Hogyan kezdett Betti új életet?

2020. ápr 26.

Hogyan kezdett Betti új életet? 

Betti elkeseredetten keresett fel, amikor kitettem a Facebook falamra, hogy:
“Annak az öt embernek vagy az átlaga, akivel a legtöbb időt töltöd” Jim Rohn

Mivel nagyon jól tudta hogy így van, és elege lett az alkalmazotti létből, ezért keresett fel, tudok e neki segíteni, hogy változtasson az életén. Elmondta milyen élethelyzetben van, és mi az amit már nem szeretne. Annak ellenére keresett fel, hogy Ő is sokat dolgozott magán ez ügyben, de ennél a dolognál elakadt, hiába szeretett volna változtatni rajta. 

Hogyan kezdett Betti új életet?

Abból a leveléből idézek, amit Tőle kaptam, és engedélyt adott rá, hogy megosszam Veletek. 

“Szia Marika!

Aznap este, mikor a theta konzultációt megcsináltuk  egy nagyon jót aludtam. Kipihenve maguktól jöttek az ötletek a vállalkozásommal kapcsolatban. Rájöttem, hogy a munkahelyen csak korlátolt fizetés áll a rendelkezésre bármennyire is becsületesen dolgozik az ember, mindig fix havi fizetést fog kapni. Aztán meg más kérdés, hogy megbecsülik e az embert érte vagy sem. Aztán arra is rájöttem, hogy az előttem levő generációk nagyon visszafogtak abban, hogy a saját életemet éljem. Itt arra gondolok hogy amikor még én elkezdtem az iskolát még nem se híre se hamva a számítógépnek. Aztán a világ odáig fejlődött, hogy nekünk is lett saját számítógép, majd laptop, sőt érettségit is szereztem belőle. Itt csak azt szeretném mondani, hogy soha nem tudhatjuk még hová fejlődik a világ vagy hogy milyen technológia fog rendelkezésünkre állni. Attól hogy kitanuljam a szakmát úgy érzem mégiscsak vittem valamire. 

A következő kép nap, mikor felkeltem reggel felvettem néhány kézműves ismerősömmel a kapcsolatot.

Nagyon tetszett nekik az ötlet, amit kitaláltam. Hajlandóak az együttműködésre. Aztán evvel kapcsolatban tettem meg a lépéseket. Újból felveszem a kapcsolatot a könyvelővel, aztán utána kérdezek egy- két dolognak. AZ ötletem pedig az, hogy a környezetemben élő kézműves emberek munkáit segíteném értékesíteni. Sok kicsi ember van, akik nagyon szép munkát tudnak készíteni. Ami rendeléseket meg bírok csinálni, azt pedig jó magam készíteném el. Ami pedig a munkahelyemet illeti, Úgy gondolom nem kell sokat gondolkodnom majd a döntésnél.”

“De ez legyen a legkisebb baj. Szabadnak, egészségesnek, felszabadultnak érzem magam. Néha felmerülnek apróbb kétségek, de azt gyorsan ki is tisztítom. Tervezek további önfejlesztős tréningre/tanfolyamra menni. A célom, hogy minél több, számomra kedves embernek segítsek. 

Kb.így ennyi minden történt velem a két nap alatt. Két hét múlva újból küldöm a fejleményeket! 
Köszönöm Marika a segítségedet. Szép napot kívánok. 🙂 “

Ha szeretnél változtatni az életeden, de még nem tudod hogyan, akkor érdemes megkeresned. Új tátásmóddal fogsz rendelkezni a saját életedről, amivel megakadtál. Ezért is végzek közérzet javítást a Theta meditáció segítségével. Ha szeretnél változtatni az életeden, és fejlődni akarsz, akkor keress bátran! Szívesen leszek az a tanító, aki elindít az úton.

Ne feledd!

Segíteni csak annak lehet, aki akarja a változást az életében, és elfogadja a segítséget. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!