Hogyan ad megoldásokat a Bőség klub?

2019. nov 12.

Hogyan ad megoldásokat, a Bőség klub?

A Bőségklub abban segít hogy olyan ötleteket találnod az életedben, amik megoldják a problémáidat, hogy kellemesebb, élhetőbb életed legyen. 
Lázasan várakoztam az első alkalommal, amikor Théta kezelésre jött Bianka a Bőség klubba. Dobogott a szívem, izzadt a tenyerem, és mindig az órámat néztem, vajon mikor ér ide? Mit csináltam? Leültem, és meditációban néztem rá azokra a dolgokra, amik ezeket a tüneteket okozták. Töröltem, betöltöttem, és jól éreztem magam utána. Miért kellene megvárni bárkinek, hogy az érzések elhatalmasodjanak rajtuk, ha ezt is megtehetik?

Vajon Te hogyan oldod meg, ha dobog a szíved, izzad a tenyered, és izgulsz? Orvoshoz fordulsz, vagy megoldod máshogyan? Mik a lehetőségeid? Használod Őket? Érdekelnek az itt ajánlott lehetőségek is? Olvass tovább, hogy kiderüljön, mik a lehetséges megoldások!

Bianka, és az én kapcsolatára már előzőleg dolgoztam,

és mindenképpen biztos akartam lenni abban, hogy tudok Neki segíteni. Biztosan minden rendben van e a kettőnk múltbéli kapcsolatával, és az előző életeinkkel? – Hiszen a konzultáció nem ott kezdődik, amikor megjelenik a kliens, akit elvállaltam, hanem sokkal-, sokkal előbb… Ha nem vagy megfelelően nyitott, és tiszta energiákkal teli, akkor hogyan szeretnéd gyógyítani a másikat?

Hogyan ad megoldásokat, a Bőség klub?

Itt az is igaz, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, tehát senki sem kerül hozzád, aki nem hozzád való. Mindig olyan embereket eseményeket vonzunk magunkhoz, akikkel, és amikkel dolgunk van.

Először is szimpatikusaknak kell lennünk egymásnak. Hiszen kilátott már olyat, hogy olyan ember gyógyítson minket, aki nem tetszik valamiért? Szóval, ha nincs meg a szimpátia, akkor nem jön létre a találkozó? Létre jöhet, ha karmikus, vagy egyéb feladatunk van egymással. Ez nem csak kliens és konzulensekre igaz, hanem az életben is mindenkire, és mindenre.

A jövő kifürkészhetetlen? Igen? Nem? Talán?

 Vannak lehetséges valóságok, amiket minden percben, és minden másodpercben megváltoztathatunk. Kizárólag azzal, hogy jobbra, vagy balra indulunk el reggel a buszmegállóhoz. Hogy kocsival, vagy busszal, vagy villamossal megyünk, vagy éppen elsétálunk a távolabbi és nem a közelebbi megállóhoz. Hiszen ettől függ, kikkel találkozunk, és kikkel fogunk megismerkedni.

Amikor választunk egy barátot, egy iskolát, egy munkahelyet, egy szakmát, egy orvost, egy gyógyítót, azok mind- mind nagy döntések. De kigondolná, hogy az is lehet nagy döntés, amikor elmész egy előadásra, és ott új emberekkel ismerkedsz meg? Ez történt velem is már többször is.

Ettől függ, hogy olyan emberrel találkozunk, aki kedves lesz hozzánk, vagy olyannal, aki undok. Mindig minden pillanatban választhatsz! Ha éppen azon a reggelen egy helyben állsz, és 10 percig nem döntöd, el merre menj, akkor is döntöttél! A nem döntés is döntés! Hiszen az alatt a 10 perc alatt olyan kapcsolódások nem jönnek létre az életedben, amik egyébként létrejöhettek volna.

 

Így történt ez mos is.

Bianka története:

Bianka többször eljött hozzám, mindig újabb és újabb dolgok oldódtak meg az életében. Az első és a harmadik alkalom egy- egy ThetaHealing kezelés volt, a második, és a negyedik alkalom pedig a Cashflow® társasjáték. Az ötödik alkalommal mesélte el, hoy egyszer csak olyan ötlete támadt, ami gyökeresen változtatta meg az életét. A munkáját szerette, de az időbeosztással mindig problémái voltak. Aztán jött egy ötlet, és bátran elmondta a főnökének. Mire a felettese ezt mondta neki:- Miért nem mondtad előbb? – innentől az élete még jobb fordulatot vett! Boldog volt, mert könnyebbé vált az élete, az időbeosztása megfelelőbb lett, és a saját bioritmusa szerint kezdett élni. Ezért is lettek kiegyensúlyozottabbak a napjai. Elmondása szerint sokat segítettem neki ebben.

Mivel bérlete volt, ezért használtuk az alkalmak során a virágterápiát, és a Talen táblákat is, hogy megtudjunk egy lehetséges jövőt, és kioldjuk a mostani blokkokat. 

Nyitottnak kell lenni annak, aki eljön konzultációra,

hiszen ha nincs hite, és elutasítja az energiával való gyógyítást, akkor minek jönne el Hinnie kell abban, hogy ő meg tud gyógyulni, és ebben nem csak a gyógyszerek tudnak segíteni! Na meg önmagába vetett hitének is kell lennie, és a változásra való nyitottságnak. Hiszen hiába ígéri meg valaki, hogy eljön a konzultációra, ha utána úgy gondolja:- Na nehogy változzon bármi is az életemben!- Ilyenkor otthon marad, és lemondja az alkalom lehetőségét. A változtatás lehetőségét. Mert változtatni, meghaladni önmagunkat, van hogy nem könnyű feladat. Érdekes dolog, mert a dugó és sok minden közrejátszott abban, hogy a hölgy, Bianka aki felkeresett később érjen hozzám erre az alkalomra. Ezt természetesen mi is elő tudjuk idézni azzal, ha félelmeink vannak. – A tudatalatti sok mindenre képes Amikor ThetaHealinggel, vagy egyéb energiagyógyászati technikákkal dolgozom, én is használom a tudatalatti lehetőségeit.

Végül kávéztunk. Evett almát is, és megtörtént, aminek meg kellett történnie. Dolgoztunk régebbi élethelyzetekre, majd törlések, betöltések következtek. A kezelés végére pedig előjött a nyugalom, és a jókedv. Egy öleléssel búcsúztunk el, és azzal a biztos tudással, hogy nem sokára megint találkozunk.

A faliújság újabb bejegyzéssel bővült, amit most megosztok veletek:

Megnyugodtam, tudom, mi az, amin dolgoznom kell. Ez már önmagában nagy kincs. Várom a következő alkalmat. 🙂

2016.09.19.                       Bianka

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!