Ingyenes alkalom 2023-ban!

2023. szept 12.

Ingyenes alkalom 2023-ban!

Az utóbbi időkben először 30, majd 15 perces konzultációra lehet jönni hozzám online, vagy személyesen díjmentes alkalomra. Úgy gondolom, mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kibeszélje magából azokat a problémákat, amik éppen foglalkoztatják.
Így sokkal több embernek tudok segíteni. 
Persze nem mindenkinek, és mindenáron. Ezért csak a kiválasztottak kapják meg ezt a lehetőséget. 
Hogy miket veszek figyelembe ilyenkor? 

Például, hogy az illető csak vinné az energiáimat, és nem akar változtatni, változni. Ezek azok az emberek, akiknek amúgy sem tudnék segíteni. Őket nem keresem meg. Vannak ugyan, akiknek mégis felajánlom, arra gondolván, hogy változtak. Ez általában nem így szokott lenni.

Viszont ma már Budapesten személyes találkozóra is lehetőség van. 
A Szelenit Spirituális központban, 4 hetente hétfőn, és a 
17. kerületben, a Bőségklubban 4 hetente szerdán. 

Így minden 2 hétben jöhettek hozzám!

Ingyenes alkalom 2020-ban!

Ilyenkor dolgozhatunk átkokra, rontásra, kötésekre, vagy a fogantatásod pillanatától dolgokra. Segítek a szülő-gyerek kapcsolatot helyre állítani, vagy a párkapcsolatodban, és a pénzügyeiddel kapcsolatban.
Így kezdtem a vállalkozásban való működésemet még 2017- ben. A korona idején is voltak ingyenes konzultációk 2020- ban. Ekkor is, mint régen úgy éreztem, hogy a tudásomat és a tapasztalatomat ingyen kell átadjam. Ma már nem így gondolom, amikor ThetaHealing® kezelésről van szó.

Ingyenes alkalom 2017- ben! Minden hónap utolsó teljes hetében térítés mentes!

Ingyenes alkalom 2020-ban!

Miért döntöttem így? 

A kezdet kezdetén nem voltak Facebookos csoportjaim, oldalaim, és ezért nem volt olyan ingyenes anyag, amivel segíthettem volna a környezetemet. Mára ingyenes videók sokasága van fent az interneten, amiket én osztottam meg élőben. Vannak ilyen videóim a Youttube.n, és a weboldalamon is sok minden. Ezért ha valakinek segítségre van szüksége, akkor azt meg tudom neki adni más módokon is. Ilyen dolog az után követés is, a két konzultáció között. 

Ilyen videókat találsz az Újraindítók közössége oldalon. Itt sok- sok meditációt osztottam meg a korona idején. 
A Bőséges élet klub oldalon, ahol sok mindent mondtam a negatív gondolkodásról, hogy segítsem a pozitív gondolkodást. Szintén élő videókban. 
A Bőséges élet klub Agykontrollal és ThetaHealinggel oldalon is több videómat osztottam meg. 
Ezeken kívül a Theta konzulens kezelő csoportomban is sok segítséget találtok. Ez utóbbi csoportban sok thetás van. 

Szeretettel várlak egy ThetaHealing konzultációra. Gyere és élj boldogabban teljesebb életet.

A ThetaHealing egy energia gyógyászat. Egy olyan eszköztár és vizualizációs technika, mely nagyon egyszerű, a tudatalatti mintáink feltérképezése, és újraprogramozása tudatosan éberen.

Nem használ külső eszközt. Ahogyan látjuk a világot, az nagymértékben befolyásolja életünket. Aminek tanúi vagyunk a világban,az mutatkozik meg az életünkben. Amennyiben az egyes szituációkkal kapcsolatos korlátozó meggyőződéseket átalakítjuk támogatóvá, az érzékelésünk az adott témakörökben a THeta Healing segítségével azonnal megváltozik, s ez akár azonnali változást hozhat életünkbe.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!