Intuitív Anatómia találkozó…

2017. ápr 12.

Intuitív Anatómia találkozó…

Nagyon jó volt ismét találkozni a csoporttársakkal. Vasárnap találkoztunk a ThetaHealing Intuitív anatómiát végzett csoporttársaimmal. Segítettünk egymásnak ötletekkel, ahogyan csak mi tudjuk segíteni egymást, akik már hasonló szinteket értünk el. Töltöttünk, letöltöttünk, kineziológiai tesztekkel néztük meg hogy hatásosak voltak e a kezelések. Jókat beszélgettünk, s örültünk egymásnak. Megállapítottuk, hogy ez alatt az egy év alatt is fiatalabbnak, és frissebbnek nézünk ki, s ez nagyon jót tett az önbizalmunknak. 

Intuitív Anatómia találkozó…

Kicsit több mint egy év telt el a tanfolyam óta, s valamennyien már több mint két éve tisztítjuk magunkat ThetaHealinggel. Csodák történtek az életünkben, olyan dolgok energiák indultak útnak, hogy az fantasztikus!

Ez előtt egy évvel megtapasztaltuk intuitívan egyik csoport társunk hasában az 5 hónapos csecsemő képét is. Személy szerint, mintha aranyból készült gyöngyöcskéket láttam volna. Így nézett ki a bébi gerince. Azon kívül pedig szopta az ujját. Mindezt mindenféle ultrahang készülék nélkül, intuitívan tapasztaltam meg. Hatalmas élményekkel lettünk gazdagabbak. 

Amikor “láttuk” a másik társunk hiányzó fogát, amikor észrevettük a mell implantátumot a másik testében. Amikor leolvastuk, hogy valami nem stimmel a májával. Mindezt az intuíciónk segítségével, a csodák megtapasztalása képen. 

Miért az Intuitív Anatómia a vízválasztó? 

Nem csak hogy a szerveket látjuk, de olyan sötét foltokat is észreveszünk, ami nem odavaló. Rájövünk a másik ember titkos dolgaira, amiket még saját maga elől is titokban tart. Hiszen ki az aki szeretne szembesülni azzal, hogy ő lusta, a hagyományos emberek szerint, hogy elhanyagolta magát, és hogy már rég nem az a fiatalos fitt ember, akinek látni szeretné magát. 
Van amikor ezt saját magunk sem látjuk meg magunkon. Aztán pedig nem tudjuk miért látogattak meg a betegségek az életünkbe. Így történt ez velem is. Mivel én is emberből vagyok. Azután mit tettem, hogy elmúljon? Itt olvashatod el, mennyit fejlődtem egy év alatt! 

 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!