Hogyan csináljunk meditációt a kövekkel?

2021. jún 13.

Czidor Mária
ThetaHealing®konzulens
Spirituális Segítő Szakember
Cashflow® játék moderátor
Üzletviteli tanácsadó

Hogyan csináljunk meditációt a kövekkel?

  • Először kiválasztasz egy követ, és elnevezed: – Ez anya.
  • Utána kiválasztasz egy másik  követ, elnevezed: – Ez apa.
  • Aztán kiválasztod azt a követ: – Ez vagyok Én.
  • Majd kiválasztod a rokonaidat, a barátaidat, azokat, akiket szeretsz, és szeretnél többet megtudni a kapcsolatotokról.

Vagyis a kövek helyettesítik be ezeket a személyeket ennél a meditációs szituációs gyakorlatnál.

Lehet hegyes a kő, lehet tompa, lehet lecsiszolt, és csiszolatlan, lehet sokszínű, ahogyan az emberek is sokszínűek, és attól függően mit gondolsz a szeretteidről, és milyenek, választod ki a megfelelő követ.

Ha a szerveid betegek, akkor azokat jeleníted meg a kövekkel. Így lemodellezheted akár a betegségedet, akár az emberi kapcsolataidat, amelyiken javítani szeretnél.

Hogyan csináljunk meditációt a kövekkel?

2013- ban ismerkedtem meg először egy energia gyógyászati módszerrel. Azóta is alkalmazom több szinten az életemben. Ez az a helyzet, amikor eggyé válsz a környezetedben előforduló anyagokkal, ami lehet egy kő, egy műanyag, vagy bármilyen anyag. A lényeg az, hogy mindennek van rezgése, ezért mindennek van energiája. Ezt kihasználva alkalmazzuk a Meditációt kövekkel. Nagyon érdekes, ahogy a morfogenetikus mezőben minden mindennel összefügg, és pontosan ez miatt nevezhetjük ki a köveket a következő szempontok alapján felruházva gyakorlatilag bárminek, vagy bárkinek.

Íme ahogyan használjuk ezt a módszert:

Hogyan csináljunk meditációt a kövekkel?

A csoport minden tagja kiválasztja a megfelelő követ, majd leteszi a köveket úgy, ahogyan a saját és a rokona, barátja kapcsolódik hozzá. Ki távolabb, ki közelebb, de mindenképpen valamilyen viszonyban álltok egymással. Lehet még a többiekkel való kapcsolatát is figyelembe veszed, amikor felcímkézed tulajdonságokkal, nevekkel a köveket.

 

Ha mindez készen van, azt is megtesszük, hogy átrendezzük a köveket úgy, hogy nekünk a legjobban tetsszen az elrendezésük. Így tudjuk rendezni az életben is a konfliktusokat, kapcsolatokat.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!