ThetaHealing mint közérzet javítás

Élj! Változtass! Szeress!

A ThetaHealing mint közérzet javítás technika segíti életedet!

Élj! Változtass! Szeress!

Mi teremtjük a saját valóságunkat, a minket meghatározó körülményeket.

Nincs reménytelen helyzet, csak a gondolkodási mintáinkat kell újraértékelnünk. Fedezzük fel a tudatalattiban lévő sebeket és engedd, hogy megfigyeljem a folyamatokat amik történnek!  Ez az önismereti utunk kezdete lehet, ha Te is szeretnéd!

Ebben segítek azoknak, akik hozzám fordulnak. A ThetaHealing® módszerével egy személyes konzultáció keretében.

Czidor Mária
Cashflow® moderátor
ThetaHealer®
ThetaHealing® konzulens

Tel: +36 30/276 0825

email: bosegklub@gmail.com

Hogyan változtam a ThetaHealing® technika segítségével? 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 48 éves ember, aki belefáradt abba a munkába amit csinált, belefáradt a lakáshitelébe, és abba hogy olyan párkapcsolata van, ami számára nem megfelelő, és a családjával sem olyan a kapcsolata, amit szeretne.
Gondolt egy nagyot, és elkezdte magát fejleszteni a ThetaHealing módszerével.
Rá egy évre, 49 évesen ott hagyta a régi munkahelyét, eladta az új építésű hiteles ingatlanát, és abba hagyta a párkapcsolatát is.
A családjával elköltözött egy olyan helyre, egy olyan környezetbe, ahova mindig is vágyott.
Ma már nincs hitele, boldog a családdal a kapcsolata, és elkezdte ezen a helyen a vállalkozását is. 
Így sok- sok álma megvalósult, amiről sokáig azt gondolta, hogy nem lehetséges.

Ha van hited, kitartásod, nyitott vagy a változásra, akkor számodra sincs lehetetlen! 

Hogyan változtathatsz a THetaHealing® meditációs technikával?

A legpontosabbakat a www.thetahealing.com oldalon találod. 

Ez a weboldal az, ahol Vianna Sibal a ThetaHealing® megteremtője, és kitalálója, egy amerikai hölgy aki Montánában él, leírja miről is szól az általa világviszonylatban levédetett és elfogadott termék. Ő hozta létre a technikát, ő írta a könyveket, tartja a képzéseket, és adja ki a ThetaHealing® konzulensi, és instruktori bizonyítványokat is. 

 

A ThetaHealing mint közérzet javítás

Theta = A tudatalatti agyhulláma, álmaink gyógyító rezgésszáma és frekvenciája. Itt rejtőznek azok az emlékeink és érzelmeink, melyek meghatározzák a mindennapi életetünket, önmagunkról és a világról vallott nézeteinket.

Ebben az állapotban teremthetjük meg a saját valóságunkat. Thetában közelebb kerülünk a Teremtőhöz, az Univerzumhoz, és egy boldogabb, sikeresebb jövőhöz!

Healing = A theta állapot több szempontból hozzájárul az emberek pozitív gondolataihoz is. A theta a tudatalatti a negatív gondolatok feltárásával megszabadít a szorongástól, segít ellazulni, segíti eltüntetni a negatív gondolatokat az életünkben, és segít tisztábban gondolkodni. Ez egy meditációs technika, amit közérzet javításra használunk. 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A ThetaHealing mint közérzet javítás

Mi történik egy ThetaHealing® konzultáció alkalmával? Pozitív gondolatok ThetaHealinggel

Amikor eljössz erre az alkalomra, akkor elbeszélgettek, megismerkedtek velem. Ha van kérdésed szívesen válaszolok, hiszen nem tudhatod ki vagyok, és biztos érdekel, az is mi fog történni.
Ez után bekapcsolódom a Theta térbe, az Univerzum, vagy a Teremtő energia, vagy a Kvantum tér energiájába. Ahogy Te ezt szeretnéd hogy nevezzük. 
Ezt követően megkérdezem Tőled, -Csatlakozhatok e hozzád? Így a Te csatlakozol az Univerzum, vagy Teremtő energia, vagy Kvantum tér energiájához.

Ezt követően:

csatlakozom én is ehhez az energiához. Megkérdezem Tőled:- Mi az amire szeretnél ma dolgozni magadon? Ekkor elmondod, milyen problémát szeretnél megoldani. 
Ez a védett meditatív állapot ahhoz segít, hogy feljöjjenek olyan régen elfeledett érzések, amiket mélyen elástál a múltadban. 
Jó magam mint megfigyelő, tanúsító vagyok jelen a történetben. 
Így történnek rálátások a helyzeteidre, érzéseidre, történéseidre, és oldódnak meg dolgok, lesznek aha élményeid. 
Ebben a meditációban rá tudsz nézni olyan dolgokra, amiket eddig nem tudtál megoldani. Megérted ezeket a dolgokat, miért voltak jelen az életedben. Átértékeled őket, és elengeded azokat, amelyek már nem szolgálnak Téged.  Ez után az új megértéseddel változtathatsz az életeden, ha szeretnél rajta változtatni. Ezt a változtatást az új gondolataiddal, az új megértéseiddel, hozod létre, ha úgy tartod jónak. 

Minden úgy történik, ahogy a kliens szeretné, semmi sem történik úgy, hogy a kliens nem szeretné. 

Fontos, hogy egészen addig maradj itt, amíg jól nem érzed magad. Ha nem engeded végig a folyamatot, akkor rossz érzésekkel mész el. Ez pedig nem jó egyikünknek sem.

Nem írok fel gyógyszert, és nem szedek le senkit gyógyszerről, ez az orvos feladata. Nem diagnosztizálok. Nem gyógyítok meg senkit, csak tanúsítom a történéseket a megfigyelés által a Theta meditációban.

A kliens és a Teremtő erő kapcsolódnak egymáshoz, én csak tanúja vagyok a folyamatnak. 

Miért nem vagyunk boldogok és miért vannak negatív gondolataink?

Közérzet javítás ThetaHealinggel

Minden embernek naponta több száz gondolat cikázik az agyában. Így Neked, és Nekem is. Mégis nem mindegy, hogy ezek a gondolatok építőek e, vagy negatívak, amik lehúznak. Mindenkinek vannak negatív gondolatai. Ez a: – Mit mondok magamnak? – napi szinten. Az is lehet, ezt még a szüleink, tanáraink mondták nekünk, és nem is a mi gondolataink. Az hogy ezek a gondolatok fizikálisan milyen tünet együttest okoznak, az viszont egyénileg különböző.

Nem mindegy, hogy elhiszed e ezeket a történeteket.

Vagy eljössz, ha egyedül nem megy, és dolgozunk azon, hogy több pozitív gondolatod legyen. Azon hogy fejlődj, tanulj, rálépj az önismereti útra, és ez által felszabadulj és megoldódjanak, pozitívvá alakuljanak a negatív gondolatok- dolgok az életedben. Hogy többet nevess, hogy végre merj elmenni a fodrászhoz, vagy a műkörmöshöz, vagy egyéb dologgal kényeztesd magad. Hiszen van aki sose kényezteti magát, mert úgy érzi ő ezt nem érdemli meg, és benne van a napi mókuskerékben. Azért gyere el, hogy megszabadulj ezektől a lehúzó energiáktól, és végre építő dolgokat vonzzál be az életedbe.

Nem azért fog változni az életed, mert az ásás vagy a technika a szuper, hanem azok miatt az aha élmények miatt, amiket közben átélsz. Ha miután elmentél tőlem változtatsz a mindennapjaidon az alkalom hatásaként, az a

Te változásod lesz! A Te döntésed lesz! A Te új életed lesz!

Látom a környezetemben ezeket a változásokat, és boldoggá tesznek. Itt van egy történet Bettiről. Két napon belül változtatott az életén. 

Hogyan változz a THetaHealing meditációval?

A kérdés megválaszolásához vizsgáld meg a benned dolgozó hiteket és mély meggyőződéseket!

A problémáink nagyjából 10%-a tudatosul, a gondjaink 90%-a viszont a tudatalatti eltemetett mélységeiben rejtőzködik–mégis meghatározza a saját magunkról vallott gondolatainkat, a világhoz való viszonyunkat.

Éld azt az életet, amiről álmodsz, amilyent mindig is elképzeltél magadnak, de megvalósítani sohase merted! Itt az idő! A megvalósításnak az ideje!

Hogyan teheted ezt meg? Pozitív gondolatok ThetaHealinggel

Megteheted úgy, hogy vásárolsz ThetaHealing® könyveket, és magadtól két hét alatt gyakorlással elsajátítod ezt a fajta meditációs technikát. Amelyek mind jogvédett termékek. 

Megteheted úgy is, hogy eljössz hozzám egy ThetaHealing® meditációra. 

Vagy elmész egy tanfolyamra, megtanulod ott. 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A ThetaHealing mint közérzet javítás

A tudat alatt futó monológok:

Régi, bebetonozott minták dolgoznak benned is, és mindenkiben. Ha magadba nézel, dermesztően pesszimista monológokat figyelhetsz meg a saját gondolkodásodban, melyek korlátoznak a sikerben:

„Nekem sosem lesz normális munkahelyem!”

„Mikor leszek végre egészséges ember?”

„Már megint kudarcot vallok, sohasem találom meg az igazi szerelmet!”

„Talán sosem leszek boldog és kiegyensúlyozott!”

Ismerős mondatok?
Akkor ideje, hogy változtass az önkorlátozó hiteken, és új célokat, valódi sikereket érj el az életedben, amiket mindig is szerettél volna!

Nehéz kimondani, de tudod, mi választ el a sikertől? A saját hited, vagy annak hiánya.

A ThethaHealing® módszere segít mélyebbre ásni a személyiségedben és szembenézhetsz a legősibb félelmeiddel. A ThetaHealinggel felülírhatod a saját sikered korlátozó hitrendszereit és végre kiteljesedhetsz, minden korábbinál boldogabb és elégedettebb ember lehetsz!
Változtasd meg a tudatalattidban futó programot, és harmonikusabbá válik az egész világgal való kapcsolatod!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A ThetaHealing mint közérzet javítás

A Theta Healing gyógyítja a súlyos betegségeket?

A rendszer megalkotója, Vianna Stibal spirituális tanító egy súlyos tumoros betegségből gyógyult meg a ThetaHealing® módszer segítségével, amit ő maga hozott létre. Rájött, mekkora hatással vannak ránk az életünket irányító hitek és érzelmek–ettől inspirálódva találta ki a ThetaHealinget®.

Vianna szerint mi magunk teremtjük meg az életünkben felbukkanó gondokat és betegségeket, így meg is tudjuk szüntetni ezeket a kellemetlenségeket. A ThetaHealinggel kapcsolódhatunk a Teremtő Mindenséghez, az Univerzumhoz, mely segít létrehozni egy olyan valóságot, amire mindig is vágytunk. A módszer egy sajátos rezgésszintre, az úgynevezett theta állapotba emeli az agyhullámainkat, így teremtjük meg a saját tiszta valóságunkat, miközben leszámolunk a minket limitáló, korlátozó hitekkel és negatív gondolatokkal.

Én szintén az életemet köszönhetem a ThetaHealingnek. Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de nekem műtét helyett ez a módszer segített. Komoly egészségügyi problémákkal mentem el az orvoshoz, aki egyből műtétet javasolt. 2-3 hónapom volt a következő kontrollig. Ezalatt az idő alatt feltérképeztem a tudatalatti mintáimat, teljesen újraterveztem a gondolkodásomat. Rájöttem, hogy a múltbéli sérelmek és keserűségek tették próbára az egészségemet, saját magamat betegítettem meg. Amint feloldottam magamban a tudatalatti terheket, búcsút inthettem a betegségemnek. Az eredmények engem igazoltak: a következő vizsgálatok során kiderült, hogy a Theta segítségével megúsztam a műtétet.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A ThetaHealing mint közérzet javítás

Pozitív gondolatok ThetaHealinggel

A mindennapokban azt látom, hogy az emberek közül sokan mindenben csak a negatívumokat veszik észre, emiatt boldogtalanok a munkájukban, a párkapcsolataikban, gyakran az egészségük is rámegy a sötét gondolatok állandó görgetésére. És az a legszörnyűbb az egészben, hogy mi generáljuk a saját problémáinkat….

Vajon mi történne, ha pozitívan gondolkodnánk???

Hogyan tehetnénk azt meg? Mi gátol benne? 

A ThetaHealing mint közérzet javítás

Miben változtatja meg az életed a ThetaHealing®?

Megszünteti a korlátozó hitrendszered, ami akadályoz a sikerben.

A ThetaHealing® konzultáció segít!

Honnan tudod, hogy már nincs ott egy korlátozó hitrendszer? A kineziológiában is használatos tesztelést végzünk a saját testeddel. 

Hamarosan nyerő gondolkodási mintákat használsz majd a limitáló szemléletek helyett, ha Te is változtatni akarsz. Rövidesen átélheted majd a „Nincs számomra lehetetlen!”  felemelő örömét. Hinni fogsz magadban és a Téged körülvevő világban! Persze ez attól is függ, mennyire vagy kitartó, és eltökélt. Mennyire vagy hajlandó változni, és változtatni az eddig megszokott szokásaidon. 

Megérted a tudatalattidban futó programot, mely az életed minden pillanatában meghatározza a hangulatod.

Minden történésnek, a lélek minden apró rezdülésének oka van. Ez a hangulatunkra, az életfelfogásunkra különösen igaz. Lehet, hogy néha mindent élesen kritizálsz, és te magad sem tudod, miért csinálod. Ugyan akkor idegesít, ha Téged kritizálnak. Előfordulhat, hogy egy olyan régi sérelem nyomaszt, amit gyermekkorod óta nem tudsz megoldani, feldolgozni. A Theta Healing segít feloldani a tudatalatti feszültségeket, amivel harmóniára hangolhatod a gondolkodásod és az egész sorshoz való hozzáállásod.

A ThetaHealing a közérzet javítás által megszünteti a régi sebeket, amik elhitették veled, hogy képtelen vagy bizonyos dolgok megvalósítására.

Ennek hatására erősebb, magabiztosabb leszel, mint valaha! Nyilván senki sem lesz egyik pillanatról a másikra agysebész vagy versenyzongorista, de a ThetaHealing® hatására jobban megérted majd önmagad, a belső motivációidat. Olyan rálátásod lesz a problémáidra, ami az egész életed megváltoztatja–és szebb, ambiciózusabb tervekbe vághatsz bele, mint valaha!

Kevesebb stresszt élsz meg, így sokkal egészségesebb leszel.

Elég külvilágból érkező feszültség árnyékolja be az életünket. Felesleges, hogy még saját magunkat is éjjel-nappal a stressz hullámhosszán tartsuk! A ThetaHealing® hatására sokkal nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válik a személyiséged, mert végre tisztában leszel önmagaddal és az életben megvalósítható igazi céljaiddal.
A betegségeink kialakulásának oka a stressz, ezért az életedben jelenlévő feszültség csökkentésével az egészséged is kiegyensúlyozottabb lesz. Amennyiben gyógyszert szedsz, természetesen továbbra se hagyd abba, beszélj kezelő orvosoddal, és kövesd a tanácsait. 

Kinek ajánlom a Theta Healing® konzultációt?

  • Neked, ha szembe mersz nézni önmagaddal és az életed legsötétebb szakadékaival. Csak így oldhatod meg a legsúlyosabb problémáidat, ezek a pillanatok hozzák a boldog, felszabadító változásokat.
  • Neked, ha hinni szeretnél önmagadban vagy egy magasabb intelligenciában.
  • Mindenkinek, aki szeretne változni, fejlődni és a saját sorsáért felelősséget vállalni.
  • Mindenkinek, aki nem azt meséli magának, hogy „Ez sosem fog megtörténni”, hanem azt mondja: „Igen, nekem minden sikerülni fog!” 

Ha hiszel a változásban, akkor hiszel a dolgok jóra fordulásában is!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

A ThetaHealing mint közérzet javítás

Ha mégtöbbet szeretnél tudni a technikáról, akkor azt itt találod.

Ajánlom a következő meditációt mindenkinek a

ThetaHealing® magyarországi képviselőjétől: 

Jelentkezz be emailen:

bosegklub@gmail.com

vagy telefonon:

+36 30 276 08 25

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!