Miért álltam döbbenten?

2016. nov 9.

Miért álltam döbbenten?

Ha elhiszed, hogy igaz, akkor igaz lesz. Ha viszont azt hiszed nem igaz,

akkor az lesz igaz. Minden úgy történik, ahogy Te akarod.

egy “úriember” reakcióján. Mivel nem hitt a ThetaHealingben, ezért nem fizetett. Viszont elkezdett udvarolni. Amit nem szerettem volna… Aki nem hisz a ThetaHealingben, az ne keressen meg, mert annak nem fog működni a technika… A weboldalamon kint van, hogy kik azok, akiknek nem kell felkeresniük a ThetaHealinggel.  

Ő mégis eljött, itt volt, majd díjazás nélkül távozott. Ami nem baj, ha előre megbeszéljük, de így számomra roppant érdekes és negatív megtapasztalás volt. Főleg azért, mert azon a héten kint voltak még az ingyenes időpontok a Bőség klub oldalán, tehát jöhetett volna akkor is. Sokat dolgoztam magamon, hogy sikerüljön napirendre térnem e dolog felett. A hogy érint ez engem, s mit kellett tanulnom mindebből a szituációból, sokszor feljött a gondolataimban.

Nagyon szépen megkérek mindenkit a félreértések elkerülése végett, aki nem hisz az ezoterikus gyógyulásban, az ne keressen meg engem. Teljesen fölösleges utaznia, s az én és a saját idejét rabolnia.

Miért álltam döbbenten?

Dolgoztam még magamon Thétában az esemény miatt.

Ezért sem vagyok dühös, vagy elkeseredett. Hiszen kidolgoztam magamból ezt a dolgot. Úgy gondolom, aki tényleg gyógyulni akar, s nincs rá pénze, annak szívesen segítek, de csak akkor tudok neki segíteni, ha el tudja hinni:- Ő gyógyítható. Ha nem tudja elhinni, akkor fölöslegesen, raboljuk egymás idejét. Itt a ThetaHealing oldal Nagy Szilvia elmondja, kik azok, akinek nem való ez a technika. Évekkel ezelőtt Nekem sem volt pénzem a három gyermekem mellett arra, hogy különböző technikákra költsek. Budaörsön lakott Andrea, aki mégis azt mondta menjek, és foglalkozik velünk. Nagyon sokszor banánt, mogyorót, süteményt, és egyéb kincseket vittem neki, hogy megháláljam mégis amit értünk tesz. Ő Homeopátiával gyógyította a családot, amíg be nem hozták a törvényt, mi szerint csak orvosok használhatják ezt a gyógymódot.

Lehet számomra is egy megtapasztalás volt, kik azok, akikkel ne foglalkozzam, akkor sem, ha idejönnek, mert aki nem úgy áll hozzá, azt nem lehet meggyógyítani. Ők az önbüntetők, akik úgy gondolják, bűneikért bűnhődniük kell. Nem bocsájtanak meg maguknak, mert szerintük ők megérdemlik a büntetést.

Ők azok, akiken én sem tudok segíteni.

Ha elhiszed, hogy igaz, akkor igaz lesz. Ha viszont azt hiszed nem igaz, akkor az lesz igaz. Minden úgy történik, ahogy Te akarod.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!