Miért álltam döbbenten?

2023. aug 15.

Miért álltam döbbenten?

Ha elhiszed, hogy igaz, akkor igaz lesz. Ha viszont azt hiszed nem igaz,

akkor az lesz igaz. Minden úgy történik, ahogy Te akarod.

egy “úriember” reakcióján. Mivel nem hitt a ThetaHealingben, ezért nem fizetett. Viszont elkezdett udvarolni. Amit nem szerettem volna… Aki nem hisz a ThetaHealingben, annak nem biztos, hogy működni a technika… 
Azoknak érdemes, akik hisznek, és változni, változtatni akarnak az életükön. Ez az úriember nem is akart változtatni az életén, inkább szenvedett. 

Ő mégis eljött, itt volt, majd díjazás nélkül távozott. Ami nem baj, ha előre megbeszéljük, de így számomra roppant érdekes és negatív megtapasztalás volt. Főleg azért, mert azon a héten kint voltak még az ingyenes időpontok a Bőség klub oldalán, tehát jöhetett volna akkor is. Sokat dolgoztam magamon, hogy sikerüljön napirendre térnem e dolog felett. A hogy érint ez engem, s mit kellett tanulnom mindebből a szituációból, sokszor feljött a gondolataimban.

Az elmúlt években többen próbáltak közeledni hozzám. Mára már szerencsére tudom kezelni ezeket a szituációkat. Az online alkalmakra díjbekérőt küldök, utána amikor fizettek kiküldöm a számlát. Így a kliensek is megbízhatnak abban, hogy meg lesz adott időpontban a konzultáció, és én is nyugodtan tudom megcsinálni a konzultációkat. 

Nagyon szépen megkérek mindenkit a félreértések elkerülése végett, aki nem hisz az ezoterikus gyógyulásban, az ne keressen meg engem. Teljesen fölösleges utaznia, s az én és a saját idejét rabolnia.

Miért álltam döbbenten?

Dolgoztam még magamon Thétában az esemény miatt.

Ezért sem vagyok dühös, vagy elkeseredett. Hiszen kidolgoztam magamból ezt a dolgot. Úgy gondolom, aki tényleg gyógyulni akar, s nincs rá pénze, annak szívesen segítek, de csak akkor tudok neki segíteni, ha el tudja hinni:- Ő is segíteni tud magán. Ha nem tudja elhinni, akkor fölöslegesen, raboljuk egymás idejét. Nem csak az energiákat kell megváltoztatni, hanem a fizikai létben a hozzáállást is dolgokhoz. Tennünk kell, változtatni nekünk, hiszen csak akkor tudunk változtatni az életünkön.

Volt nálam többször egy hölgy. Amíg tudtam neki segíteni, segítettem. Aztán jött egy alkalom, amikor arra akartam megtanítani, hogy a fizikai világban milyen lépéseket tegyen meg. Ő viszont közölte, hogy azt sohasem fogja megtenni. Ekkor mondtam neki, hogy ebben az esetben nem tudok vele tovább együtt dolgozni. Azt mondta, hogy akkor az angyalokkal segítsek. Mivel nem értette meg a lényeget, és nem akartam, hogy fölöslegesen dobja ki a pénzét, tovább nem vállaltam el. Hiszen azokkal dolgozom együtt, akik változni, és változtatni szeretnének az életükön. 

Van egy történet: 

Ül egy ember az asztalnál otthon. Jön a barátja. Meglátja az ember kutyáját, aki vonít. Megkérdezi a barát az embert: 
– Miért vonít az a kutya? 
– Mert beleült egy szögbe. 
– És miért nem jön ki belőle? 
– Mert még nem fáj neki eléggé. 

Így van ez sok emberrel. Pedig a nem döntés is döntés. 

Itt a ThetaHealing oldal Nagy Szilvia elmondja, kik azok, akinek nem való ez a technika. Évekkel ezelőtt Nekem sem volt pénzem a három gyermekem mellett arra, hogy különböző technikákra költsek. Budaörsön lakott Andrea, aki mégis azt mondta menjek, és foglalkozik velünk. Nagyon sokszor banánt, mogyorót, süteményt, és egyéb kincseket vittem neki, hogy megháláljam mégis amit értünk tesz. Ő Homeopátiával gyógyította a családot, amíg be nem hozták a törvényt, mi szerint csak orvosok használhatják ezt a gyógymódot.

Lehet számomra is egy megtapasztalás volt, kik azok, akikkel ne foglalkozzam, akkor sem, ha idejönnek, mert aki nem úgy áll hozzá, azt nem lehet meggyógyítani. Ők az önbüntetők, akik úgy gondolják, bűneikért bűnhődniük kell. Nem bocsájtanak meg maguknak, mert szerintük ők megérdemlik a büntetést.

Ők azok, akiken én sem tudok segíteni.

Ha elhiszed, hogy igaz, akkor igaz lesz. Ha viszont azt hiszed nem igaz, akkor az lesz igaz. Minden úgy történik, ahogy Te akarod.

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!