Elengedem, betöltöm, manifesztálom

2019. okt 31.

 

Elengedem, betöltöm, manifesztálom

Mielőtt ebbe a gyakorlatba kezdesz, gondold át: 
Mi a legnagyobb félelmem? 
Ha ez megvan, akkor már tudod, mi az amivel minden reggel kezded a napodat, vagyis hogy elűzd az életedből a legnagyobb félelmedet. Ezekre történelmi szinten megoldást kérsz, többi szinten pedig törlést. 

Hogyan teszed ezt? 


Egy reggeli meditáció keretein belül. Lemész földanyához, majd felmész földapához, közben behangolod, és megnyitod a csakráidat, és eltörlöd a félelmeidet, hogy betölthesd helyettük a pozitív dolgokat, a bátorságot, a kitartást, a szeretetet, a boldogságot, a hálát, a türelmet, és a pozitív erényeket. 

Miért kell ezeket:

Elengedem, betöltöm, manifesztálom 

Beengedned az életedbe? 

A félelem, elillan, ahogyan a pillangó is tovaszáll.

Helyére a bátorság, a derű, a kitartás lép az életedbe. Ha ezt rendszeresen minden reggel megcsinálod, akkor csodálatos dolgok kezdenek megteremtődni az életedbe. És ezt egy meditációval ha megtámogatod minden reggel, akkor megláthatod, milyen gyors eredményt érsz el. Reggel az ember sokkal nyitottabb a dolgokra. Ahogyan alakítja a reggeli teendőit, dolgait, olyanná válik az egész napja. Ezért érdemes rögtön reggel az ágyból kikelés előtt meditálni, szép dolgokra gondolni, jó dolgokra gondolni. Így megteremtve egész napra a pozitív érzéseket, jó kedvet, mosolyt az arcodra. Ha nem ezt teszed, akár depressziós is lehetsz. 

Én minden reggel míg elsétálok a munkahelyemre, thétázom. Elképzelem a bébi az anyaméhben Feltétel Nélküli Szeretetet hogy adok magamnak, mind a mai napig. Ezt követően a Szabadonszálló emlékeimet tisztítom meg FNSZ- szel. Majd a Lélektörtedékeimet amelyek másoknál vannak, amik másé és nálam vannak, majd megtisztítva megy mindenkié vissza a tulajdonosának. 
Ezen kívül, miután sok emberrel dolgozom, FNSZ-t küldök a helyre ahol dolgozom. FNSZ- szel töltöm fel a falakat, és a helységeket is minden reggel. Mindenkinek, aki hozzám jön, előre FNSZ- t küldök, hogy könnyebb legyen az élete. Így sokkal vidámabbak a napjaim, hiszen nem találkozom negatív emberekkel. 
Próbáld ki Te is! Aztán írd meg, milyen lett a napod utána! Köszönöm előre is, hogy megtisztelsz a történeteddel.  

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!