mit miért teszel, és be kell engedned az életedbe a változást is. Ha félsz a változástól, eleve gátolod a lehetőségeidet. Ha pedig nincs itt az ideje a változásnak, akkor az Univerzum gátolja a változtatást az életedben. 

Ezeket a dolgokat, változásokat, elengedéseket megkönnyíthetjük ThetaHealinggel. A lap alján jelentkezz hogy ezt megtegyük!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!