Hogyan használjuk a mindennapi mágiákat?

2022. okt 26.

Hogyan használjuk a mindennapi mágiákat?

A mindennapi életünkben úgy használjuk a mágiát, hogy észre sem vesszük. és nem is gondoljuk, hogy ezt tesszük. Sokan sok féle mágiát használnak. Vannak akik nem a Fehérmágia útját követik, hanem a sötét oldalon vannak. Mindezt tudatosan teszik, mert ezt az oldalt kell megtapasztalniuk. 

Megint mások a Fehérmágia eszközeit használják, de mivel megsértik az Univerzális törvényeket, ezért a fekete oldalon maradnak ők is. 

Elmesélek egy történetet: 

Egyszer vidéken voltam egy félig spirituális összejövetelen. Jelentkezéskor elkérték a születési dátumomat is. Számítottam rá, hogy fel fogják használni valamilyen elemzésre. 
Aztán jött a meglepetés. Senki nem tudta rajtam kívül, miért kérték el a születési dátumokat. 
Viszont egy hölgy, Ágnes, a házigazda felkérésére Kínai horoszkóppal elemzett mindenkit. Kérés nélkül nem elemzünk senkit. Ráadásul ott mindenki előtt mondta el a legféltettebb titkokat rólunk. Ez etikátlan, és tiltja az Univerzális törvény. 

Másnap délelőtt szellembehívást csinált Ágnes. Nem is értettem miért. Ha tudom előre mit akar, nem veszek részt benne. Amikor behívjuk a szellemeket, ott bármi bejöhet. Így  is történt. Rajtam maradt egy lény. Éreztem, ahogy nyomja a bal vállam, és a szívem. Az ülés után odamentem hozzá, és elmondtam neki a hibákat, amiket elkövetett. Megkértem szedje le rólam a lényt. Akkor én még nem tudtam hogyan kell. Ma már tudom. 

Elmondtam neki azt is, hogy ezért a születési elemzésért minimum 10.000Ft ot kérhetett volna el fejenként a házigazdától. Persze csak ha korrekten csinálja. 

A Fehér mágiában megtanulod megkülönböztetni a Fehéret a Feketétől. Milyen meditációk vannak, mi azaz Szüper Szuggesszió. Tanulsz majd a mágikus vonásokról, és arról is hogy  mit szabad, mit nem,.

Hogyan ismerd fel, ha Veled szemben valaki használja, vagy használni akarja a sötét oldalt, és hogyan védd meg MAG- AD. 

Készítünk Sigillt, hogy könnyebb legyen az életed a segítségével. 

Az alkalmat gyakorlatokkal is elősegítjük. 

Hogyan használjuk a mindennapi mágiákat?

Hogyan ébredjünk rá, hogy mágikus lények vagyunk? Workshop egy Életvezetési program.

Segíti a spirituális elmélyülést a mindennapokban, és gyakorlati útmutatóval lát el a miértekről, és a hogyan okról.

Légyszíves olvasd végig a szöveget.

A résztvevők rájönnek milyen negatív gondolataik vannak, és megtanulják azokat felismerni, később megváltoztatni pozitív gondolatokká. Megtanulják hogyan éljék most már tudatosan az életüket, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. A spirituális védelemről is tanulnak, hogy így ne lehessen őket befolyásolni, és kiálljanak maguk mellett.

Pozitív gondolkodás, A Szabad Akarat törvénye, Önfejlesztés, A Bőség tudatos gondolkodás, szegénység tudatos gondolkodás

Lesznek meditációk, amik a fejlődésedet segítik elő. Ezen kívül imaginációs gyakorlatot is tartunk.

Olyan nőknek és férfiaknak ajánlom, akik nyitottak a változásra, a változtatásra az életükben. Közel áll hozzájuk a meditáció, és az egyéb ÖN- ISMER- eti fejlődés.

Nyitottak a megfoghatatlanra, amit az intuíció, és a spirituális megközelítés mutat meg számukra.

Elkötelezettek a tanulásra, fejlődésre, nyitottak minden új információra.

Hiszen a mérnök fejében megszületik az ötlet ( ez a megnyilvánulatlan világ), és
megteremti papírra vetve. (Ez a megnyilvánult világ). Itt is ezt tesszük.

Itt hallasz történetet arról, hogyan alakult ki a mágia.

Lesznek gyakorlatok, meditációk, és tanítás is.

Életvezetésről, időgazdálkodásról, a halogatás megszűntetéséről, negatív pozitív gondolatokról, az álmokról, manifesztációról, arról mire tudod használni a mágikus dolgokat a gyakorlatban.

Arról fogsz tanulni, hogyan tedd jobbá az életedet. Gyakorlati valós történeteket fogok mondani arról, hogy tedd jobbá az életedet.

Ezekről is szó lesz:
Zene mágiája
Ének mágiája
Nevetés mágiája
Tárgyak mágiája
Szó mágiája
Pénz mágiája

Várjuk szeretettel a jelentkezésedet!