Miért irányítja elméd számítógépként testedet?

2017. máj 5.

Miért irányítja elméd számítógépként testedet?

Mind az Agykontroll alfában, mind a ThetaHealing thétában, mintha egy számítógépet irányítana az agyad, az elméd. Ahogyan gyermekkorodban beprogramozták a szüleid, a tanítóid, a rokonaid, a környezeted a dolgokat, az agyad úgy működik. Ha azt programozták be Neked:  – Ha az esőben vizes lesz a lábad megfázol, akkor ez így fog működni. Megfázol, ha vizes lesz a cipőd. Ezzel a technikával, már fiatalon megtanultunk betegek lenni. Attól függ, hogy milyen technikát használsz, hogy milyen gyorsan változik meg az életed. 

 

Ha körülötted mindenki negatív dolgokról beszél, akkor előbb- utóbb Te is átveszed Tőlük ezt a negatív életszemléletet, hiába nem szeretnéd. Ezért nagyon fontos, mind belül, mind kívül, milyen gondolatokkal, érzésekkel, emberekkel veszed körbe magad.

Miért irányítja elméd számítógépként testedet?

Amikor megfigyeljük mások hogyan válnak beteggé, mi is átvesszük tőle a beteggé válás gondolkodását, főleg, ha elkezdünk aggódni, és ezeken a dolgokon rágódni. Így mi is beteggé tehetjük magunkat.

Ám meg is gyógyíthatjuk magunkat, ha  Theta szinten megváltoztatjuk azt a hitrendszert, hogy szabad vizesnek lennie a lábunknak, mert akkor sem leszünk betegek. Illetve megnézzük, hol és hogyan alakult ki az a gondolkodás az életünkben, ha vizes a lábunk, akkor nekünk utána betegnek kell lennünk. Mert hogy ez lehet, hogy nem is a mi gondolatunk, hanem csak valamelyik felnőtt gondolatát vettük át. 
Mindezeknek a gyökerére rálátunk egy ThetaHealing® konzultáció keretén belül, és ezután már átértékelhetjük a látott, megtapasztalt dolgokat. Mindezt a mostani tudatunkkal, elménkkel, érzés, és hitvilágunkkal. 

ThetaHealinggel tudunk dolgozni ezen a hitrendszereden is, más hitrendszereken is,

hogy jól érezd magad a bőrödben.

Vannak olyan országok, ahol a gyerekek esőkabátban, és gumicsizmában csúszdáznak az esőben, nagyokat visítozva, sivalkodva, kacagva. Őket mivel arra nevelik kicsi kortól, hogy az esőben szabad mindezt csinálni, ezért nem zavarja hogy meg kellene fázniuk az esőben. Hiszen az a hitrendszerük, és az érzésviláguk, hogy esőben is szuper jó játszani, örülni, és boldognak lenni. 

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni sok mindenben az örömöt, amiben eddig nem sikerült, akkor

JELENTKEZZ!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!