Miért lehet ajándék a Cashflow társasjáték?

2021. dec 2.

Miért lehet ajándék a Cashflow társasjáték?

Születésnapra, névnapra, Valentin napra, adhatod ajándékba kedvesednek, vagy magadnak ezt a Cashflow társasjátékot. Adhatod a barátnődnek, barátodnak, férjednek, feleségednek, hogy több időt töltsön később Veled, s még több közös célotok legyen! Hogyan történhet ez? Mind a ketten elkezdtek pénztudatosak lenni, és így közös terveitek, céljaitok lehetnek.

Ha egy irányba haladtok, akkor sokkal boldogabb életetek lehet egymással. Mint tudod Te is, nagyon sok pár veszekszik a pénzen. Itt megismered a saját, és a társad pénzügyi nézőpontjait, szokásait, és egymást segíthetitek ebben a folyamatban. Ráadásul nem csak a saját életedben, hanem a másikéban is. 

Hogyan tudtok több időt együtt tölteni? Eleve a ha eljöttök személyesen fejlődni interaktív módon a pénzügyekben, már akkor is 3-5 órát együtt tölthettek. Nem csak a pénzről alkotott nézeteiteket fogjátok megismerni egymásról, hanem más dolgokra is ráláttok ez alatt az idő alatt. 

Mik ezek a dolgok? 

Hogyan támogatjátok egymást az életben. Ki viseli igazából a nadrágot? Támogatjátok, vagy hátráltatjátok egymást a mindennapokban? Hogyan támogatjátok egymást? A másik ezt támogatásnak éli meg, vagy támadásnak? Kihasználod a párod segítségét, vagy nyertes- nyertes állapotokat, helyzeteket hoztok létre? 

Miért lehet ajándék a Cashflow társasjáték?

Ha megleped saját magad, és a szerettedet egy Cashflow társasjátékkal, akkor arra is rájöttök mind a ketten, hogyan gondolkodjatok együtt a pénzről, úgy, hogy építsétek egymás kapcsolatát, a pénzügyi helyzeteteket, és még a pénzügyi műveltségeteket is fejlesztitek. 

Mindenképpen Neked való ez a játék, ha elvesztél a pénzügyi területen, változtatni szeretnél, de nem tudod hol kezdjed a változtatást. Ha ide eljössz, akkor erre ráláthatsz. Ha hónapról hónapra újra eljössz, akkor azt is meglátod, miben fejlődtél a régi önmagadhoz képest.

Itt megtanulod azt, amit az iskolákban soha nem tanítanak. 

Ha szeretnéd az energiákat, és a spiritualitást is segítségként hívni az életedbe, akkor egy ThetaHealing konzultációval tudjuk ezt megtámogatni. Több referencia munkám van ezen a téren már. 

 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!