Az első gyógyulásom Agykontrollal

2021. júl 8.

Az első gyógyulásom Agykontrollal

Még alig voltam 23 éves, és mindennap fájt a hátam este 18.00- órakor, oly annyira, hogy minden este ebben az időpontban potyogtak a könnyeim a hát fájdalomtól. Elmentem orvoshoz, aki elküldött fizikoterápiára, gyógytornára, és kenőcsöt, gyógyszert is adott. A gyógyszerre allergiás lettem, és három hónap után amikor megkérdeztem az orvostól:

– Ezektől a kezelésektől elmúlik a fájdalom? – az orvos ezt mondta:- Nem, de csökkenni fog. – Nekem ez nem volt kielégítő válasz, hiszen édesanyám is attól kezdve, hogy én megszülettem, ugyan ilyen fájdalmakkal küszködött, és nem múlt el Neki még 50 éves korára sem. Úgy döntöttem, én nem fogok fájdalommal élni. Megkeresem a módját, hogy elmúljon a fájdalom. Meg is találtam a módját.

Szinte egyszerre végezte el a család az Agykontroll tanfolyamot. Gyermekeim apjával dr. Domján Lászlónál kezdtünk, és a következő hétvégén, amikor mi befejeztük, akkor édesanyám és a Húgom elkezdték Domján Gábornál. Mi egy 1000 fős csoportban voltunk, anyuék egy 300 fős csoportban.

Az első gyógyulásom Agykontrollal

Fél év múlva beszélgettünk az anyukámmal az Agykontroll sikerekről.

Aztán egyszer csak megkérdezte anyukám:

  • Fáj még a hátad, kislányom? Mi van vele?
  • Ja, az már nem fáj. – volt a válaszom. – Hogyan javítottam meg? Minden nap elalvás előtt elképzeltem alfa állapotban, hogy kiporszívózom a gerincem minden csigolyáját, majd kifújom a port ami benne maradt. Ezt követően az élet elixirjével bekentem. Mindezt a laboratóriumomban, ahol elhunyt nagymamám, és apukám voltak a segítőim.

Hát így gyógyultam meg, a gyógyíthatatlannak mondott betegségemből 24 évesen.

Ma már más technikákat is használok a saját, és mások gyógyítására. Mivel a betegségek több mint 80%-a lelki eredetű, ezért olyan módszereket használok, amik a lelket gyógyítják előbb, s így a test is követi a lélek gyógyulását.

Itt olvashatsz erről a technikáról.
Ma már ThetaHealinget alkalmazok, ami jóval gyorsabban oldja meg számomra, és mások számára is a problémákat.

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!