Hogyan láttam az életemet 49 évesen?

2021. nov 11.

Hogyan láttam az életemet 49 évesen?

2012- ben váltam el másodszor. nyakamon 8 millió Ft tartozással. Ekkor már vezettem a bevételeimet, a kiadásaimat, és szerencsémre még mindig voltak befektetéseim. Ennek ellenére kétségbe voltam esve. Kapaszkodókat keresetem, és találtam is.

Kínosan odafigyeltem arra a legszűkösebb időkben is, hogy legyenek tartalékjaim. Az volt mindig az első, hogy eltettem 5-10.000Ft- ot, hogy legyen amikor szükség van rá. Ezt akkor vezettem be, amikor három picigyereket egyedül neveltem, és mindig azzal fenyegetőzött a főnököm, hogy kirúg ha elmegyek betegállományba. Ezért is határoztam el, Én leszek a legjobb a munkahelyemen! Ez pedig így is lett. Még sem volt ahhoz elég, hogy a bevételeim több legyen, mint a kiadásom. Voltak terveim, és céljaim!

Hogyan láttam az életemet 49 évesen?

Eleinte megpróbáltam kuporgatni a pénzt, és kijönni abból, ami volt. A nagyobb fiam rendszeresen támogatott anyagilag, amikor velünk élt. Nem csak a rezsibe, a kajába szállt be, hanem más dolgokba is. Így is hozzá kellett nyúlnom a tartalékokhoz.

Rájöttem,

hogy vagy ebben a kuporgatásban élem le a mindennapjaimat, vagy kitalálok valamit, ami előbbre viheti az életemet.
Elkezdtem ismét mélyebben foglalkozni az Önismerettel, a spiritualitással. Eddig is használtam a Bach- virágterápiát, magamon és másokon, de ez nem volt elég.

Rájöttem,

előre fogok menekülni. Megismertem a saját numerológiai (számmisztikai) elemzésemet 2011- ben, és így sokkal könnyebb volt. Megírtam az első 10 éves, 5 éves, 1 éves terveimet, vágyaimat, céljaimat. Ráláttam az energiákra…

Ezek pénzbe kerültek, így a tartalékok még jobban fogytak, de tudtam jól csinálom, amit csinálok.

2012 december hónapban részt is vettem

egy 1000 fős programon. Itt ismertem meg a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem Mesteri Elme olvasás lényegét.
Már 2013. február hónapjában el is végeztem. Egy 200 oldalas könyvet 1 óra alatt tudtam kiolvasni a technikával.

Még ebben az évben ez a technika az életemet mentette meg. Kilépési pontom volt. A X. kerületben álltam a Hungária körút, és a Kőbányai út sarkán. A zebrán nem indultam meg, pedig zöld volt a lámpa. A 4 sávból 3- ban voltak autók. A 4.- ben nem. De én nem moccantam. Kicsit hülyének éreztem magam, hiszen már rég zöld volt a lámpa, én pedig csak álltam földbe gyökerezett lábakkal… Aztán a 4. sávból a piroson kivágódott egy autó. S ekkor jött a felismerés: erre vártam. Vettem egy nagy sóhajt Megkönnyebbülten, és áthaladtam a még mindig zöld lámpán.

Ezt követően felgyorsultak az események.

2013 őszén elmentem

a SzomatoDráma alaptanfolyamra. 20.000Ft- tal kedvezőbben végeztem el mint a többiek, mert találtam egy oldalt, ahol ennyivel kedvezőbben volt meghirdetve a tanfolyam. Nem sajnáltam rá a pénzt. Tudtam ez az én utam. Majd egy ilyen alkalmon találkoztam Fatimeval 2014- ben, aki a ThetaHealinget ajánlotta. Nem értettem, nem érdekelt. január hónapban megismertem Robert Kiyosaki, az amerikai japán multicsilliárdos első könyvével, a Gazdag papa, szegény papa könyvvel. Tavasszal már elkezdtem az első ThetaHealing® tanfolyamot. Konzulenssé váltam. Június 2.- án a Tízmilliószoros napon pedig elhatároztam, és manifesztáltam, hogy Cashflow® társasjátékkal, és ThetaHealinggel foglalkozzam.

2015 február hónapban

már nem volt lakáshitelem, a felmondásomat töltöttem a cégnél, ahol több mint 35 évet dolgoztam. Márciusra megvalósult a céljaim 2/3 – a, az 1/3- a pedig már nem kellett. Ekkor döbbentem rá, hogy a listára mindig folyamatosan új dolgokat kell felírni. Teljesen kétségbeesett állapotban voltam ismét. Nem tudtam hogyan lesznek a dolgok. Hogyan fogok megélni, a pénz amit kaptam végkielégítéskén, folyt ki a kezeim közül…

Áprilisban váltottam ki a vállalkozást. Nem volt kétségem afelől, hogy az irány helyes. Akkor sem, amikor nem működött a vállalkozás, és mellette hol fő állást, hol mellékállást választottam. Aztán kiadtam az ingatlanom egy részét bérlőknek, így lett passzívjövedelmem is. Volt még egy átmeneti állapot az életemben, amikor a lányom és az unokáim költöztek ebbe az ingatlanba, és dolgoznom kellett ismét főállásban.

2017.- ben 7 munkahelyem volt. Rengeteget tanultam, és fejlődtem általuk.

De 2020.- ra

már olyan sokat tanultam a vállalkozásról, hogy bele mertem vágni főállásban. Megérte! Boldog vagyok, hogy megtettem. Ma nem kell azon rettegnem, hogy kötelező e a munkához az oltás vagy nem. Meddig lesz így? Nem tudom. De most jó…

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!