Hogyan segítettem ma?

2017. márc 8.

Hogyan segítettem ma?

A mai napon egy fiatal anyukának segítettem a pályaudvarnál. Két kisgyermek, az egyik babakocsiban, a másik motorral, s a nagyobbik, aki a motoron ült, száguldozásba kezdett a gyalogos járdán. Az emberek mintha ott se lennének, senki sem segített, csak szörnyülködtek a fiatal anyuka felelőtlenségén, miért jár így a két picike gyerekkel. Amikor jött a busz, fölkaptam a nagyobbikat, Yanát, s a másik kezemmel egy kb akkora szatyrot, mint a kismotor. 

Aztán a babakocsinak a fémvázát is elkaptam, mert az anyuka még így sem boldogult azzal, hogy feltegye a másik babát a buszra. A többiek pedig nézték a műveletet. Az anyuka látta, hogy Yana hallgat rám, s nem is gondolta, hogy ThetaHealinget végeztem, s ezen belül a Szivárványgyerek tanfolyamot is, ahol meg tanultam kommunikálni még a csecsemőkkel is. Megéreztem az anyukában a tehetetlenséget, bátorítottam, s amikor kérdezett, válaszoltam, s mivel kért tanácsot adtam Neki. Integetve búcsúztam el tőlük, mert előbb szálltam le a buszról, mint Ők.

Vannak problémáid a gyermekeiddel, a pároddal, a szüleiddel? Itt megoldhatod, pozitívvá alakíthatod azokat!

Természetesen Theta állapotban nézhetsz rá a kapcsolati elakadásokra, történetekre, amik lehet már évtizedek óta ráteszik a bélyeget kettőtök kapcsolatára. Nagyon sok változáson mehetsz át ha ThetaHealinggel változtatsz az életeden. Nem csak a súlyodon, hanem az önmagad szeretetén is változtathatsz. Hiszen az embereknek nem azért nincs önbizalmuk mert úgy néznek ki ahogy, hanem azért, mert értéktelennek érzik magukat. Érezheted magad értékesnek 83kg- mal is, és értéktelennek 57kg- osan is. Ez nem a súlyodtól függ! Sőt! Még nem is attól, hogy hány éves vagy! Ez attól függ, mennyire tudod magad elfogadni, szeretni. 

Hogyan segítettem ma?

Ahogy én is elfogadtam ezt az anyukát, akit mindenki fejcsóválva nézett. Ő pedig csak segítséget szeretett volna kapni a világtól, mert ezt a segítséget sem önmagában, sem a környezetében nem találta meg,.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!