Hogyan szokj le a dohányzásról?

2021. nov 2.

Hogyan szokj le a dohányzásról?

A dohányzásról való leszokásban Nekem a Bachvirágterápia, és a nikotintapasz segített. Míg a virágokkal megerősítettem az akaratomat, és a változáshoz való viszonyomat, addig a nikotintapasszal a testem méregtelenítési folyamatába avatkoztam bele. De a virágokat nem csak erre használtam. Nem szeretek úgy beszélni mint a kocsis, és a dohányzás mozdulatának megszűnése ezt idézte elő bennem. Ezért olyan Bachvirágot is használtam, ami az idegességet, a robbanás szerű düh kialakulásának meggátolásában segít. 

Egyébként ebben az időben még úgy gondoltam: Abban tudok segíteni, amin én is átmentem. Ezért ez volt a kedvenc könyvem: 

Gyógyulj, hogy gyógyíthass!

Ez a könyv még 1990- ben jelent meg. Rögtön megvettem az első kiadást. Meir Schneider a könyv írója. Ő nem ismerte sem a ThétaHealinget, sem az Agykontrollt. Vakon született, és eldöntötte meggyógyul. Azután pedig hogy meggyógyult, elkezdte használni más embereken a különböző technikákat, amit saját maga fejlesztett ki és tapasztalt meg.

Ez a cél vezérelt engem is,

amikor 1991- ben elvégeztem az első Agykontroll tanfolyamot. Meg tanultam vele gyógyítani a hátfájás elmulasztását, amire azt mondták gyógyíthatatlan. Később pedig olyan utakat találtam az Agykontroll által, amit egyébként nem jártam volna be. A kezdetekkor gyermekeim gyógyításában is alkalmaztam nem csak a magam életében. Egy barátnőm segítségével ketten használtuk a homeopátiát a családon. Ennek következtében elmúltak a fülfájások, a mandulagyulladások, és még sorolhatnám… A csúcs dolog egy ismerős kislány szemének rohamos javulása volt, aki Asztigmiája miatt +5-4, és +5-6- os szemüveget hordott. Szemüveg nélkül szinte vak volt. Ezt követően szinte hónapok leforgása alatt két- két dioptriát javult a látása. A továbbiakban további javulás volt észlelhető.

A cigaretta abbahagyásában a Bachvirágterápiát találtam megfelelő hatású segítőnek. Többször megpróbáltam már leszokni a dohányzásról, de kisebb- hosszabb idő után mindig visszaszoktam. Gondolhatná valaki, na és akkor mi van? A cigaretta havi szinten 14 évvel ezelőtt 40.000Ft kiadást jelentett számomra, hiszen napi szinten 1,5-2 doboz márkás cigaretta ment el, és nem is adtam volna alább semmi pénzért. – Nehézséget okozott a munkahelyemen a napi veszekedések a főnökkel, mert mindig előbb mentem ki szünetre a dohányzás szenvedélyem miatt, mint ahogy azt megengedték.   A helyzet tarthatatlanná vált. Abban a pillanatban, amikor letettem a dohányt, úgy beszéltem, mint a kocsis, mert ingerültségemben nem tudtam magamon uralkodni. Ehhez társult a hatalmas étvágy, amit nem tudtam levetkőzni, és mindenből addig ettem, amíg előttem volt, és el nem fogyott. A virágokat a nikotintapasszal együtt használtam. Ez 14 éve történt. Azóta kétszer kóstoltam meg a cigarettát, és olyan csodálatos dolog történt, hogy mégsem szoktam vissza.

Számtalan történet van, ezért érdemes máskor is olvasnod az oldalt.

Érdekel valamelyik megoldás? Tudod, már hogyan csináld?

Még nem?

Akkor itt a helyed!

 

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!