Évtervező tanfolyam

2021. dec 16.

Évtervező tanfolyam

Hogyan legyen biztosabb a Jelened?
Hogyan legyen biztosabb a jövőd?

Mindenképpen tervezned kell az évedet, ha nagyobb biztonságban szeretnéd érezni magadat. 
Miért? 
Amikor egy- egy dolog megtörténik abból amit felírtál, mérhetetlen örömöt, boldogságot érzel majd.

Ekkor érdemes megállnod, megpihenned, és megünnepelned azt a sikert, amit elértél. Miután megállsz, átnézed a mögötted álló utazásodat, már több reménnyel és hittel veted bele magad az ismeretlen jövőbe, hiszen már van amit megvalósítottál, és ezért, ismered ezt az érzést. Tudod milyen érzést kell keressél a jövőben, ha újra át akarod élni. Ezért még jobban odateszed magad a jövendő életedben. 

Fontos! Mindig állj meg ilyenkor! Megünnepelni Önmagad!

Így fejezed ki az elismerésedet, a háládat MAG-AD-nak! 

Hagyd abba a halogatást!

Miért? Komoly anyagi gondjaid származhatnak a halogatás miatt! Ez lehet egy adó tartozás, lehet egy számla el nem számolása is. 
Íme egy történet a halogatásról, ami egy ismerőssel történt: 

Nem fizették be határidőre az adó tartozást. Először csak felszólító leveleket kaptak, később pedig már hiába írták meg a kérvényt, hogy befizetik részletekben, a NAV nem hitt nekik. Rátették a jelzálogot a házra, az autóra, amit később el is veszítettek. Ezért először albérletbe költözött a család, aztán pedig olyan mértékben tönkre ment a férj- feleség közötti kapcsolat, hogy el is váltak. 

Ebből mi a tanulság? Add meg ami a királyé azt a királynak, ami a paraszté a parasztnak, és minden rendben lesz az életedben. 

Egy másik ismerősöm máshogyan csinálta: 

Ez egy másik történet. Szintén nem fizette az adót, és szintén az ingatlanra ráterhelte a NAV az adótartozást. Csak hogy ez az ember, elment alkalmazottnak, fizette havonta a személyi jövedelembe az adót, ezért megbízhatónak számított. Amikor alkalmazottként megírta a NAV- nak a részletfizetési kérelmét, akkor a fizetése 33%- át vonták le tőle. Szerencséje volt, mert volt egyéb bevétele is, ezért könnyedén meg tudott élni, még tartalékokat is képzett. 
Következő évben elengedtek az adó tartozásból 2,5 millió Ft- ot. Az azt következő évben megint elengedtek 1,5 millió Ft- ot. Míg 2017 novemberében levették a jelzálogot az ingatlanáról. Következő évben eladta, és most több millió Ft- ja van mind amellett, hogy olyan helyen lakik, ahol mindig is szeretett volna lakni. 

Évtervező tanfolyam

Ezen az évtervező tanfolyamon sok mindenre választ kaphatsz. Érdemes mindig előre tervezned, hogy boldogabb, és kiegyensúlyozottabb életed legyen.

Jelentkezz egy online tanfolyamra, vagy személyes konzultációra!

Ezt a bejegyzés alatt teheted meg. A személyes konzultáció keretében ránézünk legnagyobb félelmeidre, majd egy másik alkalommal elkezdünk dolgozni a reális jövő pozitívvá alakításán.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!