Meditációs Workshop kövekkel

2017. okt 13.

Czidor Mária
ThetaHealer®
Cashflow® játék moderátor

Amikor kiválasztasz egy követ, és elnevezed: – Ez anya.

Amikor kiválasztasz egy másik  követ, elnevezed: – Ez apa.

Amikor kiválasztod azt a követ: – Ez vagyok Én.

Azután kiválasztod a rokonaidat, a barátaidat, azokat, akiket szeretsz, és szeretnél többet megtudni a kapcsolatotokról.

Vagyis a kövek helyettesítik be ezeket a személyeket ennél a meditációs szituációs gyakorlatnál.

Lehet hegyes a kő, lehet tompa, lehet lecsiszolt, és csiszolatlan, lehet sokszínű, ahogyan az emberek is sokszínűek, és attól függően mit gondolsz a szeretteidről, és milyenek, választod ki a megfelelő követ.

Ha a szerveid betegek, akkor azokat jeleníted meg a kövekkel. Így lemodellezheted akár a betegségedet, akár az emberi kapcsolataidat, amelyiken javítani szeretnél.

 

2013- ban ismerkedtem meg először egy energia gyógyászati módszerrel. Azóta is alkalmazom több szinten az életemben. Ez az a helyzet, amikor eggyé válsz a környezetedben előforduló anyagokkal, ami lehet egy kő, egy műanyag, vagy bármilyen anyag. A lényeg az, hogy mindennek van rezgése, ezért mindennek van energiája. Ezt kihasználva alkalmazzuk a Meditációt kövekkel. Nagyon érdekes, ahogy a morfogenetikus mezőben minden mindennel összefügg, és pontosan ez miatt nevezhetjük ki a köveket a következő szempontok alapján felruházva gyakorlatilag bárminek, vagy bárkinek.

Íme ahogyan használjuk ezt a módszert:

A csoport minden tagja kiválasztja a megfelelő követ, majd leteszi a köveket úgy, ahogyan a saját és a rokona, barátja kapcsolódik hozzá. Ki távolabb, ki közelebb, de mindenképpen valamilyen viszonyban álltok egymással. Lehet még a többiekkel való kapcsolatát is figyelembe veszed, amikor felcímkézed tulajdonságokkal, nevekkel a köveket.

 

Ha mindez készen van, azt is megtesszük, hogy átrendezzük a köveket úgy, hogy nekünk a legjobban tetsszen az elrendezésük. Így tudjuk rendezni az életben is a konfliktusokat, kapcsolatokat.

Élj! Változtass! Szeress!