Hogyan ad megoldásokat a Bőség klub?

2024. jún 20.

Hogyan ad megoldásokat, a Bőség klub?

A Bőségklub abban segít hogy olyan ötleteket találnod az életedben, amik megoldják a problémáidat, hogy kellemesebb, élhetőbb életed legyen. 
A Bőség mindenkinek mást jelent. Neked mit jelent?

  • Egészséget?
  • Új munkát, vagy hivatást?
  • Pénzt?
  • Párkapcsolatot?
  • Családi, baráti kapcsolatokat?

Bármit is jelentsen, tudnod kell, hogy melyik az első, a második, vagy épen a sokadik!

Vajon Te hogyan oldod meg, ha dobog a szíved, izzad a tenyered, és izgulsz? Orvoshoz fordulsz, vagy megoldod máshogyan? Mik a lehetőségeid? Használod Őket? Érdekelnek az itt ajánlott lehetőségek is? Persze menj el az orvoshoz! De ne csak ezt az utat válaszd!

Miért dolgozom már korábban azon, hogy Neked segítek?

Nincs elég pénzed? Akkor erre nézünk rá, hogy kapsz ezért támogatást. Tudnod kell, hogy az anyagi, materiális síkon vannak problémák, vagy spirituális szinten. Bármelyik a kettő közül, egy megújult energiával változtathatsz az életeden.
Szóval jó helyen vagy amikor bejelentkezel egy konzultációra. 

Nincs munkád, vagy épen nem tudod milyen hivatást válassz magadnak? A Kvantum ugrás, amit ThetaHealinggel egyedül nálam találsz meg, a manifesztációdban is segít! Ráadásul a pénz, és a munka- hivatás, szorosan összefüggenek.

Nem jó a párkapcsolatod?

Vajon tudtad e, hogy ez is összefügg a munkáddal- hivatásoddal? Hiszen ha olyan párod van, akivel rossz a kapcsolatod, vagy épen nincs is, akkor azok meggátolhatják a szakrális csakra működését, ami meggátolja így a Bőség megteremtését. 
Erre is találunk megoldást neked!

Hogy vagy az édesanyáddal?

Az anya, mint ANYA-G, mint matéria misztika, szintén a pénzzel kapcsolatos. Jó a kapcsolatod az édesanyáddal? Tudtad, hogy minden belőled indul ki, és hozzád érkezik vissza? Ha ezt a témát választod, akkor nagy mértékben tud megváltozni az életed mind az anyagiak terén, és más területeken is. De nem csak az anyagiak, hanem a szeretett személyekkel is a kapcsolatod. 

Hogyan ad megoldásokat, a Bőség klub?

Az is igaz, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, tehát senki sem kerül hozzád, aki nem hozzád való. Mindig olyan embereket eseményeket vonzunk magunkhoz, akikkel, és amikkel dolgunk van. Ezért valószínű, hogyha ezeket a sorokat olvasod, akkor itt a helyed!

Először is szimpatikusaknak kell lennünk egymásnak. Hiszen kilátott már olyat, hogy olyan ember segítsen minket, aki nem tetszik valamiért? Szóval, ha nincs meg a szimpátia, akkor nem jön létre a találkozó? Létre jöhet, ha karmikus, vagy egyéb feladatunk van egymással. Ez nem csak kliens és konzulensekre igaz, hanem az életben is mindenkire, és mindenre.

A jövő kifürkészhetetlen? Igen? Nem? Talán?

Vannak lehetséges valóságok, amiket minden percben, és minden másodpercben megváltoztathatunk. Kizárólag azzal, hogy jobbra, vagy balra indulsz el reggel a buszmegállóhoz. Hogy kocsival, vagy busszal, vagy villamossal mész éppen az nap. Vagy éppen elsétálsz a távolabbi és nem a közelebbi megállóhoz. Hiszen ettől függ, kikkel találkozol, és kikkel fogsz megismerkedni.

Miben vagyok más, mint a többi segítő?

Tudlak segíteni Életvezetési Pénzügyi Tanácsokkal, hogyha a gyakorlati tudásod hiányos. Hiszen senki sem tanulta az iskolában a pénzügyeket. Nem biztosítást, befektetést ajánlok, hanem ténylegesen életviteli tanácsokkal látlak el a pénzügyeidben.
Ha pedig blokkok gátolják a Bőség bevonzását az életedbe, akkor egy ThetaHealing alkalommal tudjuk oldani az elakadásokat spirituális szinten. Hogy később már könnyebb legyen megtalálnod a helyes utat.
Hogyha szeretnéd, akkor választhatod a Kvantum ugrás is a konzultáció végén, amit a jövőbeni sikeres éned megkeresésével történik. Ez az a pont, amikor rögtön manifesztálni is tudjuk a jövődet!

Bianka története:

Bianka többször eljött hozzám, mindig újabb és újabb dolgok oldódtak meg az életében. Az első és a harmadik alkalom egy- egy ThetaHealing kezelés volt, a második, és a negyedik alkalom pedig a Spirituális Cashflow® Workshop. Az ötödik alkalommal mesélte el, hogy egyszer csak olyan ötlete támadt, ami gyökeresen változtatta meg az életét. A munkáját szerette, de az időbeosztással mindig problémái voltak. Aztán jött egy ötlet, és bátran elmondta a főnökének. Mire a felettese ezt mondta neki:- Miért nem mondtad előbb? – innentől az élete még jobb fordulatot vett! Boldog volt, mert könnyebbé vált az élete, az időbeosztása megfelelőbb lett, és a saját bioritmusa szerint kezdett élni. Ezért is lettek kiegyensúlyozottabbak a napjai. Elmondása szerint sokat segítettem neki ebben.

Mivel bérlete volt, ezért használtuk az alkalmak során a virágterápiát, és a Talen táblákat is, hogy megtudjunk egy lehetséges jövőt (ezt ma már máshogyan csinálom), és kioldjuk a mostani blokkokat is. 

Nyitottnak kell lenni annak, aki eljön konzultációra,

hiszen ha nincs hited, és elutasítod az energiával való segítést, akkor minek jönnél el?
Hinned kell abban, hogy megváltozik az életed, és ebben nem csak a gyógyszerek tudnak segíteni neked, hanem Te is tudsz ezért tenni!
” ha azt hiszed hogy igazad lesz, vagy ha azt hiszed hogy nem, akkor is neked lesz igazad.”
Henry Ford

A tudatalatti sok mindenre képes Amikor ThetaHealinggel, vagy egyéb energiagyógyászati technikákkal dolgozunk.

A faliújság újabb bejegyzéssel bővült, amit most megosztok veletek:

“Megnyugodtam, tudom, mi az, amin dolgoznom kell. Ez már önmagában nagy kincs. Várom a következő alkalmat. :)”

2016.09.19.                       Bianka

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!