Intuitív Anatómia találkozó…

2024. máj 29.

Intuitív Anatómia találkozó…

Nagyon jó volt ismét találkozni a csoporttársakkal. Vasárnap találkoztunk a ThetaHealing Intuitív anatómiát végzett csoporttársaimmal. Segítettünk egymásnak ötletekkel, ahogyan csak mi tudjuk segíteni egymást, akik már hasonló szinteket értünk el. Töltöttünk, letöltöttünk, kineziológiai tesztekkel néztük meg hogy hatásosak voltak e a kezelések. Jókat beszélgettünk, s örültünk egymásnak. Megállapítottuk, hogy ez alatt az egy év alatt is fiatalabbnak, és frissebbnek nézünk ki, s ez nagyon jót tett az önbizalmunknak. 

Miért jó Neked, mivel kapsz többet egy ilyen találkozó alkalmával? 

Már a nevében is benne van: Anatómia. A különböző szerveidben érzés minták, hitrendszerek vannak felhalmozódva. Ezekből olvasok, és ezeken dolgozunk. Van hogy változol, és változtatsz annak köszönhetően, hogy egy ilyen alkalmon részt veszel.
Megtudod, hogy miért támadta meg egy-egy szervedet a betegség, és egy új nézőpontot kapsz a lelkednek.
Ezután ezek az érzések, gondolatok megváltozhatnak, és Te is megváltozol, hiszen olyan megtapasztalásaid lesznek, aminek köszönhetően a lelki okok megszűnnek a betegségeddel kapcsolatban. 

Egy új nézőpont kerül elő az életedben

a megértések, és az új érzésminták, hitrendszerek által. Sok dolog megváltozhat az életedben. Jöhetnek új barátok, a régiekből lehet elrezegnek tőled, de megjavulhatnak a családi kapcsolataid is. Mindössze annyi változik az életedben, hogy Te megváltozol.

A tested mindig jelez, annak megfelelően, hogy milyen elakadásod van. Ezért ahogy változnak az energiák, új életre készülj fel. Meghúzod a határaidat, vagy éppen elkezded magad annyira szeretni, hogy kilépj egy bántalmazó kapcsolatból. Kibékülhetsz régi szeretteiddel, vagy éppen boldogabbnak, kiegyensúlyozottnak érzed majd magad. 
Olyan új életet élhetsz, amiről álmodni sem mertél volna. Persze ezért Neked is tenned kell. Az elkövetkezendő időszakban a konzultáció után figyeld a mindennapokban azokat a jeleket, ami által megváltozik a hozzáállásod a dolgokkal kapcsolatban, és ennek köszönhetően az életed is megváltozhat.

Utóirat:
Mi az, amin változtatni szeretnél blokkok oldásával?

Ha pedig saját magad szeretnéd megoldani a dolgokat, akkor itt vannak a könyvek, amiket meg tudsz vásárolni. 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!